Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

Sveikos smile.gif

As ir jungiuosi i jusu bureli, jai tik priimsit 4u.gif Pirsliausim uz nepilnu 2-ju menesiuku, tad galvosukio nemazai blink.gif tiesa sakant net nelabai zinau nuo ko pradet lotuliukas.gif

Siek tiek paskaiciau temas, bet dar oooo kiek yra ka paskaityti, tai siokiu tokiu minciu po truputi kyla, reikes uzsirasineti ir sisteminti, nes kol kas net eigos nelabai isivaizduoju...

Toks vienas dalykas domina. Kokius tortus uzsakinejate ir mazdaug kokio svorio priklausytu? Ar cia kazaip atsizvielgiat i sveciu skaiciu ar tiesiog pagal galimybes renkates?
Atsakyti
kaip tik nesenai skaitinejau tema apie tortus,tai rase,kad 40iai zmoniu ne maziau 5kg reikia. Rekomenduoja Bijolos tortus,jei Kaune. Bet va cia ejo kalba apie Jaunuju torta,na o koks turi but svocios tortas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grelita: 16 balandžio 2012 - 01:05
QUOTE(Grelita @ 2012 04 16, 02:05)
kaip tik nesenai skaitinejau tema apie tortus,tai rase,kad 40iai zmoniu ne maziau 5kg reikia. Rekomenduoja Bijolos tortus,jei Kaune. Bet va cia ejo kalba apie Jaunuju torta,na o koks turi but svocios tortas?  g.gif

Su jaunuju tortu, tai kaip ir viskas aisku, tegu jaunoji juo ir rupinasi biggrin.gif Man aktualu svocios tortas 4u.gif Buti turbut gali bet koks, kas liecia isvaizda, jai vestuves nera temines, bet vat kokio mazdaug svorio, tai nelabai orentuojuos, juolab kad net nezinau sveciu kiekio doh.gif

Beje Bijola, tai gali tik pagirti thumbup.gif Visom seimos sventems renkames ja ir niekad nenusivyleme. Yra ju filialu ir Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
kas liecia torta maniskis bus nedidelis su sampes bonke viduri na tradicinis o didelio nesiruosiu pirkt nes bus jaunuju tortas dar tevai jaunuju po torta perka tai kam poto pinigus kist i dar viena. ju visu tikrai niekas nesuvalgo dazniausiai lieka net po dalybu sveciams (na laukneseliu taremu) ir poto tik galvos skausmas kaip visus likucius sutvarkyt reikia.... taigi iki 2kg nedidesnis mano galva
Atsakyti
del torto as ir mastau koki ir kiek kad pirksiu is bijolos tai faktas visus ten perku ir nkd nenusivyliau,kadangi dar brolis pazista savininke tai dar ir nuola pritaiko ,man lb grazus internetinem bijolos psl maciau tokia lova o jame zmogenai guli smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir man idomu, kaip svocioms sekesi. nu jau kaip laukiu pasakojimu

del torto dydzio, tai geras klausimas. as nusprendziau usakineti Bijolos Lazdyna. ale dydzio irgi nezinau. nu manua, kad vis tiek apie 2-3 kg. na tame tarpe turbut.
Atsakyti
QUOTE(solkra @ 2012 04 15, 21:43)

Laabai įdomu kaži kaip sekėsi miskininkelei, saulytei, 206 ir mamytei28? good.gif

Sveikos, pasirodau, kad gyva, bet issamu pasakojima parasysiu rytoj, siandien dar be jegu lotuliukas.gif visumoj buvo viskas gerai, na keli nesklandumai buvo, bet visiems visko pasitaiko. Muzikantai ir sveciai mus gyre, o tai svarbiausia, dziaugiuos, kad pavyko padaryt grazia svente
idomu kaip kitoms svociutems sekesi, vis apie jas pagalvodavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 16 balandžio 2012 - 09:55
Tai ir as tada mastysiu ~3kg tortuka turbut rolleyes.gif

Dar mergaites noriu paklausti del saldainiu popieriuku. Ar darotes tuos jaunuju popieriukus? Man su foto kazkaip nelabai prie sirdies, nesinoriu paskiau i suksliu deze mest, o ir neisaugosi gi doh.gif biggrin.gif Gal kuri turit kazkoki maketa be nuotraukos?

Isivaizduoju, kad paste savo turite begale ideju, bet tikriausiai, kad gauti duomenys reik pabendrauti, ane? biggrin.gif

Ir dar del suknutes noreciau nuomoniu, ar svociai tiktu balintos kavos spalvos suknele? Ryskiu raudonu, melynu ir pan. labai nenoreciau unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 15, 17:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 15, 17:33)
Viskas kaip ir ok, tik va ko jaunoji nervinas - ar šiaip stresas ar jai toks variantas netinka? Jei pirmas atvejis - turėtų praeit, jei antras, gal vis tik kažką kito galvot...

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 15, 18:45)
Aha, bet tikrai - ko toji jaunoji taip jaudinasi  g.gif Ar del vestuviu eigos/vietos/rupesciu ar gal teket nebenori??? Kazkaip praleidau sita momenta...  blush2.gif Ale jei rasai mylimojo salia, tai gal del rupesciu tada... Na tokiu atveju arba tegul is anksto keicia, kas jai netinka arba pagalvoja apie globalius dalykus, kur is tikro reik jaudintis ir nervus gadint. O cia... Cia gi tik viena diena ir VISKAS... Kaip tam begemotui, kur skiepu bijojoj - bakst ir viskas...

na ji kaip supratau jaudinasi del detaliu, nes esme suplanuota, o pagrinde nerimas tubut del to, kad pati uzsieny gyvena, mes prisliai irgi ne vietoje, tai tenka viska planuoti per atstuma smile.gif
o del antro vestuviu varianto, tai cia mano tokie planai, kai kada nuspresim kad vis delto reik zenytis biggrin.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 15, 20:58)
Toks vienas dalykas domina. Kokius tortus uzsakinejate ir mazdaug kokio svorio priklausytu? Ar cia kazaip atsizvielgiat i sveciu skaiciu ar tiesiog pagal galimybes renkates?

sveika,
as tai tik suri uzaskysiu, as nemegeja tortu, bus jaunuju, tai manau, kadangi tik 30 zmoniu tai pakaks ir tiek kiek yra ax.gif

su nekantrumu laukiu isliustruotu pasakojimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 16 balandžio 2012 - 10:08
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 16, 10:48)
* Tai ir as tada mastysiu ~3kg tortuka turbut  rolleyes.gif 

** Dar mergaites noriu paklausti del saldainiu popieriuku. Ar darotes tuos jaunuju popieriukus? Man su foto kazkaip nelabai prie sirdies, nesinoriu paskiau i suksliu deze mest, o ir neisaugosi gi  doh.gif  biggrin.gif  Gal kuri turit kazkoki maketa be nuotraukos?

***Isivaizduoju, kad paste savo turite begale ideju, bet tikriausiai, kad gauti duomenys reik pabendrauti, ane?  biggrin.gif

****Ir dar del suknutes noreciau nuomoniu, ar svociai tiktu balintos kavos spalvos suknele? Ryskiu raudonu, melynu ir pan. labai nenoreciau  unsure.gif

* As mastau apie 2 kg torta ir dar suri uzsakysiu.
** Saldainiu popieriukai su jaunuju portretais ir man ne prie sirdies - ypac ta dalis kai ismeta i siuksline... Nusipirksiu paprastu saldainiu i krepsi ir tiek, nesuku galvos.
*** Prisijungimas prie pasto labai paprastas, 1 psl parasyta. 4u.gif
**** Kadangi pamergiu sukneles bus vienos spalvos tokios rausva su oranzine, nes nezinau kas per spalvos pavadinimas (gal rozine). Tai manau kazkiek derintis, kad nesipjautu spalvos - gal kokia sokoladine... g.gif Nes man negrazu kai pamerges pvz zalios o pirsliene - raudona. g.gif

O pasakojimu kaip laukiu...
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 16, 11:48)
Tai ir as tada mastysiu ~3kg tortuka turbut  rolleyes.gif 

Dar mergaites noriu paklausti del saldainiu popieriuku. Ar darotes tuos jaunuju popieriukus? Man su foto kazkaip nelabai prie sirdies, nesinoriu paskiau i suksliu deze mest, o ir neisaugosi gi  doh.gif  biggrin.gif  Gal kuri turit kazkoki maketa be nuotraukos?

Isivaizduoju, kad paste savo turite begale ideju, bet tikriausiai, kad gauti duomenys reik pabendrauti, ane?  biggrin.gif

Ir dar del suknutes noreciau nuomoniu, ar svociai tiktu balintos kavos spalvos suknele? Ryskiu raudonu, melynu ir pan. labai nenoreciau  unsure.gif

Aš vietoj svočios torto šakotį užsakysiu, taip susitarėm su jaunaisiais. Kad jei karšta bus nesuges, jei liks ... tai šakočio galiojimas ilgas ar lauktuvių sudės.

O saldainių popierėlių aš turiu, permesiu į paštuką
Atsakyti
Tortuka as taip pat uzsisakysiu Bijoloj, nes ten tikrai skanu, tik del skonio neapsisprendziu, musu jaunieji sokolado nevalgo, o visi biveik su juo... Svori manau imsiu apie 3kg, sveciu 40, tai manau tikrai tiks, tik mastau ar prasyti kad skyle sampanui padarytu.. Ir aisku dar suri uzsisakysiu.
Del saldainiu tai manau darysiu su foto, tiesiog man graziau.. 4u.gif
O pasakojimu as ir labai laukiu.. Jau ir mane ima jaudulys, nors laiko dar tikrai yra.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VSsirduze: 16 balandžio 2012 - 11:18