Sveikos, svociut4s

A6 tai tokia pasyvi lankytoja, daugiau paskaitau jūsų pokalbius, bandau dėliotis kas ir kur. Laikas jau spaudžia, nes balandžio 14 šventė, o tiek nepadaryta

Mes tik prieš kelias savaites sužinojome, kad teks piršliaut. Ačiū už slaptažodį svočiučių pašto, ten daug radau visokio gėrio, norisi ir tą , ir aną padaryti. MB sako, kad labai jau daug aprėpt noriu, kad nereikia tiek plėšyti, bet šventę jauniesiems norisi surengti įdomesnę, gražesnę, o ir norisi, kad pirmas blynas būtų pavykęs. Oj, išsiliejau jums, nes kartais mane baimė apima, kad viskas pavyktų. Dabar plušu prie laikraštuko.
Norėčiau pasiteirauti, mintį su cukrumi ir aš pasigavau iš jūsų, tik šiek tiek susipainiojau, ankstesnėse temukėse radau, kad apvynioja svečiai lapeliu su linkėjimais tą pailgose pakuotėse cukrų, išeina kaip tūtelė, o kaip tada su gabaliniu, skaičiau, kad yra jo jau supakuoto popierėliuose, o kaip lapelį apsukti? Kaip turėtų tas gabalėlis atrodyti?
Vietoj palinkėjimų knygos, man kilo mintis gražiai įrėminti vatmano ar A3 formato lapą, kuriame būtų nupieštas jaunųjų portretas ir šalia galėtų linkėjimus rašyti svečiai. Kaip manote? Aš iš savo vestuvių pamenu, kad gavom tokią knygą, bet jau 10 metų kaip ji guli spintoje ir nepamenu, kada buvom atsivertę.
Dar klausimėlis. Ar nebus sviestas sviestuotas, jei svečiai ir ant cukraus gabaliukų rašys linkėjimus , ir dar linkėjimų knygoje ?