Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

mes irgi prigriebtume kokią kėdutę prie dviračio, jei kas norėtų parduot 4u.gif

Dar klausimukas, kažin ar būtina, kad kėdutė galėtų atsilenkti? Ji gi vistiek neatsilenkia taip, kad vaikas galėtų miegot unsure.gif O tos su reguliuojamom padėtim daugiau kainuoja, tai ar verta už tai mokėt daugiau? g.gif
Atsakyti
Viska perskaiciau ir uzsimaniau kedutes! Gal kas nors jau isaugot ir ruosiates
parduoti Vilniuje?
Mano princesei jau metukai, o kai prasides dviraciu sezonas, tai dar ugtels lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi jau svaigstu kaip pavasari lakstysiu su savo mazaja su dviraciu iki sodo rolleyes.gif
Sita kedute is ties atrodo faina

Bet man didesnis rupesti, koki dvirati pirkti doh.gif Noreciau uz viska ne daugiau kaip tukstanti sumoketi ax.gif
Tai pardavejai man siulo toki dvirati uz 799 Lt g.gif
Ka manot?

O gal kas is tiesu isaugot jau kedute dviraciui? rolleyes.gif
Atsakyti
acne, as irgi sita kedute nusiziurejau thumbup.gif bet kazkaip galvoju, kad visgi atlenkiamos noreciau, aisku nepatogu bus miegoti, bet juk nemigdymui perku, o jei netycia nuluztu, vis patogiau gal butu namo parlekt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 03 08, 23:43)
acne, as irgi sita kedute nusiziurejau  thumbup.gif  bet kazkaip galvoju, kad visgi atlenkiamos noreciau, aisku nepatogu bus miegoti, bet juk nemigdymui perku, o jei netycia nuluztu, vis patogiau gal butu namo parlekt  g.gif

Man pardavejai sake, kad ji komforto klases: atlenkiama ir kai nenaudojama - sulankstoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tokia tema yra...Jei yra, Ieva- Pieva sujungs mirksiukas.gif

Vasarą ruošiamės atostogauti ir keliauti dviračiais. Norime pirkti kėdutę, kuri prisitvirtina prie dviračio. Norėčiau atsiliepimų apie jų kokybę, patikimumą, kainas...

Per google radau kelias firmas, prekiaujančias šiais aksesuarais. Radau, kad kėdutės būna keliariopos:
*tvirtinasi ant vairo kolonėlės vamzdžio
*tvirtinasi ant vairo iškyšos ir prie balnelio stovelio
*Universalus tvirtinimas ant rėmo
*Tvirtinimas ant galinės bagažinės

Pakolkas realiai esu mačiusi tik paskutinį variantą...
Va radau šiame saite. Bet norėčiau patarimų, kas jau pirkot, naudojot ir t.t

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kas nori keistis? Turiu kėdutę,kuri tvirtinasi ant rėmo,tačiau ant mano dabartinio dviračio aš jos negaliu uždėti,kadangi netinka rėmas.Gal kas nors turi kėdutę ,kuri tvirtinasi ant bagažinės ir nori pasikeisti,arba parduoda?Rašykit į a.ž. Lauksiu pasiūlymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 02 24, 11:45)
mes irgi prigriebtume kokią kėdutę prie dviračio, jei kas norėtų parduot  4u.gif

drinks_cheers.gif ir mums reikia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2007 03 01, 18:20)
As irgi jau svaigstu kaip pavasari lakstysiu su savo mazaja su dviraciu iki sodo  rolleyes.gif
Sita kedute is ties atrodo faina 

Bet man didesnis rupesti, koki dvirati pirkti  doh.gif Noreciau uz viska ne daugiau kaip tukstanti sumoketi  ax.gif
Tai pardavejai man siulo toki dvirati uz 799 Lt  g.gif
Ka manot?

O gal kas is tiesu isaugot jau kedute dviraciui?  rolleyes.gif
Laba
mes nesenai nusipirkom kedute ant galinio remo tvirtinama,ji su paaukstinimu galvytei,kas tikrai labai patogu,
na o i siame poste pavaizduota foto noriu pasakyt tiek,kad man asmeniskai labai nepoatiko kaip tvirtinasi kojytes,su tais plastmasiniais dirziukais...kai as bandziau,tai labai daug vargo,nepatogu,ai,mes juos hamutais vadiname...pas mus yra tokio tipo kaip ir per pecius tvirtinas.Kol kas esam patenkinti,nors dar nedaug vazinejom... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 04 21, 21:53)
Laba
mes nesenai nusipirkom kedute ant galinio remo tvirtinama,ji su paaukstinimu galvytei,kas tikrai labai patogu,
na o i siame poste pavaizduota foto noriu pasakyt tiek,kad man asmeniskai labai nepoatiko kaip tvirtinasi kojytes,su tais plastmasiniais dirziukais...kai as bandziau,tai labai daug vargo,nepatogu,ai,mes juos hamutais vadiname...pas mus yra tokio tipo kaip ir per pecius tvirtinas.Kol kas esam patenkinti,nors dar nedaug vazinejom... thumbup.gif

Papasakokit kur pirkot ir kiek mokejot uz kedute, nes mes dairomes po biski ir niekaip neissirenkam... doh.gif
Atsakyti
Rodykit savo kedute bigsmile.gif Kur pirkot? Kiek mokejot? cool.gif
Labai faina, kad dalinates patirtimi 4u.gif

Mes vis dar nenusiperkiam, tempiam, nes orai tokie ax.gif
Atsakyti
Dabar neturiu foto,nes dviratis apacioje,ji paprasta kedute,su paaukstinimu galvytei,su buomeliu,kas man labai patiko,na kad vaikuciui buit kur rankytes susidet,o ir kaina prieinama...99lt.super
Radau labai panasia,tik musu buomelis aukstesnis ir neta to raudono mygtuko...
user posted image
Atsakyti