Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(griskoit @ 2012 04 13, 08:42)
oj pinigai pinigai pinigeliai jie taip greit dingsta mano galva as tiek nedaug visko darau bet pinigeliai tirpsta tai va pabandykim paskkaiciuot:
1.jaunuju portretas ant drobes molbertas ir tekstilinis rasiklis 100lt (su salyga kad molberta vyras padare uz dyka)
2.visokios smulkmenos spausdinimui100lt(su salyga kad dede firma turi tai uz jokius maketus pinigu neeme)
3.medziagos siuvimui visokiu maisiuku sionuku ir t.t.t 100lt
4. zaidimu atributika 100lt
5.balandziai 100lt
6.vokas kunigui 200lt
7.tortas 100lt
8.alkoholis 100lt
9. suris ir ten biski antros dienos atributu visokiu smulkmenu ir iseina 100lt
10.vaiko kraitelis ir kasikeliai visokie 100lt
11. isleidimas miegot 100lt
12. visokie papuosimai taures zidiniai priemones dekoro ir dar visokios smulkmenos kuriu nori nenori bet kai pamatai o ypac kai dar kokia akcija tai tikrai prireikia dar 200lt
13.is musu ant fakiru 400lt likusiuos 4oolt tikiuosi is pamergiu surinkti
14. mergvakaris/bernvakaris dar 600lt maziausiai
cia taip apytiksliai kainas po simta surasiau kad lengviau orentuotis gal kaikur maziau kaikur daugiau bet vaizdas tai panasus na ir ant drabuziu makijazu ir t.t.t tikiuosi i 1000lt sutilpti nes daug ka skolinsimes makijazus sukuosenas tai drauge visaziste uz buteli padarys  biggrin.gif ir sukames kaip tik imanoma pigiau bet kai viska sudedi visai nepigiai gaunasi aj dar jauniesiem pasakem kad dovanos nedovanosim nes biudzetas tikrai neisnesa tai simboliskai koki vokeli gal su troleibuso bilietukais padovanosim ir pasakysim kad dovanojam kelione kur viskas iskaiciuot tereik pasirinkt data marsruta ir vykti.... na o tos kuriom pavyksta iki 1000lt prasisukt papasakokit gal mes kokiu sudu priperkam kurie nepasiteisins ir pinigai tik i bala bus ismesti? kaip jus savo biudzeta paskirstot?  g.gif  biggrin.gif

doh.gif neišlaidaukit tiek schmoll.gif Aš pirmą kartą daug ruošiau, bet kai kur galima ir kukliau apseit. g.gif

šį kartą nepirksiu prizų,kam mėtyt,(saldainius didelius pirkau ir dar kažką)mėtosi paskui)juk ne meškos,kad už pašokimą prizą duot biggrin.gif

Žaidimų atributika,kas tai? Juk galima žaist begalę žaidimų kuriem turimų daiktų pakanka.

Arba vaiko kraitelis,vat nesuvokiama man visai. schmoll.gif Mes ant atvirukų vardus rašėm(kokių tik nebuvo) lotuliukas.gif , rožines ir žydras justeles dėjom į dėžutę,paskui skaičiavom,ko daugiau svečiai prilinkėjo. Juostelės gal 3 litai kainavo ir atvirutės po 5.

Čia jau kainavo.Bažnyčia,vežėm jaunuosius savo auto,tai ir galima skaičiuot,nes palakstėm normaliai. Pirkau,pyragus,grybukus,buteliai su saldainiais,ir daug saldainių,(kurie smagiai tirpo prie 37 karščio),degtinės,šampano,piršlio kraujo,dangaus žibintus(daugiau nenoriu)baisu man, nekainavo maketai ir spauda,atvirukai,linkėjimai... Dar smulkmenų,raidės jauniesiems,taurės,spynelės,širdelės ir t.t.kočėlas,tuliko atkištuvas,sūris,dėžutės gražios,akmenukai inde,rafaelo, g.gif taupyklė,židinys,oho kiek,net pačiai jau įdomu doh.gif ir mūsų šeimos 4 asmenų pasipuošimas,o mes trys moterys biggrin.gif
Mūsų jaunieji neprašė nieko,išskyrus juos pavežiot,bet kadangi mum jie labai wub.gif tai darėm kaip tuo metu galėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 balandžio 2012 - 12:37
QUOTE(Idda @ 2012 04 13, 12:36)
Laba diena mergytes, pagaliau jaunaja isleidau atgal i uzsieni tai toliau ruosiuosi smile.gif padariau buciniu koreteles pagal jusu pateiktas idejas, imeciau i pastuka jei kam aktualu smile.gif dabar reikia raudono popieriaus dėžutėms padaryti, kur perkate pigiau, buvau office day tai storesnio nera,o plono pakuote 50 lapu kainuoja apie 15 lt  doh.gif

fantastikaa, na matot, jeigu jau paprasti lapai (raudoni) kainuoja 15 lt, tai ką kalbeti apie visą kitą... tai kad svočiutės išleidžia 1500 ar net daugiau doh.gif - jokio stebuklo, ypač jei nori kuo įdomiau, gražiau, įmantriau mirksiukas.gif

o apie mergvakarį, aš taip pat dar mažai galvojau, nes dar yra laiko (vestuvės tik rugpjūčio 11 d.) , o be to mano šeimynoje birželio mėn. krikštynos doh.gif, tai tik spėju visur skaityti ir info rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Del finansu, taip atrodo, kad kam tiek daug leisti, mano jaunuju svente negreitai, vasara, taciau po biski gaminuosi, perkuosi, kad daug islaidu nebutu paskutine minute;) taigi bendrais bruozais nupasakosiu ka jau turiu namuose, kiek kainavo ir ka dar planuoju;)
1. zidinys, autorinis, vienetinis darbas+zidinukai nuo zidinio dovanu teveliams, dezute zidinio kurenimo atributams sudeti (viskas gaminta vienos keramikes) 236 lt
2. padeklas medinis degintas, kauliukas degintas sud arbu pasiskirstymu, kocelas, bei dezute pinigams dovanoti (gaminta vienos mergaites, kad stilius panasus isliktu) 185 lt;
3. laukneselis nakciai (be padeklo medinio) : naktiniai, trumpikes, pagalve su simfonija, patalynes komplektas apie 130 lt (cia dar turetu buti sampo butelis +10 lt, taures +50 lt gaminamos, ir saldainiu rinkinukas ar kitokios uzkandos, manau i 10 lt tilpsiu), tai viso bus 200 lt;
4. dovanos antra diena jauniesiems, isventinnat ale i seimininkus - be kocelo, maikutes 46 lt, prijuostes 26 lt (be siuvinejimo, kiek siuvinejima skainuos tiksliai neiznau, bet manau tiek pat tai tikrai), drobinis krepsys viskam sudeti 20 lt(panaudotas bus kaip pirkiniu krepsys ateityje), receptu knygute, manau kainuos apie 50 lt, bus jiems cia savus receptus per gyvenima rasytis;), staltiese linine (ne kainuos, turiu nauja) bei knygutes galvoju dovanoti jam apie ja, jai apie ji, arba busimiems teveliams, tai va cia irgi kokie 30 lt turetu buti.... zodziu apytiksliai irgi 200 lt
5. knygele linkejimams, tiksliau knyga-albumas, siuvinetu virseliu maziausiai 50 lt kainuos;)
6. dibeneliai vienetiniai keramikinaii 26 lt 9cia bersim centus ir ryzius;) (tai va cia vienas toks zaidimas gal ir bus, kuris kainuos)
7. planuose dar saldainiai( na pora trejeto kilu reiks), varpelis, pasagele,(tikiuosi (iki 20 lt) krepsys pintas arba ne, laukneseliui nakciai sudeti planuoju iki 20 lt skirti
8. prizams pinigu nelesiu daug, o ir prizai bus jaunimui gamtoje - sokoladai su vstuvine atributika, sampo buteliukai, gal net maziukai tie, gal dar kokie buteliukai, zodziu grynai va tokie, ir net komandai, o ne pavienimas asmenims (saleje viska praves vedejas) tai cia tikiuosi i 100 lt tilpti
9 gerimai, kitos smulkmenos ne daugiau 150 lt
kas del saves tai- sukuosena manau iki 40 lt tilpsiu, makiazas 60 lt, suknes abiems dienoms 200 lt, vaikams rubai 100lt, vyrui tik marskiniai apie 50-100lt

zodziu galutineje sumoje gaunasi man apie 1300 lt, plius dar dovana i voka 200lt mastau deti (gal ir simtuku daugiau), plius musu paciu grozis kokie 500 lt bus. taip, akd suma grazi, bet kai isdalini ant puses metu, vis kazka darai gamini ir pan, tai visai normaliai menesiui gaunasi. planavau i 2000 lt su viskuo viskuo tilpti, kazin ar pavyks...nes dar visokie spausdinimai, popieriai, situ jau netraukiu i saras, bet.....juk kainuoja.. siai dienai isleista jau apie 700 lt
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke2006 @ 2012 04 13, 12:40)
vyrui tik marskiniai apie 50-100lt

thumbup.gif man geriausia kaip vyrus ruošiam,pas mus ir panašiai biggrin.gif tik marškinius gauna ir dar kirpyklą.
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir as i Jusu grazu buri. Juokavaom juokavom ir "prisisnekejom", taigi jau birzeli teks liudininkauti. Jaunieji kol kas jokiu dideliu reikalavimu nekelia, dziaugiasi, kad apskritai sutikom su tokiom pareigom, bet norisi tinkamai pasiruosti ir ju svente papuosti, o nesugadinti. Kol kas skaitineju senesnes temas, radau jau nemazai geru ideju, kurias galesiu pati pritaikyt, kitos paciai fantazija pakurste ir minciu ikvepe.

Cia matau apie popieriu raudona kalbejot. Manau galima tiesiog kelioms is vieno miesto koperuotis ir kartu pirkti pakuote. Ir pinigeliai susitaupts ir likuciai pakampem nesimetys wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 13, 13:44)
thumbup.gif man geriausia kaip vyrus ruošiam,pas mus ir panašiai biggrin.gif tik marškinius gauna ir dar kirpyklą.

aga pas mus irgi panasiai, pernai liudininkais buvom pas mano drauge, tai va tada visko reikejo ir man , ir vyrui, as po visu dekretu vaiku auginimu buvau, tai garderobas skurdus buvo, vyras irgi kostiuma pirko, siais metais man suknios irgi reikia, nu neisiu gi su ta pacia, nebent antra diena:D, o vyrui va tik marskiniu ir slipso reikia, i kirpykla jauciu pasiderines ta menesi kaip ir kasmenesi nueis, tai cia ne netraukiu prie islaidu....vaikus va aprengti reikes tik, bet vienai sukne nupirkta, kitam radau kostiuma uz 50 lt, varysim pirkti.zodziu brungiausiai ir vel as kainuosiu:D
Atsakyti
Sveikos, svočiaujam antrą kartą (birželio pirmą savaitgalį), vestuvės bus trikalbės, pasiruošt sunkoka, labai norėtųsi prisijungti prie svočiučių pašto - forume daug visko, bet norisi daaaar daaauuuugiau.... lotuliukas.gif
Būsiu dėkinga už pašto slaptažodį.
Atsakyti
Merginos, gal dar žinot kokią moterėlę, kuri kepa grybukus (čia kur nors netoli Vilniaus), paprastai pas jas būna pigiau ir skaniau? 4u.gif

Ir kur perkat vienkartines taures? Kažko neužmačiau pastaruoju metu?

O tie fakyrai ir ugnies šou čia tas pats? Kaip suprantu jų kaina apie 800 Lt? Gal kas kontaktais galėtų pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 04 12, 16:31)
as tai antra diena scenarijaus nerasau tik susizymejau kas po ko eina ka planuoju daryt ir viska savais zodziais sakysiu. na bet pas mus antra diena ir neoficiali tokia bus... nebus jau muzikantu  nedarysim jokio pirslio korimo nes jau taip man si tradicija ne prie sirdies antra diena mes tik svecius pazadinsim apsirenge seselemis duosim vaistuku sveikatai pataisyt prie pusryciu stalo ragausim suri jaunuju pernakti suspausta gandro atsakyma skaitysim vaikui vardeli ant butelaicio rasysim ir svecius jau apdovanosim kas geriausiai soko dainavo ar pirmas stala paliko diplomus tokius iteiksim bus atsiminimas kad va tokioj sventei dalyvavo ir tada kam virs 40 isvaziuoja  biggrin.gif  lieka jaunimas ir pirtele laisvas laikas visi svencia kas kaip moka jau taip ir soka  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Tai pas mus lygiai taip pat turetu buti,antrau dienai liks tik jaunimelis bigsmile.gif nebebus nei muzikantu,patys kazka galvosim,tai va tas kas po ko turi eiti man nelabai ir aisku blush2.gif
Ir dar pasikartosiu,kur darot vestuvinius laikrastukus? ax.gif
Atsakyti
Sekmes ryt svociaujancioms 4u.gif
Del pasipuosimo - kaip visad moterys brangiausios lotuliukas.gif . Mano vyrukas irgi gaus tik marskinius ir slipsa.
O del mergvakario-bernvakario tai jo pas mus turbut irgi nebus, jaunieji kartu gyvena uzsieny grys savaite pris vestuves, nebe mergvakariai bus galvoj g.gif
Atsakyti
Sveikos, ramu cia siandien smile.gif

smile.gif+2012 04 12, 20:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 12, 20:26)
Man tai labiau keistas, kad nepaskaitot kas juodu ant balto surašyta (ten tikrai ne aš savo požiūrį rašiau:]) ir dar keisčiau, jei jūs įsivaizduojate, kad visi tik taip ir tedaro. biggrin.gif
Per mano vestuves neatidarė, draugai labai išradingai ir be to pasveikino, dalyvaut teko visokiose, daugiau, kur to nedarė ;],  bet šiaip - man nelabai žiūrisi. Jei jums ok, jūsų valia, o aš rinkčiaus kitaip ir nemanau, kad nuo to kažkas jau labai baisiai nukentėtų ir nuo to pusė vestuvių sugriūtų ir taptų prastesnėm.  cool.gif

tikrai nesakau, kad be alkoholio vestuves sugriutu, tai tiesiog pasirode neiprasta, nes man kolkas neteko dalyvauti tokiose vestuvese, na bet gyvenimelis ilgas, gal dar teks smile.gif viskas is esmes priklauso nuo jaunuju:)

QUOTE(solkra @ 2012 04 12, 22:35)
Sveikutė,  mirksiukas.gif

Jooo Mažeikiai tai tikrai kaimelis, ypač kai susiduri su kokios nors šventės organizavimu, aišku jau po truputi atsiranda įmonių kurios ne tik prekiauja tarkim vestuvių atributika, bet gali ir ką nors pagaminti pvz.: medalius, komendantų atributus ir t.t. Aš tai kai ką užsisakiau internetu, kai ką gavau čia vietoje. Va kitą savaitę lėksiu iki Klaipėdos, gal ten dar ką nors rasiu.
O sakyk, dėl tų fakyrų, ar jie yra Mažeikiuose? Nes kiek suprantu, jeigu važiuotų iš kito miesto tai gautųsi tikrai nepigiai... g.gif
Mes tai taures jauniesiems pirkom patys, (jos kaip tik dabar pas graverį), po to dar reiks papuošt kokiu gėlės žiedu, o plastmasines pulkui tai papuošiu pati. Kadangi pamergės bus mėlynomis suknelėmis, manau tiks koks mėlynos gėlės žiedelis...arba kas nors balta su mėlynu... ax.gif O tų idėjų pilnas internetas - tik reikia paieškot  rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa, Naftininkų gatvėje yra labai gera parduotuvė Meninukas, ten laaabai daug įdomių dalykėlių:šeimos židinių, medalių, dovanėlių tėvams... Ten pat puošia ir taures. Taip pat Putino pastate atsidarė parduotuvė Švenčių artelė - ten irgi yra visokių smulkmenėlių, IKI yra balionų šalis - ten yra visokių juokingų dalykėlių - maxi švilpukai, komendantų akiniai, įvairių suvenyrų jauniesiems bei suaugusiems... mirksiukas.gif

dekui uz info apie naujas parduotuves, kai grysiu reikes prabegt kokia dienele pasizvalgyti, taures rimtas jaunieji patys nusipirko, o ir vienkartines sake jau atsiunte, tai man beliks papuosti jas, jei jaunoji neiduos floristei su visa kita manta, kazkaip jaunieji pas mus viskuo patys ruoinasi ir perkasi, todel nelabai ir isivaizduoju kur isleisiu daug oinigu, zaidimai nieko nekainuos arba minimaliai, nes ju bus nedaug, jokiu sarzu ar paveikslu nedarysiu, fejerverkus patys pirko, o keli buteliai , etiketes ar dezutes tikrai nesukainuos tiek, tikiuosi bentjau rolleyes.gif nuskambejau turbut neidomiai, nuobodziai ir neorginaliai:)
beje zurnalai ar laikrasciai, jus visiems sveciams darote? turbut irgi gaunsi nemenka suma uz tuos popiergalius g.gif

QUOTE(griskoit @ 2012 04 13, 09:38)
ir dar klausimelis nejau ne vienai svociutei neteks dar ir mergvakario organizuot? man labai daug islaidu ant mergvakario iseina nes is to pacio biudzeto ir bernvakaris bus kiek jus skiriate mergvakariui pinigeliu? ir niekur nerandu jokios gyvos temos apie mergvakari visos 2005m ir t.t.t

na man sake tikrai nereikes organizuot mergvakario, tai tikimes kad pimoji pora vykdys savo pareigas:))) na o jei ne, tai sakem kazkur visi norintys nuleksim pasilinksmiinti ir tiek:)
tiesa del fakyru tai bejojuu , kad vietiniai, tiesiog pasiemiau numeriuka is jaunuju , kuriu vestuvese buvome praejusia vasara, va nr. 861384783

o tos kurios rasote, kad pasiruosimas ir grozio priceduros 1000lt tai cia turbut suknele perkat uz 700lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 14 balandžio 2012 - 13:40
turiu klausyma ka perkat prizam?
idomu kaip musu svociutem snd sekas??/
Atsakyti