nu nerealiai Anila

QUOTE(Zivilka @ 2012 04 02, 19:41)
Tikrai kad nerealiai, plius, kad jis operuoja Vitkaus klinikoj, tai kazkaip man tik pasitikejima kelia, kad nera kazkoks nezinomas visiskai

QUOTE(Dzigute @ 2012 04 02, 17:06)
As irgi labai noriu ant pilvo miegot, tai atsigulu taip pusiau ant pilvo, bet ne ant pilvo.. na man jau beveik 2men bus uz keliu dienu, bet gal dar negalima vistiek.
Man ryt du mėnesiai, tai labai laisvai jaučiuosi, miegu ant pilvo, nešioju džinsus ir net mažąjį jau pradėjau kilnot. Leido man ir sportuot, ir apskritai įprastą gyvenimą gyvent... Ir gyvenu, tik erzina nejautrumas pilve. Randas plonas, tik raudonas, laukiu Dermatixo

QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 19:41)
Tai gal zinant gydytojo pavarde yra kas turejo su juo reikalu?
Ir turi kokios patirties?

Smagu už tave

Kiek teko girdėt, atsiliepimai tikrai neblogi

QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 18:45)
Tikrai kad nerealiai, plius, kad jis operuoja Vitkaus klinikoj, tai kazkaip man tik pasitikejima kelia, kad nera kazkoks nezinomas visiskai 

Ar aš nesugebu rast Vitkaus klinikos tinklapy operacijų pavyzdžių nuotraukų ar jų ten tikrai nėra?

Nu neeeeeeeeeeeeeeeeee
Iki pat dabar vyliausi, kad niekas manęs balandžio pirmosios proga neišdurė..... Ragas tau liomi
Atvirai tariant pamasčiau, kad drąsi motera, dar dviejų užsimanė 
Anila, manau jau radai savo daktariuklą. Žiauriai liuks, kad nemokamai. Tikriausiai visos sutiks, kad tu tikrai esi ta, kuriai operacija reikalinga be jokių kalbų. "Baisesnio" pilvo albumėlyje nėra.. Tik nesupyk, rašau taip, nes garantuoju, kad jei nueitum su tokiu kaip manasis kad buvo, tikrai ligonių kasos nekompensuotų nei kapeikos..

Anila, manau jau radai savo daktariuklą. Žiauriai liuks, kad nemokamai. Tikriausiai visos sutiks, kad tu tikrai esi ta, kuriai operacija reikalinga be jokių kalbų. "Baisesnio" pilvo albumėlyje nėra.. Tik nesupyk, rašau taip, nes garantuoju, kad jei nueitum su tokiu kaip manasis kad buvo, tikrai ligonių kasos nekompensuotų nei kapeikos..
QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 19:45)

Be abejo,tai rodo jo profesionalumą. Nesamdytų Vitk... bele kokio grybo

QUOTE(Dudute @ 2012 04 02, 21:34)
Nu neeeeeeeeeeeeeeeeee
Iki pat dabar vyliausi, kad niekas manęs balandžio pirmosios proga neišdurė..... Ragas tau liomi
Atvirai tariant pamasčiau, kad drąsi motera, dar dviejų

Bet kaip tu galejai patikėt

Ateina panienka balandžio 1'ir pareiškia ,kad ji

Kiek skaitau jus,pastebejau,kad Liomi labai prie bajerio,tai net mintis nekilo ja patikėt

o kam kabutese tas baisesnio

Nera ko pykti, man tas baisumas tik i dideli pliusa isejo

Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2012 04 02, 21:01)
Ar aš nesugebu rast Vitkaus klinikos tinklapy operacijų pavyzdžių nuotraukų ar jų ten tikrai nėra? 

sito gerio ir as pasigedau

QUOTE(liomi @ 2012 04 02, 17:53)
Ingutia ,saunuole ,na o dzinsai seni kaip?
Seni džinsai man polaisviai buvo, tai su kuriais atvažiavau, su tais ir išvažiavau. Tik slūgstant tinimui pradeda kristi.
QUOTE(Dzigute @ 2012 04 02, 18:06)
ar jus nesiojat dzinsus/kelnes? as siandien bandziau apsimaut, tai man spaudzia rando vietoj, nemalonu nu ir nusimoviau, vaikstau su sijonais ir suknelem
Nešioju visada tik džinsus, namuose kelnes. Man nieko nespaudžia. Tik pirmas dvi savaites ant šono skaudėdavo miegant, bet vistiek miegodavau pakaitom tai ant vieno, tai ant kito, nes pusiau sėdom negalėjau užmigti.
QUOTE(devde @ 2012 04 02, 18:33)
Tau jau faina, viskas praeity. O kokio amžiaus vaikučiai? Maniškiams tai 1m. kitam 2,5 tai net nežinau ar gerai man dabar darytis op., juk ant rankų vis prašosi, o nešioti tai bus negalima, gal laukti rudens?
(nors norisi jau šią vasarą gražia būti)

Vyresniajam 4 m. 3 mėn., o mažytei 1 m. 3 mėn. buvo, kai operavausi. Iš pradžių buvo sunku, nes norėjo ant rankų, paskui apsiprato, kad neimsiu ir nekelsiu.. Aišku, vyras labai prisidėjo prie jos "perauklėjimo", aš labai ją išlepinus buvau, nešiodavau ištisai, supdavau prieš užmiegant ilgiausiai. Jinai tokia didelė, tiek daug supranta.. Ir klauso. Neatsistebiu

Anila, jūs kaunietė ar vilnietė? Aš užsirašiau dar vienai mini operacijai Kaune, bet man pasakė, kad jie neturi sutarties su Vilniumi, o turi tik su Klaipėda, todėl ligonių kasos nekompensuoja. Nežinau aš kaip ten kas yra, ar ten kiekviena įstaiga atskirai tas sutartis sudaro, ar kaip.. Bet jei Kaune atsisakys nemokamai daryti, tai gali būti gal dar ir dėl to..

QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 17:55)
As kauniete, bet pirma konsultacija buvo Vilniuj, mergos parskridau is vilniaus, net nzn, ka pasakot, man truskta zodziu, bet turiu galimybe pasidaryt op uz 0 Lt
Ir labai jau vilioja, ziuresiu, ka kaunieciai kalba 
Zodziu auros su gyd nerealiai sutapo, labai jau smaikstus, ir man po konsultacijos, ir tokios sumos(klausiau net kelis kartus
) dar labiau nesvarbu nei randas koks jis gausis, plonas baltas ar raudonas, nei bamba dideles reiksmes nebeturi, nu gi nieko nekainuos
Zodziu svajojau, kad gali but pigiau, bet kad nemokamai, tai tikrai nea
Ir kaip pajuokavo gyd. siuo atveju dekinga mano situacija, kad likau taip sudarkyta ir tai jau ne estetikos ir grozio reikalas
Esme, kad turiu stipria bambos isvarza ir aisku stipriai prasiskyrusius raumenis, kuriuos sius ir nedes tinklelio, sako visada antikuni galima idet ir veliau, jei sitaip nepavyktu 
Aciu Leilai, uz nurodyta gyd, o visom merginom , kad esat
Ir jei op butent pas si gyd tai mano op 05 31
Taip kad apsilankau sia sav pas likusius gyd ir susidelioju kas kaip

Zodziu auros su gyd nerealiai sutapo, labai jau smaikstus, ir man po konsultacijos, ir tokios sumos(klausiau net kelis kartus

Aciu Leilai, uz nurodyta gyd, o visom merginom , kad esat

Ir jei op butent pas si gyd tai mano op 05 31

Taip kad apsilankau sia sav pas likusius gyd ir susidelioju kas kaip

Va kaip šauniai gaunasi, pergyveni, kad į skolas neįlystum, taupai, o čia ima ir pasako, kad nemokamai. Pinigėlius galėsi išleisti pooperaciniam periode, belepindama save.

QUOTE(ingutia @ 2012 04 03, 10:16)
Anila, jūs kaunietė ar vilnietė? Aš užsirašiau dar vienai mini operacijai Kaune, bet man pasakė, kad jie neturi sutarties su Vilniumi, o turi tik su Klaipėda, todėl ligonių kasos nekompensuoja. Nežinau aš kaip ten kas yra, ar ten kiekviena įstaiga atskirai tas sutartis sudaro, ar kaip.. Bet jei Kaune atsisakys nemokamai daryti, tai gali būti gal dar ir dėl to..
O gal čia valstybinėms tas negalioja, gal jos visos sutartis turi.. 

As kauniete

Va kaip parasyta sergu.lt "VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Centro filialas"
QUOTE(devde @ 2012 04 03, 10:19)
Va kaip šauniai gaunasi, pergyveni, kad į skolas neįlystum, taupai, o čia ima ir pasako, kad nemokamai. Pinigėlius galėsi išleisti pooperaciniam periode, belepindama save. 

greiciau atostogom, kuriu turbut tikrai butu nebuve

QUOTE(anila:) @ 2012 04 02, 18:47)
Ir bus labai labai keista, jei jis is privacios gali ir operuoja viesoj klinikoj, o K.M. to nedarytu :)Ir bijau, jei auros nesutaps keliasui i VLN, nu nes as apzaveta

Visi jie dirba ir VSI

Padaro jie tuos siuntimus, susimoki i kisene zymiai maziau nei privat. ir viskas ok

QUOTE(devde @ 2012 04 03, 10:19)
Visai puiki kelione gautusi

Anila, manau nesimetyk. Aptark smulkmenas, pasakyk ko ir kaip nori ir po op vaziuok ilsetis

QUOTE(**Leila** @ 2012 04 03, 10:36)
Padaro jie tuos siuntimus, susimoki i kisene zymiai maziau nei privat. ir viskas ok
Anila, manau nesimetyk. Aptark smulkmenas, pasakyk ko ir kaip nori ir po op vaziuok ilsetis

tai vat as ir ta pati pamasciau, kad jei toks dalykas yra kaip kasu apmokejimas, jie tikrai gali isoperuot ir be dideliu bedu, gal, tik i kisene reikia nepagailet