Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(ziulyte @ 2012 03 25, 15:37)
Na ka trumpai pasirodau savo darbelius, paskui istrinsiu... Kad tfu tfu tfu jaunoji mano neuzmatytu smile.gif

Mano meskinai. Vardiniai. Ideja siuvimo is cia Zaislu turgus Tik pagailo uz juos paklot virs 100 Lt, tai padaraiu pati  blush2.gif

O cia akmeneliu maisiukas
user posted image

Labai grazu... wub.gif

Kas leciatas palinkejimu knygas,tai pas mane ta knyga su keturiais palinkejimais guli spintoje...sakiau as ja panaudosiu kam nors, bet vis nedristu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(mamytė28 @ 2012 03 25, 22:31)
O kada jūs dovanojat jauniesiems taures? Mūsiškiai pirma važiuos į CMS, tada į bažnyčią, gamta ir sodyba. Aš galvojau , kad po bažnyčios, bet jau žiedus prieš tai sumainys  g.gif  Kada geriau?

daug kas dovanoja po zakso, ar baznycios. Mes dovanosim sodyboj.

Mano palinkejimu knyga su nedaug lapu, visi lapai skirtingi, su pasteliniais piesinukais, yra jaunuju nuotraukos, yra grazus zodziai apie meile keliose puslapiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 03 26, 07:54)
Labas rytas
daug kas dovanoja po zakso, ar baznycios. Mes dovanosim sodyboj.

drinks_cheers.gif mes irgi. Per pirma uzsedima po dokumetu iteikimo. Gamtoje turesim plastikines, dekoruotas. Tikrai nenoriu, kad betasant taures suduztu... Nors kaip ir ne beda, 6 turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 26, 10:07)
drinks_cheers.gif mes irgi. Per pirma uzsedima po dokumetu iteikimo. Gamtoje turesim plastikines, dekoruotas. Tikrai nenoriu, kad betasant taures suduztu... Nors kaip ir ne beda, 6 turiu  lotuliukas.gif

Pa smus gamtoj irgi plastmasines tos sampanines taures bus smile.gif

P.S. kaip vaikiukai tavo?
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 25, 21:41)
Mano jaunieji nenorejo tradicinio islydejimo, todel nusprendziau islydet kitaip. Kadangi jaunikio mama yra mano teta, kuri mane vaikysteje tampe po kino teatrus bei leliu teatrus Kaune, tai mudvi netgi viena kitai sakom TU ir esam tikrai geros drauges. Todel pagalvojau, nu ka as cia ja graudinsiu. Vienturtis sunelis, sunkiai gimdytas, ilgai lauktas ir t.t. Taigi, iteiksiu tai savo mylimai tetulei verini su jos jaunystes pakabuku (nezinau kaip jis pas mane atsirado, bet jau minejau, kad turiu puikia papuosalu vereja, kuri ta daikta atgaivino antram gyvenimui, o tetule ji nesiojo budama 18-19 metu), o jaunikiui meskina, kuris primins jam vaikyste, bet bus salia naujuose namuose. Ta pati darysiu ir su jaunaja. Kol kas galvoju paieskot gal Mikej Pukuotuke kazkokio pasakojimo istraukos, kai Kristoferis Robinas iseina is namu... Tikejaus kazka rast Mazajame Prince, bet visa perkaiciau n-taji karta ir nieko tinkamo neradau. Paseksiu dali pasakos, palinkesiu, kad sie du meskuciai suteiktu namams jaukumo bei primintu ju vaikyste. Mintis tokia  4u.gif

Manau vandens zibintai pilnai gali tarnaut kaip paprastos zvakutes, tik jei vejas bus, reik kazkuo primeigt prie zemes. Nupus  4u.gif

Labai nebloga mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 03 26, 09:13)
P.S. kaip vaikiukai tavo?

Aciu, jau nieko. Dickis geria antibiotikus, nes jau nebuvo kur dingt - sinusitas, plius kosulys, plius ausies uzdegimas. Maziukas 3 dienas turejo tempos 37,6 ir gerkle raudona. Nuo vakar jau nebera tempos, pradeda valgyt, tai gal jau ir ok bus. Ryt keliausim visi vel pas gydytoja. Ziuresim, ka papasakos...

Nuo rytdienos Maximoj patalynei 40 proc ir zaislams irgi 40 proc. thumbup.gif Varysiu pirkt thumbup.gif
Atsakyti
Parodau:
cia situos saldainius apklijavau
user posted image
ir dar apklijavau sokoladinius litus, o rezultatas gavosi toks
user posted image
tik kobybe foto nekokia, realiai graziai ziurisi thumbup.gif
Papildyta:
Stai toki laukneseli jaunuju kambary paliksiu, tik sampano etiketes perklijavau su jaunuju foto
user posted image
Papildyta:
Seimos zidinys
user posted image
Papildyta:
Stalo komendantu atributika
user posted image
Gaisrininko
user posted image
Papildyta:
Taupykle
user posted image
Na parodziau truputi savo turto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 26 kovo 2012 - 13:56
QUOTE(Jogvile @ 2012 03 26, 09:54)
Mano palinkejimu knyga su nedaug lapu, visi lapai skirtingi, su pasteliniais piesinukais, yra jaunuju nuotraukos, yra grazus zodziai apie meile keliose puslapiuose smile.gif

Laba,

Knyga pati dariai?

Miskininkele, tiek visko priruosusi ir taip viskas graziai atrodo, saldainiai man labai patiko...beje mano mama mums per vestuves taures taip apnere, man labai grazu... wub.gif

As siandien prisedau prie scenarijaus, dar ankstoka, bet kadangi man siais metais labai daug progu visokiu, daug baliu, tarp ju ir doplomo iteikimas, tai dirbu jau dabar po truputi...

Galvojau galvojau siandien, o jeigu po santuokos baznycioje, sustatyt pmerges vienoje puseje laiptu, pabrolius kitoje ir ne burbulus pust ir ne ziedlapius metyt, o atsimenat tokios puskos yra, kur uz siulo patrauki, issauna ir bira popieriukai? toki panaudot... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanetuke: 26 kovo 2012 - 14:26
QUOTE(Sanetuke @ 2012 03 26, 14:22)
Miskininkele, tiek visko priruosusi ir taip viskas graziai atrodo, saldainiai man labai patiko...beje mano mama mums per vestuves taures taip apnere, man labai grazu... wub.gif

aciu uz pagyras, tik fotika vaikai numete tai neryskiai fotkina doh.gif
Cia dar nedaug, dar 2 dezes loterijos daiktu isveztos, dar kai ka uzbaigineju, dar scenarijus nepadarytas doh.gif ir islydejimas is namu nesugalvotas, o dar paskutine savaite grybukus zadu kepti, tai nezinau kaip suspesiu
Atsakyti
miskininkele saunuole viskas super!!!!
o saldainiu popieriukus pati darei ar uzsakiniejai?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 26, 14:54)
Seimos zidinys
user posted image
Papildyta:
Stalo komendantu atributika
user posted image

Man labai patiko židinys. Kur jį pirkai?
Ir pakomentuok, kas ten per atributika komendantų? Tokių nesu mačiusi ir nesuprantu, kad ten yra doh.gif

QUOTE(Sanetuke @ 2012 03 26, 15:22)
Galvojau galvojau siandien, o jeigu po santuokos baznycioje, sustatyt pmerges vienoje puseje laiptu, pabrolius kitoje ir ne burbulus pust ir ne ziedlapius metyt, o atsimenat tokios puskos yra, kur uz siulo patrauki, issauna ir bira popieriukai? toki panaudot... 4u.gif

Aš irgi apie tokius konfeti galvoju
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2012 03 26, 14:30)
miskininkele saunuole viskas super!!!!
o saldainiu popieriukus pati darei ar uzsakiniejai?

apvalius padaryt man butu aukstasis pilotazas tai jie uzsakyti ax.gif
Atsakyti