QUOTE(ingutia @ 2012 03 24, 17:44)
Čia man adresuota, taip?..

Pastebiu, pastebiu aš tą savo "dulkę", o kitų dulkės man vienodai. Dieve, tikrai jau darosi bloga. Man visų jūsų pilvai gražūs, su raukšlele, ar be jos, su kirstuko šonu, ar be jo. Džiaugiuosi visų pokyčiais nuoširdžiai ir trūkumų neieškau. O jūs, kaip tikros lietuvės - man geriau, jei kažkam ne taip gerai.. Še tau minusą - gydytojo darbo brokas.
Sugrįš ta mano bamba, sugrįš.. Nurimkit. Tinimui slūgstant slenkasi į vietą. Kitaip ir būt negali, juk bambos "kojelė", ant kurios stovi, neslankioja - kur buvo, ten ir yra
Ir išvis man keista.. Atrodo, kai kurios net už pačius gydytojus daugiau žino: rando tiesumą-kreivumą sieja su gydytojo rankos drebėjimu (nors nusipiešia lygiai ir pjauna per nusibrėžtą liniją), žinot kaip, ką padaryt.. Tuoj pačios galėsit operuot.
Ingutia, tau jau ne karta sake kad svarbiausia, jog tu patenkinta, tai kame reikalas? Kam taip jautriai reaguoji? Gal vistik nepatenkinta?
Papildyta:
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 24, 19:14)
Siabo filmas cia pas jus

.
Aciu siam psl del konsultaciju,deka jo susiradau kur pjaustytis. Dabar guliu jau islyginta, dare miniplastika,vaizdas afigienas, ikelsiu nuotraukas ateities kartoms, gal. O jus cia senbuves razborkes savo toliau veskit. Hau

p.s. komentaru neskaitysiu,bo dar uzparinsit kad kazkas ne taip, del to ir abejoju del nuotraukos ikelomo. Nos tai butu savanaudiska neikelinet.. Bet dovanokit, kitu pasisakymai tai is vis, nei tolerancijos, nei subtilumo
P.p.s. Abejojancioms daryti ar ne - vienareiksiskai taip! Geriau kuri laika pasrietus pavaiksciot,
, nei visa gyvenima desras ant pilvo nesiot ir parintis 20 kartu per diena.
Tai kam dekoji, jei zemiau taip koneveiki nuomones reiskima?
Kaip bebutu svaikinimai pasigrazinus, o del komentaru, tai parasyk, kad ju nenori, ju ir nebus