Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(miskininkele @ 2012 03 26, 19:02)
pirma karta as juos pamaciau urmo bazej kaune, ten kilo kaina 22 Lt, dar galiu pasakyt , kad man jie laaaaaaaaaaaaaabai skanus , o savo mieste juos radau konditerijos parduotuvej, pas mus (Ukmergej) ji Sigute vadinasi, cia ju kaina 23Lt

pasakyk dar, kas yra ju gamintojas, jei tik ten jis kur ant popierelio yra uzrasytas... Bazes pasiekt man be sansu, o va Ukmerge, jau geriau doh.gif Vyras pro ten daznai vaziuoja, o ir tevai jauciu neuzilgo link Anyksciu pro ten maus - duosiu uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 26, 20:39)
pasakyk dar, kas yra ju gamintojas, jei tik ten jis kur ant popierelio yra uzrasytas... Bazes pasiekt man be sansu, o va Ukmerge, jau geriau  doh.gif Vyras pro ten daznai vaziuoja, o ir tevai jauciu neuzilgo link Anyksciu pro ten maus - duosiu uzsakyma

o ant ju popieriuko daugiau nieko nera parasyta tik pavadinimas.
Dar tau nemazai laiko iki vestuviu, gal kokioj parduotuvej uztiksi tokiu saldainiu, bet jei pro Ukmerge vyras vaziuoja tai tegu paiesko toj parduotuvej, ji centre prie Bites salono, nuo gatves reikia gilyn i kiemus eit ir yra iskaba Sigute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 26 kovo 2012 - 20:48
Aciu, tikrai laiko dar i valias. Bus ko pasidairinet saldainiu skyriuose hihihi.gif

Jetus kokiu groziu cia pilna wub.gif http://www.tiksmulkm...x...ge&Itemid=1

Patersiu eteri:
paziurekit kaip galima uzkimst prislio kraują
user posted image

O cia korteles ant stalo ar tiesiog saldi dovana sveciams
user posted image

user posted image

Kazkas kazkada ieskojo smapano butelio pavidalu burbulu
user posted image

Va ir metinukai jauniesiems atsigaivint nakti - nevulgarus, o labai grazus
user posted image

Vsio, isimylejau sita psl. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 26 kovo 2012 - 21:17
super puslapis,tik galetu tokiu fainu smulkmenu daugiau buti.
Idomu o uzsakyma priima nesvarbu kokiai sumai g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2012 03 26, 22:30)
super puslapis,tik galetu tokiu fainu smulkmenu daugiau buti.
Idomu o uzsakyma priima nesvarbu kokiai sumai g.gif

ryt bandysiu pasiskambint, tai pasakysiu, ka suzinosiu...

Jetus toj musu pirmoj zinutej su temu nuorodom koks bardakas doh.gif Spaudziu 25, iskrenta 26 nors tu ka. Pasirodo, 25 nuoroda sumaisyta doh.gif Tai gerai, kad iki tiek daskaiciau hihihi.gif Uzsibreziau 2009 metu pradžia pasiekt beskaitydama atbuline tvarka. Nu gis liko nei daug nei mazai - pusantru metu doh.gif Kazi, kazi kaip ten bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 26 kovo 2012 - 22:37
as ,jau neisivaizduoju kad toliau istengsiu perskaityti g.gif
kuo daugiau skaitau tuo ir minciu daugiau ir nezinau ka daryti o ka ne blink.gif
dabar savaite tarpa darau nes jau makaline galvoi lotuliukas.gif bet tikuos viska sudieluosiu.
o dar turesiu vesti dvem kalbom doh.gif o kaip tai atrodys neisivaizduoju doh.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituk: 26 kovo 2012 - 23:14
Na as iki penktadienio dar kabau cia. Paskui dickiui atostogos, tai maunam i sodyba savaitei (ten neto nera), o paskui Graikija savaitei. Va ir bus proga man atsipust nuo vestuviu planavimo. Paskui jau kai grisiu, tai naujom jegom...

Scenrijaus dar neparasiau ne zodzio ir labai gerai - kuo daugiau temu skaitau, tuo labiau aisku ka ten rasyt lotuliukas.gif Prisikopinau ideju kol kas tik 4 lapus - neitiketinai mazai, bet jau kopinau pacias paciausias idejas... Ziuresim, kas cia finale gausis...
Atsakyti
super kad atostogas turesi pries vestuves,ypac Graikija thumbup.gif vacation4.gif smagumelis.as tik bandau dar delioti mintis nes ten visiskai bardakas, iki vestuviu dar toli tai manau kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituk: 26 kovo 2012 - 23:31
QUOTE(edituk @ 2012 03 26, 23:12)
as ,jau neisivaizduoju kad toliau istengsiu perskaityti g.gif
kuo daugiau skaitau tuo ir minciu daugiau ir nezinau ka daryti o ka ne blink.gif
dabar savaite tarpa darau nes jau makaline galvoi  lotuliukas.gif bet tikuos viska sudieluosiu.
o dar turesiu vesti dvem kalbom doh.gif o kaip tai atrodys neisivaizduoju doh.gif  wacko.gif

Labas rytas smile.gif As taip pat turesiu vesti dviem kalbom.Tik pas mane beda ta kad as Slovaku nemoku doh.gif . As galvoju taip - duosiu jaunajai isversti kai kuriuos tekstus ir kad man ji juos igarsintu.Taip ismoksiu skaityti biggrin.gif .(Lenku kazkiek moku tai manau ir su Slovaku nebus dideliu problemu). Tai vertimus darysiu- pradzioje pasisveikinsiu , tada kai kreipsiuosi i jaunuosius oficiailiai, pora jiems palinkejimu ir dar versim tai kas skirta jaunojo tevams. Zodziu tokia makalyne gausis.Dar laikrrastuka darysim dviem kalbom.
As jau uzsisakiau gintaro dulkiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis, siandien kazko sulauzyta jauciuosi...
kumute*- o kur gintaro dulkes pilsi? kurensit kazkoki aukura?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
man irgi labai faini miskineles saldainiai. mama siandien vaziuos i bazes, tai liepiau, kad atkreiptu demesi. nu gal uzmatys kur tokiu pirkti. jei ras, tai ir as gal koki viena kita kg padarysiu tu saldainiu.
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 26, 20:02)
kadangi jaunieji valsa soks salej (greiciausiai) tai pagalvojau kad nuo burbulu bus slapios grindys, bengaliskos ugneles viduj ir netinka tai tazkaip apsistojau prie konfeti
pirma karta as juos pamaciau urmo bazej kaune, ten kilo kaina 22 Lt, dar galiu pasakyt , kad man jie laaaaaaaaaaaaaabai skanus , o savo mieste juos radau konditerijos parduotuvej, pas mus (Ukmergej) ji Sigute vadinasi, cia ju kaina 23Lt

Laba diena,
norėjau paklausti kaip foto padarėte ant saldainių, gal kažkokį šabloną turite su rėmeliais?
Atsakyti