Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(ingutia @ 2012 03 25, 13:07)
Perku per tarpininkes, tai jos visad surenka maksimaliai nuolaidai.

Mes pas tas pačias tarpininkes apsipirkinėjam, tik aš kitu nicu toje temje kabau, gal kada prasilenksim Baltijos g. laiptinėje mirksiukas.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 03 25, 13:31)
O pleistras ilgai laikosi, galima su juo maudytis? Gal net praktiskesnis variantas nei tepalas g.gif

o aš kol kas leidžiu natūraliai gyti, kol viskas gražiai gaunasi. Nes kiek domėjausi, tai ne visada tie kremai, tepalai ir pleistrai padeda, gali ir pabloginti situaciją. Ir jeigu organizmas pats gražiai gydo randus , tai gal ir nesikišiu, nebent ... vakar vieną tokį aliejų užsisakiau, rašo, kad stebuklus daro kovojant su strijomis, celiulitu ir ranadais, ir raukšlėm (bet ne bambos gal lotuliukas.gif ), tai nebent dar tuo pamaliavosiu tuo pačiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(alioska @ 2012 03 25, 15:16)
oi mergynos kiek daug dar galima suzinuoti is jusu,as tai del pleistro ir nezinojau kad reikias pirktis,galvojau kad duos ligoninei  doh.gif
rytoj einu pridavineti visus tirimus,kardiograma,po poros dienu jau zinosiu
liks man tik savaitele,brrrrrrrrrrr

Kai kurie gyd.duoda pabandymui, bet ne visi mirksiukas.gif
Mažais žingsneliais keliauji link tikslo thumbup.gif
Atsakyti
o as dar klausimeli turiu jums:) pries operacija kai darys pilna plastika ir reikes raumenu susiuvimo geriau nesportuot? ar ner skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2012 03 25, 15:36)
o as dar klausimeli turiu jums:) pries operacija kai darys pilna plastika ir reikes raumenu susiuvimo geriau nesportuot? ar ner skirtumo g.gif

Gyd. nieko neminėjo, gal reikėjo pačiai pasiklausti. Nors jeigu lengvai pasportuoti tai nieko gal, svarbiausia nesigulti ant stalo su skaudančiu pilvo presu unsure.gif . O kai užsportuosi, tai jiems sunkiau bus susiūti kietus raumenukus g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 25, 15:18)
o aš kol kas leidžiu natūraliai gyti, kol viskas gražiai gaunasi. Nes kiek domėjausi, tai ne visada tie kremai, tepalai ir pleistrai padeda, gali ir pabloginti situaciją.

Mano atveju pleistras vienareikšmiškai pagerino situaciją, nes raudonumas tikrai didelis buvo, dabar tik suprantu, kai turiu su kuo palygint doh.gif Reikia man ir Dermatixo nusipirkt, bambą patepliot, kad jau organizmas pats randų "negydo"...
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 25, 15:18)
o aš kol kas leidžiu natūraliai gyti, kol viskas gražiai gaunasi.

Dar karta paziurejau tavo nuotraukas, ten 3-ju sav. randas, bet atrodo neitiketinai. Visiskai isbales, plonytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 25, 16:18)
Mes pas tas pačias tarpininkes apsipirkinėjam, tik aš kitu nicu toje temje kabau, gal kada prasilenksim Baltijos g. laiptinėje mirksiukas.gif

Aš vilnietė smile.gif Dabar baisiai įdomu pasidarė, kokiu nick'u vadiniesi biggrin.gif Parašyk AŽ mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Tasmane @ 2012 03 25, 16:36)

Merginos kalbėjo, kad geriau nesportuoti, nes treniruotus raumenis sunkiau susiūti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ingutia, sveikinu pasigrazinus 4u.gif As kai paziurejau foto, tai iskart net nepamaciau, kad ten truputi bamba pasislinkus, cia paskaicius - tada ir pastebejau. Ir manau ne mums spresti ar ten susitvarkys ar ne, bus matyt. O del visu pasakymu nereikia imti labai i sirdi, nes visos esame labai skirtingos ir nuomone reiskiam skirtingai - viena grubiai, kita svelniai, todel paskui ir gaunasi taip...
Monele, labai dziaugiuosi,kad tos raukslytes virs bambos susitvarke thumbup.gif O nuotrauka tai noreciau labai pamatyt blush2.gif O koks ten kremas, kur viska lygina? smile.gif

P.S. o toki kaip Ingutia maudoma pirko ir as visad pasvajoju: galvoju gal po keliu metu ir as lygiu pilvu ir tokiu maudomu eisiu pajurye issisiepus iki ausu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, kazkaip pamirsau visai apie tai gydytojo pasiklausti smile.gif
Atsakyti
Mergaites ar galiu issiimti nuotraukas is albumelio ar kuriam laikuj palikti, klausiu kad nebuciau linksniuojama ir iskoliota.
Nejaukiai jauciuosi sioje temoje, matyt nemoku rasyti sm, o kaip sakosi nemoki tai ir nelysk.
Alioska ir Pinavija Nuostabioji sekmes grozio miege 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 26, 01:02)
Mergaites ar galiu issiimti nuotraukas is albumelio ar kuriam laikuj palikti, klausiu kad nebuciau linksniuojama ir iskoliota.
Nejaukiai jauciuosi sioje temoje, matyt nemoku rasyti sm, o kaip sakosi nemoki tai ir nelysk.

pasilik, sutilpsim visos friends.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 26, 02:02)

kaip mano vaikas sako, jei nemoki eik i mokykla ir mokykis smile.gif
pasilik, ismoksi, nereiki iseiti, smagu kai bendraminciu daugiau smile.gif gal savo geru zodziu kokia kita pilvo ,,auka" padrasinsi smile.gif
Atsakyti
pridaviau visus tirimus,kardiograma,lauksiu atsakymo dabar
o tirimus reikia atskanuoti ir nusiusti?o nieko kad tirimus siusiu paskutini diena darbo,penktadieni,o pirmadieni jau operacija,nepervelu bus?nes tik penktadieni man atsakymas bus.o originala reikia su savim tureti turbut?i ligonine reikia su savim ka nors tureti?
Papildyta:
ingutia kaip tavo pilvukas?vaziuosi jau greit siulus nuimt,nieko neskauda?
Atsakyti