Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(Grelita @ 2012 04 12, 17:19)
Dabar man didziausias galvos skausmas su tuo vestuviu laikrasciu,kaip ji padaryti  doh.gif Gal kas is kaunieciu zino kur kokius maketukus daro,uz normalia kaina,nes kazin ar pati sugebesiu  ax.gif
Ir del antros dienos,gal kuri turit koki scenariju antrai dienai?
Startuojanciom si savaitgali ir as linkiu geerooo oro ir aisku superines nuotaikos ir grazios sventes!  4u.gif

aš tai dariau pati 4lapu paprastą (ne kokį žmonių viršelį). Kad būtų pigiau atsispausdinau spalvotai, tada su kopijavimo aparatu kopijavom ant tokiu didelių gelsvų lapų, kurį perlenkus gaunasi laikraštis. Ir pigiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
aš irgi laikraštukų jokių nedarysiu, man atrodo, kad už juos tiek pinigų sumoki (nesvarbu ar pats darai ar perki), o rezultate jie vistiek visi keliauja į šiukšlyną, nes pati ne vieną esu išmetusi blush-anim-cl.gif blush2.gif
na suprantu šaržus, paveikslus ir pan. juos gali pasikabinti, pasidžiaugti ...mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas seku jusu tema, pavargau net skaityti visokiu minciu prisigaudziau bet da kasko truksta. os renginio vedeja busiu seses vestuviniam baliui, nori su visom tradicijom, nes vyras ne lietuvis.
gal galit padeti ir paaiskinti kada ir kaip tas taures dovanosit jauniesiems.
Atsakyti
Sveikos gyvos. Grizau vacation1.gif vacation4.gif
Erzinu jus
user posted image

Kaip laikotes??? Miskininkele startavo. 206 irgi. Kas dar g.gif Dar viena svociute. Oi kaip idomu ispudzius isgirst. Einu skaityt, ko priraset per savaite, kol dziaugemes saulute blush2.gif

Na va ir perskaiciau. Jetus, reik leistis ant zemes ir vel kibt i darbus. Kaip tik is Kauno parvaziavo dekupazinimui dezutes bei taupykle. Bus porai vakaru darbo doh.gif Reik sest rimtai prie scenarijaus ir suvest visus galus, o dar meiles simfonijos visos doh.gif Aaaaaa, iki birzelio 9 kiek cia beliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 15 balandžio 2012 - 12:06
na pasakojimu sulauksim geriausiu atveju rytoj turbut:)))
ziulyte, wub.gif
viska spesi ir da rlaiko liks, kai paziuriu kokiu greiciu tu darbuojiesi tai nekyla abejoniu thumbup.gif
mano jaunaja apniko blogos nuotaikos, kiek galejau bandziau itikinti, kad tai tik laikina, ir kad svarbiausia artimuju palaikymas bei mylimasis salia tadien, juk visa kita tik smulkmenos, nesuprantu ko nervintis, kai svest ka yra ir kur cool.gif gal del to ir mano vestuviu planas yra lauko palapine su svedisku stalu ir gyvom grupem, jokiu rupesciu tada, nuburzgi su mocais atlieki ka reikia ir soki visa nakti rolleyes.gif jauciuu daba busiu isdurninta lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As uz tokias vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Viskas kaip ir ok, tik va ko jaunoji nervinas - ar šiaip stresas ar jai toks variantas netinka? Jei pirmas atvejis - turėtų praeit, jei antras, gal vis tik kažką kito galvot...
Atsakyti
smile.gif+2012 04 15, 17:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 15, 17:33)
Viskas kaip ir ok, tik va ko jaunoji nervinas - ar šiaip stresas ar jai toks variantas netinka? Jei pirmas atvejis - turėtų praeit, jei antras, gal vis tik kažką kito galvot...

Aha, bet tikrai - ko toji jaunoji taip jaudinasi g.gif Ar del vestuviu eigos/vietos/rupesciu ar gal teket nebenori??? Kazkaip praleidau sita momenta... blush2.gif Ale jei rasai mylimojo salia, tai gal del rupesciu tada... Na tokiu atveju arba tegul is anksto keicia, kas jai netinka arba pagalvoja apie globalius dalykus, kur is tikro reik jaudintis ir nervus gadint. O cia... Cia gi tik viena diena ir VISKAS... Kaip tam begemotui, kur skiepu bijojoj - bakst ir viskas... O Afrikoj vaikai badauja...

Nagi, merginos, reik idejos. Turiu medines mazdaug 5 cm aukscio raides, is kuriu galiu sudeliot jaunuju vardus. Vardai gan ilgi. Kaip manot, kur galima toki dalyka panaudot g.gif g.gif g.gif
Gal jiems kokia deze didele viskam susidet nudekupazint ir raidem apklijuot g.gif Vat radau tas raides, man jos taip patiko, o ka daryt - nesugalvoju doh.gif
O gal naktini rinkinuka toki padaryt dezej g.gif Ot prisidariau sau galvos skausmo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 15 balandžio 2012 - 19:02
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 15, 19:45)
Aha, bet tikrai - ko toji jaunoji taip jaudinasi  g.gif Ar del vestuviu eigos/vietos/rupesciu ar gal teket nebenori??? Kazkaip praleidau sita momenta...  blush2.gif Ale jei rasai mylimojo salia, tai gal del rupesciu tada... Na tokiu atveju arba tegul is anksto keicia, kas jai netinka arba pagalvoja apie globalius dalykus, kur is tikro reik jaudintis ir nervus gadint. O cia... Cia gi tik viena diena ir VISKAS... Kaip tam begemotui, kur skiepu bijojoj - bakst ir viskas... O Afrikoj vaikai badauja...
Nagi, merginos, reik idejos. Turiu medines mazdaug 5 cm aukscio raides, is kuriu galiu sudeliot jaunuju vardus. Vardai gan ilgi. Kaip manot, kur galima toki dalyka panaudot  g.gif  g.gif  g.gif
Gal jiems kokia deze didele viskam susidet nudekupazint ir raidem apklijuot  g.gif Vat radau tas raides, man jos taip patiko, o ka daryt - nesugalvoju  doh.gif
O gal naktini rinkinuka toki padaryt dezej  g.gif  Ot prisidariau sau galvos skausmo...

o uz jaunuju bus ju inicialai pakabinti? gal tada pvz ten kur jie sedes, ant sienos kazkaip graziai ju vardus isdeliok (aisku raides gali nudekupazinti), o paskui jaunieji tas raides pasiims sau ir sumastys ka su jomis daryti...
o mano ruosimasis sustojo. nezinau nei kodel, nekyla ranka kazka daryt
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 15, 18:45)
Nagi, merginos, reik idejos. Turiu medines mazdaug 5 cm aukscio raides, is kuriu galiu sudeliot jaunuju vardus. Vardai gan ilgi. Kaip manot, kur galima toki dalyka panaudot  g.gif  g.gif  g.gif

Pvz. kaip būna tas momentas iki išvykstant, kai nuotaką is kojos ar rankos jaunikis atpažįsta užrištom akim, tai gal vietoj ar šalia to (kaip papildomą užduotį) užrištom akim jaunikio/jaunosios vardą sudėliot.

Kitka -
Jei abu bus kartu (nesvarbu kada) ir raidžių daug, tai kuris nematydamas greičiau sudės. Sugalvot tada kas iš to. Ar tai apsukrumą ar dar ką rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 balandžio 2012 - 19:21
QUOTE(Jogvile @ 2012 04 15, 19:12)
o uz jaunuju bus ju inicialai pakabinti? gal tada pvz ten kur jie sedes, ant sienos kazkaip graziai ju vardus isdeliok (aisku raides gali nudekupazinti), o paskui jaunieji tas raides pasiims sau ir sumastys ka su jomis daryti...
o mano ruosimasis sustojo. nezinau nei kodel, nekyla ranka kazka daryt

Vat man irgi buvo kilus mintis apie raides uz ju. Jas zinoma nudekupazint galima be problemu - medines jos g.gif
Issitraukiau deze su dangciu, kuria 100 metu turiu nusipirkus atvejui o kas, jeigu... Ne kainos nepamenu, bet nebrangi buvo, nes brangiu tokiem atvejam neperku. Deliojasi jos aplinkui g.gif Ale jau jiems ir taip kruva deziu bus - ka jie beveiks su dar viena ir dar didele... doh.gif
Is kitos puses - jaunoji visur nori kad vyrautu jos sukurta inicialu kombinacija, tai labai kist savo trigrasio ir kabint tas raides uz ju neesu linkus doh.gif Gal tada dar viena deze ir ne pro sal butu - tilptu i ja ir taures, ir sampes mazas buteliukas, ir saldainiukai. Kaip tik laukneseliui. Ji mazdaug nedideliu batu dezes dydzio. Gi paskui oi kiek vietu ja gali panaudot... Tiktu ir foto plaidom sudet, ir atvirutem, ir dar n+1 variantu... g.gif

Atpazinimu jokiu mano organizuotu nebus. Jaunoji turi 2 seses ir broli, tai jie tegul ir rupinasi savo vidurineles seses ispirkimais smile.gif Bet irgi ideja nebloga, tik mano atveju netinkama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 15 balandžio 2012 - 19:29
Sveika sugrįžus, ziulyte 4u.gif Tai jau pailsėjus sunglasses2.gif Fainiai, tai dabar visom jėgom vėl į darbus... biggrin.gif O mano vyras iš manęs juokiasi ir klausia: kaži ką tu veiksi po vestuvių, nes dabar visas laikas (t.y. vakarai) atiduoti pasiruošimui. hihihi.gif

Laabai įdomu kaži kaip sekėsi miskininkelei, saulytei, 206 ir mamytei28? good.gif
Atsakyti