Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

QUOTE(ppieva @ 2006 05 26, 12:23)
Tos detalės, kuri tvirtinasi prie dviračio, i kurią įsistato kėdutės strypai. T.y. detalė, kuri kėdutę pritvirtina prie dviračio rėmo.

pamiršau paminėti, kad kėdutė tvirtinasi dviračio gale, yra skirta vaikams iki 22kg svorio.
Atsakyti
Perskaičiusi žinutę, pasidomėjau.Mano draugė parduoda vaikišką kėdutę ant dviračio "kettler" firmos nuo 13 iki 25 kg. Kaina 60 lt. Gyvena Klaipėdoj. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes irgi nusipirkom kedute ant dviracio, tik dar neisbandem bebe.gif , nes per karsta kol kas, o rudeni gal bus jau ir per maza kede, nes skirta iki 16kg. flirt.gif topsecret.gif
Atsakyti
Niorėjau paklausti, mes vienoj parduotuvėj klausėm, tai sakė kad ant tiokių kalnų dviračių kėdutės nesitvirtina. Ar tikrai prarasti viltį? Būčiau dėkinga jei kas ką žinot ir pasidalinsit. 4u.gif
Atsakyti
As irgi nezinau ka daryti, musiskei 5 metukai, kol kas mina 4-rati, bet toli su ja nenuvaziuosi, o tokio amziaus vaikams tikriausiai nelabai ko tera .Labai noretus visai seimynai vykti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mane domina galimybė kur nors pasiskolint kėdutę ant dviračio 4 metukų vaikui... Mat nusipirkau dviratį, noriu ir dukrytę pavėžint, bet žinodama jos charakterį, nenoriu rizikuoti iškart pirkti kėdutės, nes gali būti ir taip, kad ji nė už ką nesutiks joje sėdėti ir važinėtis kartu schmoll.gif ... Būtų įdomu pirma pabandyti. Nes nesam tokie jau turčiai, taip sakant blush2.gif . Gal kas galėtų paskolint dienai - dviem išbandymui? Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 20, 11:23)
Sveikos,
mane domina galimybė kur nors pasiskolint kėdutę ant dviračio 4 metukų vaikui... Mat nusipirkau dviratį, noriu ir dukrytę pavėžint, bet žinodama jos charakterį, nenoriu rizikuoti iškart pirkti kėdutės, nes gali būti ir taip, kad ji nė už ką nesutiks joje sėdėti ir važinėtis kartu  schmoll.gif ... Būtų įdomu pirma pabandyti. Nes nesam tokie jau turčiai, taip sakant  blush2.gif . Gal kas galėtų paskolint dienai - dviem išbandymui? Būčiau be galo dėkinga  4u.gif

Kėdutę galima išsinuomot dviračių parduotuvėj ax.gif . Pati mačiau, ir tikrai nedaug kainuoja rolleyes.gif .
Atsakyti
kur isigyti nepasidalinsiu info tongue.gif . Bet irgi planuoju pirkti dvirati (dviracius seimai). Man idomu ar patogu su ta keduti vairuoti. Ar nemeta, ar ne traukia i sonus.? Kokie privalumai ir minusai? Gal kas pasidalins patirtimi ax.gif
Man vis sukas sis prietaisas galvoje user posted image
Atsakyti
Mano vaikiui du metai, bet aš pati jo vežiot nerizikuoju. Kadangi nelabai nuvairuoju dvirati, kai jo kedute pritaisyta. BEt gal čia tik aš važiuot nesugebu. Mane traukia, meta į šoną ir viskas. Dar tiesiai važiuojant, tai dar dar, bet kiekvienas posūkis yra rimtas išbandymas. Tad mažąjį pavėžina nebent tėtis.
Atsakyti
o toks vezimelis gale tikrai idomu...bet va ar tik jei lietus ,ar slapia ,nesitaskys nuo rato vaikuciui i vezima?
Atsakyti
QUOTE(ReginaP @ 2006 06 20, 20:53)
o toks vezimelis gale tikrai idomu...bet va ar tik jei lietus ,ar slapia ,nesitaskys nuo rato vaikuciui i vezima?

Tikrai ne smile.gif .Vokietijoje teko matyti,kad ten jie labai populiarūs.Vaikučiui toje priekabėlėje labai patogu.Tik man kitas klausimas iškilo.Kadangi pas mus vairuotojams nepaprastai trūksta kultūros,supratimo ,o kartais ir elementariausio proto,tai ar Lietuvoje saugu taip vežiotis savo brangenybę g.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2006 06 20, 14:04)
Kėdutę galima išsinuomot dviračių parduotuvėj  ax.gif . Pati mačiau, ir tikrai nedaug kainuoja rolleyes.gif .

Ačiū, būtinai pasinaudosiu šiuo patarimu drinks_cheers.gif
Atsakyti