QUOTE(**Leila** @ 2012 03 27, 12:22)
Senose temose yra apie Vitku. O as, kadangi ilgokai bendravau su Balciunu ir Vaiciunu, tai galiu pasakyti, kad jie labiausiai uzsiima (.), veidais, kitom korekcijom, riebalu siurbimu ir pan.
Žiūriu, čia jau iš principo šita diskusija vyksta

Aš tik norėjau pasakyti, kad Vln yra krūva gydytojų, ne tik Vitkus, o komentarų nėra JOKIŲ. Jei būtų blogai, tai būtų bent blogi, o dabar jokių... Žodžiu, aš pasigedau info, kai pati ieškojau ir tiesiog manau, kad tos, kurios taip pat ieško čia informacijos, yra klaidinamos, kai sakoma, kad Vln visi blogi. Toli gražu ne visos, pasidariusios op, čia rašo, kaip tik, sakyčiau, mažuma. Ir nesakau gi, kad Klaipėdoj ir Kaune blogai daro, tiesiog sakau, kad nėra info apie Vln... Ir kodėl reikia taip įsikibti ir neigti visus šiuos faktus
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 27, 12:36)
Lygtai Juna pas ji op dare

Na, reiktu tau foto pamatyti... Jeigu tikrai pas ji, tai mano akim ziurint randas super, bet bamba...nu dar neteko tokios matyt.
Taip, pas jį. Buvo išsiaiškinta, kad bamba tokia gavosi dėl organizmo ypatybių, o ne dėl chirurgo "broko". Kaip ir randas. Todėl jei būčiau dariusis Kaune ar Klaipėdoj, būtų absoliučiai tokia pati bamba

Be to, ją dar taisys.