Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Katrix @ 2012 03 25, 14:19)
Jezau, as uz tave du kart storesne biggrin.gif Jau man sunku bus paskesti lotuliukas.gif Bet pamaloninai mane, aciu 4u.gif
Mano liemuo iki vaiku buvo 62, dabar 70 blush2.gif Tai labai norisi man jei nesugrizt, tai bent priartet iki tu cm 4u.gif Manau imanoma, nes po op nors pilvas lygus, bet matosi, kad raumenys silpnoki g.gif

Nesusikalbėjom. Norėjau pasakyti, kad padidina krūtinę net dviem dydžiais tas būtent maudomas.
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 03 25, 14:31)
O pleistras ilgai laikosi, galima su juo maudytis? Gal net praktiskesnis variantas nei tepalas g.gif

ČIA apie jį. Nu bet jau kaina doh.gif Keisti kas 3-7 dienas, kol yra lipnumas naudoti, bet kartą į parą nulupti, apžiūrėt, nuplaut ir nusausint.
Įdomu, kiek ten jų pakuotėj.. g.gif

5 vnt. turėtų būti, juos galima karpyti. Gal patogiau, bet baisiai jau brangu. O kiek laiko teptis kremu reikėtų ar tuos pleistrus klijuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 25 kovo 2012 - 12:43
QUOTE(ingutia @ 2012 03 25, 13:40)

ČIA apie jį. Nu bet jau kaina doh.gif Keisti kas 3-7 dienas, kol yra lipnumas naudoti, bet kartą į parą nulupti, apžiūrėt, nuplaut ir nusausint.

o jopapa kainele smile.gif
Papildyta:
kazin, o iskurnors parsisiusti nepigiau butu? niekas neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 25, 13:40)
Nesusikalbėjom. Norėjau pasakyti, kad padidina krūtinę net dviem dydžiais tas būtent maudomas.
Papildyta:

Del maudomo biggrin.gif Nu jo, jau nereikia tada daugiau 4u.gif
Kaina pleistro zveriska gaunasi, dar jei savaitei maksimum doh.gif
Ciaradau kita pleistra, nezinau kainos, bet menesiui raso uztenka g.gif Reikia pasidometi. Nors jei tepalas man netiko, gal ir pleistras netiks, juk tas pats silikonas g.gif
M pasake, kad rando audinys formuojasi iki 2 metu. Gal tiek ir tept, gamintojai apsidziaugtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 25 kovo 2012 - 12:49
QUOTE(Katrix @ 2012 03 25, 13:31)
O pleistras ilgai laikosi, galima su juo maudytis? Gal net praktiskesnis variantas nei tepalas g.gif

Maudytis galima, tik kad jį reikia kartais nuplauti. Lipnumas laikosi ilgiau nei tris, dienas, bet įtariu, kad ne ilgiau nei 7, kaip ir rašo g.gif
Šiaip būtų gal ir nieko, bet mane erzina tiek kraštai, kurie ant kauliukų laikosi, jie atšoka, nes ten nelygu. Jaučiu, kad patogiau visgi kremą teplioti...

QUOTE(dija @ 2012 03 25, 13:44)
Papildyta:

Pleistrų pigiau neradau niekur, bet Dermatix ebay pigiau yra tikrai, iš Anglijos už 20 svarų. O jei vyksta aukcionas, galima ir pigiau nuraut ax.gif

Tepti reikia bent pusė metų. Reiškia, ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 25 kovo 2012 - 12:52
QUOTE(dija @ 2012 03 25, 14:44)
Papildyta:

Yra Ebay, bet tektų per tarpininkus, nes randu tik kad į UK siunčia. Apsimoka, nes 5 vnt. 9x18 kainuotų pigiausiai 28.50 svaro, pas mus 5 vnt. 10x18 - 193,91 Lt.

Pati kremą visgi pirksiu g.gif Ir gal ne 15 g imti tada, o 60 g iš karto? Nemanau, kad aš kažkam alergiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 25 kovo 2012 - 12:58
QUOTE(Katrix @ 2012 03 25, 13:47)
Reikia pasidometi. Nors jei tepalas man netiko, gal ir pleistras netiks, juk tas pats silikonas g.gif

Tas pats silikonas, bet gal tepale dar pridėta kažkokių medžiagų, kuriom ir esi alergiška mirksiukas.gif Nepabandžius nežinosi. Tik kad pabandymas brangiai kainuoja doh.gif
Atsakyti
O kas jau tepėtės.. Kuriam laikui 15 g užtenka?

Ir dar vienas klausimas. Ar jums nebuvo taip, lyg tvinkčiotų kažkas kartais pilvo apačioj? Gal nervai čia kokie atsistato? Kas čia vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 25 kovo 2012 - 13:04
QUOTE(ingutia @ 2012 03 25, 14:03)
Ir dar vienas klausimas. Ar jums nebuvo taip, lyg tvinkčiotų kažkas kartais pilvo apačioj? Gal nervai čia kokie atsistato? Kas čia vyksta?

Visokių keistų pojūčių ten būna... Manau, kaad susiję su gijimo procesu. O tau nuolatos tvinkčioja ar tik retkarčiaias?
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 25, 15:10)
Visokių keistų pojūčių ten būna... Manau, kaad susiję su gijimo procesu. O tau nuolatos tvinkčioja ar tik retkarčiaias?

Retkarčiais.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 25, 14:13)
Retkarčiais.

Man irgi taip būdavo, tai gal nieko baisaus. Jei neramu, klausk gydytojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 25, 15:19)
Man irgi taip būdavo, tai gal nieko baisaus. Jei neramu, klausk gydytojo  4u.gif

Kažkaip ramu.. Ir po CP būna.. Bet paklausiu ryt dėl visa ko.
Atsakyti
oi mergynos kiek daug dar galima suzinuoti is jusu,as tai del pleistro ir nezinojau kad reikias pirktis,galvojau kad duos ligoninei doh.gif
rytoj einu pridavineti visus tirimus,kardiograma,po poros dienu jau zinosiu
liks man tik savaitele,brrrrrrrrrrr
Atsakyti