Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(miskininkele @ 2012 03 25, 10:47)
dar nenufotkinau, bet butinai nufotkinsiu ir ikelsiu per artimiausias dienas.

O kas liecia gabalini cukru ir jo vyniojima, tai vienose vestuvese maciau vyniojo ta cukru kur kavinese atnesa tam tokiam popieriuke siauram, tai ir gerai gavosi, o tokio cukraus maciau maximoj

Lauksim, labai idomu paziuret 4u.gif

O man tas pailgas cukrus schmoll.gif Visai negrazu... Jo pilna visur ir ne tik balto, bet ir rudo. Ieskosiu gabaliuku, man jie visai kitaip atrodo... Cia gi zinai, kiekvienam savo doh.gif Reik Iki paziuret. Drauge sake Prizmoj buvo ir spec. pardej kazkur centre. Manau surasiu mirksiukas.gif Iki vestuviu dar teks pabuvot Graikijoj ir Lenkijoj. Jei ka ten pasidairysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 kovo 2012 - 11:24
Sveikos, svociut4s smile.gif A6 tai tokia pasyvi lankytoja, daugiau paskaitau jūsų pokalbius, bandau dėliotis kas ir kur. Laikas jau spaudžia, nes balandžio 14 šventė, o tiek nepadaryta doh.gif Mes tik prieš kelias savaites sužinojome, kad teks piršliaut. Ačiū už slaptažodį svočiučių pašto, ten daug radau visokio gėrio, norisi ir tą , ir aną padaryti. MB sako, kad labai jau daug aprėpt noriu, kad nereikia tiek plėšyti, bet šventę jauniesiems norisi surengti įdomesnę, gražesnę, o ir norisi, kad pirmas blynas būtų pavykęs. Oj, išsiliejau jums, nes kartais mane baimė apima, kad viskas pavyktų. Dabar plušu prie laikraštuko.
Norėčiau pasiteirauti, mintį su cukrumi ir aš pasigavau iš jūsų, tik šiek tiek susipainiojau, ankstesnėse temukėse radau, kad apvynioja svečiai lapeliu su linkėjimais tą pailgose pakuotėse cukrų, išeina kaip tūtelė, o kaip tada su gabaliniu, skaičiau, kad yra jo jau supakuoto popierėliuose, o kaip lapelį apsukti? Kaip turėtų tas gabalėlis atrodyti?
Vietoj palinkėjimų knygos, man kilo mintis gražiai įrėminti vatmano ar A3 formato lapą, kuriame būtų nupieštas jaunųjų portretas ir šalia galėtų linkėjimus rašyti svečiai. Kaip manote? Aš iš savo vestuvių pamenu, kad gavom tokią knygą, bet jau 10 metų kaip ji guli spintoje ir nepamenu, kada buvom atsivertę.
Dar klausimėlis. Ar nebus sviestas sviestuotas, jei svečiai ir ant cukraus gabaliukų rašys linkėjimus , ir dar linkėjimų knygoje ? g.gif
Atsakyti
Mergaites jei kuri svesite svente prie vandens labai fainai atrodo vandens zibintai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mamyte28, itraukt tave i sarasiuka? Jei taip, kuriam mieste svociauji.

Del cukraus palinkejimu - kazkur buvau radus, kaip atrodo gabalinis ir del to tu tuteliu atsisakiau (deja foto neissaugojau, o per tiek temu vargu ar berasiu ta foto...). Ant kiekvieno gabaliuko lygiai kaip ir ant tuteles yra iskerpamas popierelis (cukraus gabaliuko plocio tik ilgesnis, kad aplink gabaliuka apeitu bent 1,5 karto) ir vienam gale pritvirtinama arba plona juostele arba storesnis siulas. Sveciai ima popiereli, iraso palinkejima, apvynioja ji aplink cukraus gabaliuka ir perrisa juostele. Kaip ir viskas.
Mano nuomone, tu palinkejimu per vestuves nereikia padauginti, del to as cukru vesiuos i gamta. Turesim ten 2 val laiko be jaunuju (fotosesija). Va ir gamtoje esantis jaunimas parasys po linkejima ant cukrelio (kiekvienas po 2 gabaliukas JAM ir JAI - popiereliai bus pasteliniu, bet skirtingu spalvu), o saleje bus knyga. Man asmeniskai knyga irgi nelabai, bet knyga daro jaunosios teta (labai norejo ja padaryt). Taip kad cia nuo manes nieks nepriklauso. Jei daryciau as, tai butu medis, remintas paveikslas ar kazkas pan. Tik ne knyga...

Vandens zibintai - keli pastebejimai is savo asmenines patirties. Netinka srauniai upei, nes srove juos pasemia. Netinka leist vejuota nakti, kai vejas i kranta - niekur neisplaukia. O siaip tai super daiktas. Leidom per savo vestuviu 10-meti i dideli ezera ramia nakti. Nu vaizdas wub.gif Jei rasiu foto, prisegsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 kovo 2012 - 13:22
QUOTE(lioliuke @ 2012 03 25, 13:16)
Mergaites jei kuri svesite svente prie vandens labai fainai atrodo vandens zibintai  mirksiukas.gif
user posted image

graziai atrodo, bet jei bus vejas tai s.... gaunas, ypac ezere, tada neplaukia tolyn o i kranta gryzta. As pirmose vestuvese tai gamtoj tokiam nedideliam upely leidom, tai labai liuks buvo
Atsakyti
Na ka trumpai pasirodau savo darbelius, paskui istrinsiu... Kad tfu tfu tfu jaunoji mano neuzmatytu smile.gif

Mano meskinai. Vardiniai. Ideja siuvimo is cia Zaislu turgus Tik pagailo uz juos paklot virs 100 Lt, tai padaraiu pati blush2.gif

O cia akmeneliu maisiukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 kovo 2012 - 16:08
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 25, 13:37)
Na ka trumpai pasirodau savo darbelius, paskui istrinsiu... Kad tfu tfu tfu jaunoji mano neuzmatytu smile.gif

Mano meskinai. Vardiniai. Ideja siuvimo is cia Zaislu turgus Tik pagailo uz juos paklot virs 100 Lt, tai padaraiu pati  blush2.gif
user posted image

O cia akmeneliu maisiukas
user posted image

labai jau superiniai meskiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 25, 15:19)
Mamyte28, itraukt tave i sarasiuka? Jei taip, kuriam mieste svociauji.

Galite 5traukti, darbuosim4s Var4nos rajone biggrin.gif

Kaip gerai, kad atsak4te, vadinasi, ,, palink4jim7 paveiksl1“ darysiu sve2iams, o gal cukr7 jaunimui, bet a6 buvau sugalvojusi, kad pabroliai gamtoje ant gra=iai dekoruoto lapo ra6ys patarimus jaunikiui, o pamerg4s - jaunajai. Ar nedaugoka, jei ir patarimus, ir link4jimus gamtoje ra6yti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 03 23, 17:47)
liuks  thumbup.gif
tai tada imetu savo sukneles nuoroda, tik virsus bus su viena petnesa istriza smile.gif
http://www.cbslimite...ss-TBE11202.htm
Papildyta:
ir spalva vario bus

nzn kaip yra bet man labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
ziulyte, meškiai tai liuks!!! thumbup.gif

O aš baigiau žaisti su kompiuteriu, pasidariau visas pasižadėjimų korteles, laiškus, priesaikas, telegramas, bučinių lapelius, dar ten visokių niekučių, tai dabar kibsiu į rankdarbius. rolleyes.gif Labai jau juos mėgstu mirksiukas.gif Kai turėsiu jau ką - įmesiu parodyt... ax.gif

Merginos dalinuosi idėja, gal kam patiks. Šiaip ir nelabai brangu ir praktiška. Su medaliais svečiams dovanosiu kokią žalią skanią arbatą (birią), kurią įdėsiu į gražius tokius baltus organzos (atrodo taip vadinasi) maišelius. O įteikdama ką nors tokio pasakysiu, kad gerdami arbatėlę prisimintumėte šias nuostabias akimirkas.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 25, 14:15)
labai jau superiniai meskiai  wub.gif

QUOTE(solkra @ 2012 03 25, 15:43)
ziulyte, meškiai tai liuks!!!  thumbup.gif 

... tai dabar kibsiu į rankdarbius.  rolleyes.gif  Labai jau juos mėgstu  mirksiukas.gif  Kai turėsiu jau ką - įmesiu parodyt... ax.gif

Merginos dalinuosi idėja, gal kam patiks. Šiaip ir nelabai brangu ir praktiška. Su medaliais svečiams dovanosiu kokią žalią skanią arbatą (birią), kurią įdėsiu į gražius tokius baltus organzos (atrodo taip vadinasi) maišelius.  O įteikdama ką nors tokio pasakysiu, kad gerdami arbatėlę prisimintumėte šias nuostabias akimirkas.... rolleyes.gif

Aciu blush2.gif As irgi be galo megstu visokius rankdarbius, todel nuo ju ir pradejau. Kompo darbai manes dar laukia...

Solkra, gera ideja thumbup.gif Galima dar ir levandu ziedus i tokius organzos maiselius det. Labai geras kvapas spintai. Pamaigai juos, pamaigai ir kvepia gana ilgai. Kroatijoje tie siuvenyriniai pardavinejami, bet as tai pati dariau, nes darze levandu turiu pilna smile.gif
Va pavyzdukas (ne mano zinoma). As dariau lininius ir siuvinrtus Kaledom smile.gif
user posted image

Mano kaledines levandos va tokios buvo ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 kovo 2012 - 15:54
gražu ziulyte thumbup.gif
Atsakyti