Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Juna08 @ 2012 03 26, 17:03)
Nežinau, iš kur tokia informacija smile.gif

Senose temose yra apie Vitku. O as, kadangi ilgokai bendravau su Balciunu ir Vaiciunu, tai galiu pasakyti, kad jie labiausiai uzsiima (.), veidais, kitom korekcijom, riebalu siurbimu ir pan.

QUOTE(dija @ 2012 03 26, 20:28)
butu geru specu vilniuje, apie juos manau rasytu. jei neraso, reiskias nera smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 03 26, 23:54)

Paklausti pamiršau, paviršiuje jokių žaizdų nei pūlių nėra, sutvinkčioja vos kartą-du per dieną.

Tai jei tik tiek, tai gal nieko tokio.

QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 27, 12:10)
nes pvz bamba lyginant su jusu siaip sau

Negi per daline bamba liecia? blink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos ir gražios, ir būsimos vapsvelės smile.gif Pamažu skaitinėju jūsų pašnekesius ir planuoju rudenį pasiremontuoti biggrin.gif

Štai apie vilniečius ir mane labai domina. Kas nors ką nors gero/blogo žino ar patyrė, kas nors op. pas A. Jankauską. Būčiau dėkinga. Neseniai konsultavausi pas jį, lyg ir viskas tvarkoje, kaip pats minėjo, "su pilvais" pas jį dažna pacientė, kaip tik pooper. palatoje buvo trys vienetai tokių. Tai gi, būtų įdomu, kaip pas jį sekasi ir kokie rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 27, 12:30)
Sveikos gyvos ir gražios, ir būsimos vapsvelės smile.gif Pamažu skaitinėju jūsų pašnekesius ir planuoju rudenį pasiremontuoti biggrin.gif

Štai apie vilniečius ir mane labai domina. Kas nors ką nors gero/blogo žino ar patyrė, kas nors op. pas A. Jankauską. Būčiau dėkinga. Neseniai konsultavausi pas jį, lyg ir viskas tvarkoje, kaip pats minėjo, "su pilvais" pas jį dažna pacientė, kaip tik pooper. palatoje buvo trys vienetai tokių. Tai gi, būtų įdomu, kaip pas jį sekasi ir kokie rezultatai.

Lygtai Juna pas ji op dare g.gif Na, reiktu tau foto pamatyti... Jeigu tikrai pas ji, tai mano akim ziurint randas super, bet bamba...nu dar neteko tokios matyt.
Atsakyti
O kas yra su bamba? T.y. gerąja ar blogąja prasme? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 24, 01:11)
Čia valdo Kaunas  biggrin.gif 
Aš operavausi pas A.Jankauską Northway, bendri atsiliepimai (ne čia) neblogi, šiaip visai malonus gydytojas, konsultacija ne milijonus kainuoja, o dar vieną nuomonę išgirsti tikrai ne pro šalį, be to, nebūtina pas jį operuotis  mirksiukas.gif

Radau komentarą. ax.gif blush2.gif Jei galima daugiau apie sąlygas, koks būtų pačios potyris. Jei nekorektiška rašyti, ar gali brūkštelti į AŽ 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 27, 12:46)
O kas yra su bamba? T.y. gerąja ar blogąja prasme? g.gif
Papildyta:
Radau komentarą. ax.gif  blush2.gif  Jei galima daugiau apie sąlygas, koks būtų pačios potyris. Jei nekorektiška rašyti, ar gali brūkštelti į AŽ 4u.gif  blush2.gif

Mes i albuma tam ir dedam foto, jog merginos galetu pasizvalgyti kaip atrodo gyd. darbai. Tad i savo klausima pati atsakysi, kai pamatysi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Skaitinėju, skaitinėju, bet kuo daugiau skaitinėju, tuo labiau bijau. Norėčiau ir aš plokščio pilvuko. MB kaip ir palaiko, bet bijau rimčiau domėtis, nes kai pradedu, labai greitai einu prie tikslo.
Mano pilvūzas po trijų gimdymų pasidarė toks, lyg būčiau kokiam 4mėn nėštumo, papulių visai neliko. Tai jaučiuosi tokia neproporcinga. Sakykit, ar nusiurbiant riebaliukus, oda gali susitraukti, ar vistiek reikia šalinti odos perteklių? Ir kiek turi praeiti po gimdymo? (praėjo jau 1m.2mėn.)
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 03 27, 13:24)
Sveikos mergaitės. Skaitinėju, skaitinėju, bet kuo daugiau skaitinėju, tuo labiau bijau. Norėčiau ir aš plokščio pilvuko. MB kaip ir palaiko, bet bijau rimčiau domėtis, nes kai pradedu, labai greitai einu prie tikslo.
Mano pilvūzas po trijų gimdymų pasidarė toks, lyg būčiau kokiam 4mėn nėštumo, papulių visai neliko. Tai jaučiuosi tokia neproporcinga. Sakykit, ar nusiurbiant riebaliukus, oda gali susitraukti, ar vistiek reikia šalinti odos perteklių? Ir kiek turi praeiti po gimdymo? (praėjo jau 1m.2mėn.)

Sveikute, o daug to pertekliaus? Realiai jei pilvas kaip nescios, tai pades tik raumenu susiuvimas, o jei dar ir ziurstas kabo, tai nesusitrauks oda verysad.gif Nemacius taves sunku ka ir pasakyti...
Po gimdymo laiko praejo pakankamai 4u.gif
Nuo saves galeciau pasakyti, kad jei gali gyvent su tokiu pilvu, koks dabar, tai neverta op darytis. Vistik tai sunki op.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 27, 12:22)
Senose temose yra apie Vitku. O as, kadangi ilgokai bendravau su Balciunu ir Vaiciunu, tai galiu pasakyti, kad jie labiausiai uzsiima (.), veidais, kitom korekcijom, riebalu siurbimu ir pan.

Žiūriu, čia jau iš principo šita diskusija vyksta doh.gif Aš tik norėjau pasakyti, kad Vln yra krūva gydytojų, ne tik Vitkus, o komentarų nėra JOKIŲ. Jei būtų blogai, tai būtų bent blogi, o dabar jokių... Žodžiu, aš pasigedau info, kai pati ieškojau ir tiesiog manau, kad tos, kurios taip pat ieško čia informacijos, yra klaidinamos, kai sakoma, kad Vln visi blogi. Toli gražu ne visos, pasidariusios op, čia rašo, kaip tik, sakyčiau, mažuma. Ir nesakau gi, kad Klaipėdoj ir Kaune blogai daro, tiesiog sakau, kad nėra info apie Vln... Ir kodėl reikia taip įsikibti ir neigti visus šiuos faktus doh.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 27, 12:36)
Lygtai Juna pas ji op dare g.gif Na, reiktu tau foto pamatyti... Jeigu tikrai pas ji, tai mano akim ziurint randas super, bet bamba...nu dar neteko tokios matyt.

Taip, pas jį. Buvo išsiaiškinta, kad bamba tokia gavosi dėl organizmo ypatybių, o ne dėl chirurgo "broko". Kaip ir randas. Todėl jei būčiau dariusis Kaune ar Klaipėdoj, būtų absoliučiai tokia pati bamba mirksiukas.gif Be to, ją dar taisys.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 27, 13:54)
Žiūriu, čia jau iš principo šita diskusija vyksta  doh.gif  Aš tik norėjau pasakyti, kad Vln yra krūva gydytojų, ne tik Vitkus, o komentarų nėra JOKIŲ. Jei būtų blogai, tai būtų bent blogi, o dabar jokių... Žodžiu, aš pasigedau info, kai pati ieškojau ir tiesiog manau, kad tos, kurios taip pat ieško čia informacijos, yra klaidinamos, kai sakoma, kad Vln visi blogi. Toli gražu ne visos, pasidariusios op, čia rašo, kaip tik, sakyčiau, mažuma. Ir nesakau gi, kad Klaipėdoj ir Kaune blogai daro, tiesiog sakau, kad nėra info apie Vln... Ir kodėl reikia taip įsikibti ir neigti visus šiuos faktus  doh.gif
Taip, pas jį. Buvo išsiaiškinta, kad bamba tokia gavosi dėl organizmo ypatybių, o ne dėl chirurgo "broko". Kaip ir randas. Todėl jei būčiau dariusis Kaune ar Klaipėdoj, būtų absoliučiai tokia pati bamba  mirksiukas.gif  Be to, ją dar taisys.

As turbut kazka neaiskiai rasau...Mano manymu, kad pilvus daugiausia operuoja Kaunas ir KLp, ta ir norejau pasakyti. Kad apie visus cia neraso - faktas. Jei nueitum i (.) tema, tai ten dominuotu Vln.

Kas liecia tavo bamba, tai sutinku, kad 100% isvadu negalima daryti, todel jei nematyciau antro varianto pas ji nedaryciau op. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Supratau smile.gif Organizmo ypatumai yra ypatumai, čia jau labai individualu. Betkokiu atveju reikės 'gaudyti' daugiau informacijos ir atsiliepimų. Gal kas nors skaito šiuo metu šią temutę ir parašytų. Ar į AŽ. Jei negaila smile.gif
Atsakyti
Laba diena

Sedziu tyliai ir laukiu savo konsultaciju smile.gif

O del Vilniaus as tiesiog supratau, kad ne daktaru blogume esme, o kainos, kad ji didele, todel visos renkasi Kauna arba Klp. Zodziu neblogi ten specai, tik kaina, tokia kad geriau vaziuot i kita miesta operuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 27, 13:47)
Sveikute, o daug to pertekliaus? Realiai jei pilvas kaip nescios, tai pades tik raumenu susiuvimas, o jei dar ir ziurstas kabo, tai nesusitrauks oda verysad.gif Nemacius taves sunku ka ir pasakyti...
Po gimdymo laiko praejo pakankamai 4u.gif
Nuo saves galeciau pasakyti, kad jei gali gyvent su tokiu pilvu, koks dabar, tai neverta op darytis. Vistik tai sunki op.

Kaip žiurstas tai nekaba, bet visvien labai komleksuoju. Ir nesuprantu čia pas mane riebalų perteklius, ar sutrūkę raumenys? Strijų kaip ir nėra.
Atsakyti