Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(liomi @ 2012 04 02, 01:46)
blink.gif  kas tu ? net nuejau patikrinti ar durys uzdarytos  blink.gif 

pajuokavau  biggrin.gif  net nepatogu pasidare,kai jus taip nuosirdziai pasveikinot  blush2.gif  bet gi galima siandien buvo,taip?  biggrin.gif 

nu Ingutia,kaip tu laikaisi?

Pinavija Nuostabioji,gal dienas paderinai?

Alioska nei zvyno,nei uodegos!!  biggrin.gif

OMG biggrin.gif Aš visą vakarą apie tave galvojau, net susigraudinau biggrin.gif
Aš tai gerai laikausi, labai noriu ant pilvo miegot, bet nežinau ar galima. Šašiukai lupasi, pjūvis toks plonas, kad jo net nesimato. Kaip siūlas thumbup.gif Tikiuosi, kad toks liks ir neišplatės thumbup.gif
Tinimas dar truputį laikosi, nes prie PC pusdienį prasėdžiu ax.gif
Su vaikais susitvarkau, vyras gerai išdresiravo per tas savaites lotuliukas.gif

Alioska, skaitai, matau.. Sėkmės tau 4u.gif Nusiramink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 02 balandžio 2012 - 08:37
[/quote]

labas mergynos.taip as jau pasiruosius,noriu jau ko greiciau viskas pasibaigtu.
tuoj po valandikes jau vaziuosiu.kaip atvaziuosiu butinai parasysiu,laikikit uz manes kumstukus.aciu uz palaikima. blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif

mano mylimiausia diena - balandzio 1 ,tada bunu savimi laugh.gif

Bluela ,vadinasi tu geriete ,tada - prasom,lankykis biggrin.gif

Ingutia ,saunuole ,na o dzinsai seni kaip?

Alioska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 02, 09:23)
Aš tai gerai laikausi, labai noriu ant pilvo miegot, bet nežinau ar galima.

As irgi labai noriu ant pilvo miegot, tai atsigulu taip pusiau ant pilvo, bet ne ant pilvo.. na man jau beveik 2men bus uz keliu dienu, bet gal dar negalima vistiek.

As per ta rando saugojima net 2kg priaugau doh.gif tik vaikstau, nieko nedarau, namie apsitvarkau, vaikais pasirupinu, valgyt padarau ir jokio sporto...

ar jus nesiojat dzinsus/kelnes? as siandien bandziau apsimaut, tai man spaudzia rando vietoj, nemalonu nu ir nusimoviau, vaikstau su sijonais ir suknelem
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 31, 10:34)
Devde, duodu tau savo balsa 4u.gif
Paziurejau nuotraukas, labai grazus pilvukas, tik raumenys prasiskyre. Sutvarkys ir busi grazuole thumbup.gif

Ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2012 04 01, 12:38)
Alioska, sekmes  4u.gif

O as nuo ryt startuoju su konsultacijom ax.gif ir sav pabaigoj tikiuos turesiu jau kazkoki sprendima smile.gif Antrad lasivas, o visas kitas dienas konsultacijos smile.gif

O kokiame mieste tai darysi?

Kaip ten sekasi tindiriuskai, ji kovo 23d. turėjo darytis op.?
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2012 04 02, 09:23)
OMG biggrin.gif Aš visą vakarą apie tave galvojau, net susigraudinau biggrin.gif
Aš tai gerai laikausi, labai noriu ant pilvo miegot, bet nežinau ar galima. Šašiukai lupasi, pjūvis toks plonas, kad jo net nesimato. Kaip siūlas thumbup.gif Tikiuosi, kad toks liks ir neišplatės thumbup.gif
Tinimas dar truputį laikosi, nes prie PC pusdienį prasėdžiu ax.gif
Su vaikais susitvarkau, vyras gerai išdresiravo per tas savaites lotuliukas.gif

Tau jau faina, viskas praeity. O kokio amžiaus vaikučiai? Maniškiams tai 1m. kitam 2,5 tai net nežinau ar gerai man dabar darytis op., juk ant rankų vis prašosi, o nešioti tai bus negalima, gal laukti rudens? g.gif (nors norisi jau šią vasarą gražia būti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 02 balandžio 2012 - 16:29
As kauniete, bet pirma konsultacija buvo Vilniuj, mergos parskridau is vilniaus, net nzn, ka pasakot, man truskta zodziu, bet turiu galimybe pasidaryt op uz 0 Lt smile.gif Ir labai jau vilioja, ziuresiu, ka kaunieciai kalba smile.gif
Zodziu auros su gyd nerealiai sutapo, labai jau smaikstus, ir man po konsultacijos, ir tokios sumos(klausiau net kelis kartus biggrin.gif) dar labiau nesvarbu nei randas koks jis gausis, plonas baltas ar raudonas, nei bamba dideles reiksmes nebeturi, nu gi nieko nekainuos blush2.gif ax.gif Zodziu svajojau, kad gali but pigiau, bet kad nemokamai, tai tikrai nea smile.gif Ir kaip pajuokavo gyd. siuo atveju dekinga mano situacija, kad likau taip sudarkyta ir tai jau ne estetikos ir grozio reikalas smile.gif Esme, kad turiu stipria bambos isvarza ir aisku stipriai prasiskyrusius raumenis, kuriuos sius ir nedes tinklelio, sako visada antikuni galima idet ir veliau, jei sitaip nepavyktu smile.gif

Aciu Leilai, uz nurodyta gyd, o visom merginom , kad esat 4u.gif

Ir jei op butent pas si gyd tai mano op 05 31 smile.gif
Taip kad apsilankau sia sav pas likusius gyd ir susidelioju kas kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anila:): 02 balandžio 2012 - 17:24
QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 17:55)
As kauniete, bet pirma konsultacija buvo Vilniuj, mergos parskridau is vilniaus, net nzn, ka pasakot, man truskta zodziu, bet turiu galimybe pasidaryt op uz 0 Lt smile.gif Ir labai jau vilioja, ziuresiu, ka kaunieciai kalba smile.gif
Zodziu auros su gyd nerealiai sutapo, labai jau smaikstus, ir man po konsultacijos, ir tokios sumos(klausiau net kelis kartus biggrin.gif) dar labiau nesvarbu nei randas koks jis gausis, plonas baltas ar raudonas, nei bamba dideles reiksmes nebeturi, nu gi nieko nekainuos blush2.gif  ax.gif  Zodziu svajojau, kad gali but pigiau, bet kad nemokamai, tai tikrai nea smile.gif Ir kaip pajuokavo gyd. siuo atveju dekinga mano situacija, kad likau taip sudarkyta ir tai jau ne estetikos ir grozio reikalas smile.gif Esme, kad turiu stipria bambos isvarza ir aisku stipriai prasiskyrusius raumenis, kuriuos sius ir nedes tinklelio, sako visada antikuni galima idet ir veliau, jei sitaip nepavyktu smile.gif

Aciu Leilai, uz nurodyta gyd, o visom merginom , kad esat 4u.gif

thumbup.gif Gal rode savo darbus? Ar paaiskino kaip atrodysi?
Atsakyti
Viska paaiskino, neturejo jis ten poliklinikoj darbu, bet labai jau tikejos, kad as viska macius, na o as tai tokia zalia biski nuvariau, kazkaip nesumasciau patikrint jo google, kas do persona biggrin.gif
Kai nekalbejo apie kaina ir as uzklausiau, tai taip idomiai i mane paziurejo det zvengt ir sako 100 000 EUR, pradedant nuo konsultacijos biggrin.gif Nu zinokit netikejau kol dingo is jo veido sypsena ir kelis syk pasake, kad nekainuos ir toji moteriske-padejeja, sako sumokes uz jus ligoniu kasos biggrin.gif vos nenuvirtau nuo kedes ir jau nieko turbut negirdejau, galejo mane vezt operuot iskart ir be nuskausminamuju turbut biggrin.gif

o op tai kaip ir jus rasot, nupjaus nereikalinga oda, pleze sake drasiai galesiu varyt su atskiru maudimosi kostiumeliu, paliks esama bamba, aplink ja bus randas, nes naujai jai ispjaus anga kur gyvent smile.gif nu zodziu viskas tas pats smile.gif

kai del kainos klausiau, sako norit moket prasom privaciai atvaziuot, bet siaip sako rankos, tai tos pacios, nesiunu su spagatu cia biggrin.gif
ai dar is bajeriu sako, kaip galima is jusu imt pinigus, kai tokius grozius pagimdzius Lietuvai, buvau su sunum smile.gif tik jam iejus, sako matau busi mano zentas biggrin.gif pasisveikino vyrai vyriskai biggrin.gif

zodziu as euforijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 18:34)
Viska paaiskino, neturejo jis ten poliklinikoj darbu, bet labai jau tikejos, kad as viska macius, na o as tai tokia zalia biski nuvariau, kazkaip nesumasciau patikrint jo google, kas do persona biggrin.gif
Kai nekalbejo apie kaina ir as uzklausiau, tai taip idomiai i mane paziurejo det zvengt ir sako 100 000 EUR, pradedant nuo konsultacijos biggrin.gif Nu zinokit netikejau kol dingo is jo veido sypsena ir kelis syk pasake, kad nekainuos ir toji moteriske-padejeja, sako sumokes uz jus ligoniu kasos biggrin.gif vos nenuvirtau nuo kedes ir jau nieko turbut negirdejau, galejo mane vezt operuot iskart ir be nuskausminamuju turbut biggrin.gif

o op tai kaip ir jus rasot, nupjaus nereikalinga oda, pleze sake drasiai galesiu varyt su atskiru maudimosi kostiumeliu, paliks esama bamba, aplink ja bus randas, nes naujai jai ispjaus anga kur gyvent smile.gif nu zodziu viskas tas pats smile.gif

kai del kainos klausiau, sako norit moket prasom privaciai atvaziuot, bet siaip sako rankos, tai tos pacios, nesiunu su spagatu cia biggrin.gif
ai dar is bajeriu sako, kaip galima is jusu imt pinigus, kai tokius grozius pagimdzius Lietuvai, buvau su sunum smile.gif tik jam iejus,  sako matau busi mano zentas biggrin.gif pasisveikino vyrai vyriskai biggrin.gif

zodziu as euforijoj lotuliukas.gif

Nu sakes...Fainuolis pasitaike thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 02, 18:37)
Nu sakes...Fainuolis pasitaike thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave 4u.gif

Aciu, bet kaip man smalsu, ka kalbes kaunieciai doh.gif Idomu ar supuvus sitema ir gali skirtis kazkas miestuose, nes op kai registravo, tai irase (turejo irasyt kauno ligoniu kasas) bet suklydo, ir netaise sako reiksmes tai nera, pakeisiu veliau smile.gif

Ir bus labai labai keista, jei jis is privacios gali ir operuoja viesoj klinikoj, o K.M. to nedarytu :)Ir bijau, jei auros nesutaps keliasui i VLN, nu nes as apzaveta biggrin.gif Zodziu kaip rasiau ta pvz su batais, bijau, kad nebuciau,radus tai ko ieskojau ir jau nematysiu kitu alternatyvu blush2.gif

Ir jis uzsimine, kad ligoniu kasos nori raukt sita reikala, bet jis sako, kaip galima raukt toki dalyka, kai tokios bedos buna moterim po gimdymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 17:47)
Aciu, bet kaip man smalsu, ka kalbes kaunieciai doh.gif Idomu ar supuvus sitema ir gali skirtis kazkas miestuose, nes op kai registravo, tai irase (turejo irasyt kauno ligoniu kasas) bet suklydo, ir netaise sako reiksmes tai nera, pakeisiu veliau smile.gif

Ir bus labai labai keista, jei jis is privacios gali ir operuoja viesoj klinikoj, o K.M. to nedarytu :)Ir bijau, jei auros nesutaps keliasui i VLN, nu nes as apzaveta biggrin.gif Zodziu kaip rasiau ta pvz su batais, bijau, kad nebuciau,radus tai ko ieskojau ir jau nematysiu kitu alternatyvu blush2.gif

Ir jis uzsimine, kad ligoniu kasos nori raukt sita reikala, bet jis sako, kaip galima raukt toki dalyka, kai tokios bedos buna moterim po gimdymu ax.gif

O pas kokį gydytoją čia buvai?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 04 02, 19:19)
O pas kokį gydytoją čia buvai?

Darius Jauniškis na manau, kad realiai, tai tikrai nepaslaptis. Plius, kad gyd is vilniaus, bus atsiliepimu tokiu atvieju ir apie Vilniaus gydydtojus ax.gif O beto dirba privaciai Vitkaus klinikoje. Tai gal zinant gydytojo pavarde yra kas turejo su juo reikalu? ax.gif Ir turi kokios patirties?
Atsakyti