Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Sarabe @ 2012 03 24, 14:01)
paneles,isgyret kauniecius,as dabar vis galvoju o kaip kazin tas Tautrimas Aštrauskas?  Man jo puslapis labai patiko  biggrin.gif  Tai galvoju,gal jis tikrai geriau nei Radzevicius?  g.gif

Dar ir Klaipedieti isgyrem biggrin.gif Kiek girdejau jis daugiau (.) specas.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 24, 13:34)
Apie vilniecius geru atsiliepimu nera isvis schmoll.gif

Kur nėra išvis? Čia nėra, nes visos Kaune arba Klaipėdoj operuojasi, tai jų ir negali būti. Bet tai nereiškia, kad vilniečiai blogai op daro, jei čia niekas nepasisako mirksiukas.gif O kitur atsiliepimų visokių yra - tiek apie vilniečius, tiek apie kauniečius...
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 24, 15:04)
Kur nėra išvis? Čia nėra, nes visos Kaune arba Klaipėdoj operuojasi, tai jų ir negali būti. Bet tai nereiškia, kad vilniečiai blogai op daro, jei čia niekas nepasisako  mirksiukas.gif  O kitur atsiliepimų visokių yra - tiek apie vilniečius, tiek apie kauniečius...

o kur kitur? aš per googlą tik supermamą randu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 24, 16:04)
Kur nėra išvis? Čia nėra, nes visos Kaune arba Klaipėdoj operuojasi, tai jų ir negali būti. Bet tai nereiškia, kad vilniečiai blogai op daro, jei čia niekas nepasisako  mirksiukas.gif  O kitur atsiliepimų visokių yra - tiek apie vilniečius, tiek apie kauniečius...

O kur tie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 24, 02:11)
Siuo atveju as sutinku su Leila 4u.gif . Kai ejo barniai kad B nekoks daktaras, o M pujkiausias ir nuostabiausias, tai buvo beprasmiska, kadangi mes mylim tuos daktarus kurie mus pagrazino, ir viska jiems atleidziam. O kai apziurejau albumeli yra istiesu nuostabiu darbu, bet yra minusu kaip vieno taip ir kito darbuose. Svarbu kad jie pripazintu ir pataisytu, nes kaip bebutu nemazus pinigelius sumokeja ir po op laikotarpis nelengvas. Mano atveju as irgi labai patenkinta savo rezultatu, o del vieno sono nedideles odegytes nematau dideliu rupesciu. Nuvaziuosiu pakoreguoti arba tatu pasidarysiu, juk gyvenime reikia viska isbandyti biggrin.gif
Mano viena puse buvo uzkliuvusi pasisakymuose, tai galeciau pasakyti tik tai kad svetimoje akyje dulke pastebim, o savoje......

Čia man adresuota, taip?.. ax.gif Pastebiu, pastebiu aš tą savo "dulkę", o kitų dulkės man vienodai. Dieve, tikrai jau darosi bloga. Man visų jūsų pilvai gražūs, su raukšlele, ar be jos, su kirstuko šonu, ar be jo. Džiaugiuosi visų pokyčiais nuoširdžiai ir trūkumų neieškau. O jūs, kaip tikros lietuvės - man geriau, jei kažkam ne taip gerai.. Še tau minusą - gydytojo darbo brokas.

Sugrįš ta mano bamba, sugrįš.. Nurimkit. Tinimui slūgstant slenkasi į vietą. Kitaip ir būt negali, juk bambos "kojelė", ant kurios stovi, neslankioja - kur buvo, ten ir yra doh.gif

Ir išvis man keista.. Atrodo, kai kurios net už pačius gydytojus daugiau žino: rando tiesumą-kreivumą sieja su gydytojo rankos drebėjimu (nors nusipiešia lygiai ir pjauna per nusibrėžtą liniją), žinot kaip, ką padaryt.. Tuoj pačios galėsit operuot.
doh.gif
Atsakyti
Siabo filmas cia pas jus blink.gif . Aciu siam psl del konsultaciju,deka jo susiradau kur pjaustytis. Dabar guliu jau islyginta, dare miniplastika,vaizdas afigienas, ikelsiu nuotraukas ateities kartoms, gal. O jus cia senbuves razborkes savo toliau veskit. Hau biggrin.gif p.s. komentaru neskaitysiu,bo dar uzparinsit kad kazkas ne taip, del to ir abejoju del nuotraukos ikelomo. Nos tai butu savanaudiska neikelinet.. Bet dovanokit, kitu pasisakymai tai is vis, nei tolerancijos, nei subtilumo doh.gif
P.p.s. Abejojancioms daryti ar ne - vienareiksiskai taip! Geriau kuri laika pasrietus pavaiksciot,
, nei visa gyvenima desras ant pilvo nesiot ir parintis 20 kartu per diena.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 24, 17:44)
Čia man adresuota, taip?..  ax.gif Pastebiu, pastebiu aš tą savo "dulkę", o kitų dulkės man vienodai. Dieve, tikrai jau darosi bloga. Man visų jūsų pilvai gražūs, su raukšlele, ar be jos, su kirstuko šonu, ar be jo. Džiaugiuosi visų pokyčiais nuoširdžiai ir trūkumų neieškau. O jūs, kaip tikros lietuvės - man geriau, jei kažkam ne taip gerai.. Še tau minusą - gydytojo darbo brokas.

Sugrįš ta mano bamba, sugrįš.. Nurimkit. Tinimui slūgstant slenkasi į vietą. Kitaip ir būt negali, juk bambos "kojelė", ant kurios stovi, neslankioja - kur buvo, ten ir yra doh.gif

Ir išvis man keista.. Atrodo, kai kurios net už pačius gydytojus daugiau žino: rando tiesumą-kreivumą sieja su gydytojo rankos drebėjimu (nors nusipiešia lygiai ir pjauna per nusibrėžtą liniją), žinot kaip, ką padaryt.. Tuoj pačios galėsit operuot.
doh.gif

Ingutia, tau jau ne karta sake kad svarbiausia, jog tu patenkinta, tai kame reikalas? Kam taip jautriai reaguoji? Gal vistik nepatenkinta?
Papildyta:
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 24, 19:14)
Siabo filmas cia pas jus  blink.gif . Aciu siam psl del konsultaciju,deka jo susiradau kur pjaustytis. Dabar guliu jau islyginta, dare miniplastika,vaizdas afigienas, ikelsiu nuotraukas ateities kartoms, gal. O jus cia senbuves razborkes savo toliau veskit. Hau  biggrin.gif p.s.  komentaru neskaitysiu,bo dar uzparinsit kad kazkas ne taip, del to ir abejoju del nuotraukos ikelomo. Nos tai butu savanaudiska neikelinet.. Bet dovanokit, kitu pasisakymai tai is vis, nei tolerancijos, nei subtilumo  doh.gif
P.p.s. Abejojancioms daryti ar ne - vienareiksiskai taip! Geriau kuri laika pasrietus pavaiksciot,

Tai kam dekoji, jei zemiau taip koneveiki nuomones reiskima?

Kaip bebutu svaikinimai pasigrazinus, o del komentaru, tai parasyk, kad ju nenori, ju ir nebus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 24, 20:14)
Siabo filmas cia pas jus  blink.gif . Aciu siam psl del konsultaciju,deka jo susiradau kur pjaustytis. Dabar guliu jau islyginta, dare miniplastika,vaizdas afigienas, ikelsiu nuotraukas ateities kartoms, gal. O jus cia senbuves razborkes savo toliau veskit. Hau  biggrin.gif p.s.  komentaru neskaitysiu,bo dar uzparinsit kad kazkas ne taip, del to ir abejoju del nuotraukos ikelomo. Nos tai butu savanaudiska neikelinet.. Bet dovanokit, kitu pasisakymai tai is vis, nei tolerancijos, nei subtilumo  doh.gif

Sveikinu su pokyčiais 4u.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 24, 20:21)
Ingutia, tau jau ne karta sake kad svarbiausia, jog tu patenkinta, tai kame reikalas? Kam taip jautriai reaguoji? Gal vistik nepatenkinta?
Papildyta:

Tai kam dekoji, jei zemiau taip koneveiki nuomones reiskima?

Kaip bebutu svaikinimai pasigrazinus, o del komentaru, tai parasyk, kad ju nenori, ju ir nebus smile.gif

Taip, Leila, iš tikrųjų aš nesu patenkinta biggrin.gif

Dėkoja, kaip ir aš kad dėkojau. Už info: kas, kaip, kur ir už kiek.. Kabinėjimasis prie dalykų, kai jau Post Factum.. doh.gif Man nerūpi kitų nuomonė, svarbu, kad pačiai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 24, 19:27)
Man nerūpi kitų nuomonė, svarbu, kad pačiai tinka ir patinka.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
o man patinka skaityti tas jusu diskusijas smile.gif labai geru dalyku isaiskeja smile.gif ale vistiek, jauciu pries op visko klausinesiu. is to jaudulio viska pamirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 24, 15:44)
Čia man adresuota, taip?..  ax.gif Pastebiu, pastebiu aš tą savo "dulkę", o kitų dulkės man vienodai. Dieve, tikrai jau darosi bloga. Man visų jūsų pilvai gražūs, su raukšlele, ar be jos, su kirstuko šonu, ar be jo. Džiaugiuosi visų pokyčiais nuoširdžiai ir trūkumų neieškau. O jūs, kaip tikros lietuvės - man geriau, jei kažkam ne taip gerai.. Še tau minusą - gydytojo darbo brokas.

doh.gif

Ingutia istiesu mano pasisakimas nebuvo niekam adresuotas, as tik sutinku kad abu daktarai nuostabus zmones, bet kaip zmones daro klaidas kurias sutinka taisyti ir tai nuostabu. O patarle daugumai tinka, gal kada ir man, bet nenorejau nieko izeisti, bet jeigu taip tai ATSIPRASAU 4u.gif . O apie tavo bambute pati pirma rasiau kad gali viskas pasikeisti, nes kaip man taip ir mano draugei atrode kad nevisai tiesiai, bet dabar viskas susigulejo ir atsistojo i vietas, nes dar viskas (gyva) buvo prazioje. GYVENKIM DRAUGISKAI friends.gif
Atsakyti
Ingutia, labai daug merginu cia jaudinosi del taves, laike kumscius ir linkejo tik gero. Tarp ju buvau ir as. Tikrai negailejau info, kai kreipeisi i mane, pasidalinau labai intymiais dalykais. Todel labai nemalonu skaityti apie tikra lietuviska "dziaugsma". Tikrai nesuprantu, kieno nuomone tave izeide. Niebuvo nei vieno izeidziancio zodzio, issakyta nuomone ir tiek. Nuosirdziai linkiu tau kuo greiciau atsistatyti ir dziaugtis nauja savim 4u.gif
Tindiriuska, sveikinu 4u.gif
Kaip tau pasiseke, kad su mini prasisukai thumbup.gif Greiciau sveik ir dziaukis nauju gyvenimu thumbup.gif
Atsakyti