Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 04 09, 18:43)
Žibuoklėm pražydo šilelio,šilelio šlaitai...

Labai gražu wub.gif , kas čia bus?

QUOTE(lauramedis @ 2012 04 09, 22:53)
Na, rodausi su savo zveriu smile.gif

Nugis, visai nieko tas Tavo žvėriukas thumbup.gif . Įsirėmins dar geriau atrodys.

QUOTE(Sela:) @ 2012 04 10, 10:22)
Rodau ir as savo marguti Velykom pakabinta ant sienos:

Šaunu, labai gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(leksyra @ 2012 04 10, 14:43)
Baigiau savo pirmą didelį paveikslą ir atėjo laikas jį įrėminti.

Labai mielas kačiukas wub.gif
Atsakyti
Labas,

Oi kaip seniai rodžiau ką nors, nors visada stebiu jūsų darbelius ir tiek gražių pridedate smile.gif wub.gif Labai patiko Sela paveikslas wub.gif
O aš pagaliau baigiau savo Some Bunny to Love:
user posted image

Galvojau metriką daryt draugų vaikui, bet taip pagailo, nes labai patiko siuvinėti ir kaip tik mano mergytei patinka tiušiai, tai pasiliksiu. Tik nesugalvoju ar išsiuvinėt dar kokį užrašą ar taip palikt... g.gif
Atsakyti
P.Sh., mielas paveiksliukas wub.gif

Ką tik baigtas metrikiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 04 09, 21:53)
Na, rodausi su savo zveriu smile.gif Pabaigiau, gal sia savaite nuvesiu ireminti. Tu juodu plemu aisku, galejo tokiu dideliu ir nebuti, visgi nelabai kokybiska ta "igolki" schema, o dar ir nuotraukos nemoku gerai padaryti, kazkaip labai grudetai gaunasi... Na bet, tikrovej bendras vaizdas visai neblogas isejo, as patenkinta smile.gif

Priimsiu visa kritika smile.gif

Labai gražu pasakiškai atrodo wub.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2012 04 10, 09:22)
Bendras vaizdas visai grazus thumbup.gif
Labai mieli wub.gif

Vau koks gooožis bigsmile.gif koks pasakiškas vaizdas primenantis vasara 4u.gif 4u.gif be galo gražu thumbup.gif
leksyra labai mielas kačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 10 balandžio 2012 - 20:34
QUOTE(*Radvileee @ 2012 04 10, 21:29)
Ką tik baigtas metrikiukas smile.gif

Ir vaikiukas koks šviežias wub.gif

Kokia graži pieva, ir žvėras labai vykęs.O katuko fainumėlis... Kažkaip šį kartą visi darbai mano skonio smile.gif retai taip būna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 10 balandžio 2012 - 20:33
QUOTE(P.Sh. @ 2012 04 10, 20:47)
Labas,

Oi kaip seniai rodžiau ką nors, nors visada stebiu jūsų darbelius ir tiek gražių pridedate smile.gif  wub.gif Labai patiko Sela paveikslas  wub.gif
O aš pagaliau baigiau savo Some Bunny to Love:
Galvojau metriką daryt draugų vaikui, bet taip pagailo, nes labai patiko siuvinėti ir kaip tik mano mergytei patinka tiušiai, tai pasiliksiu. Tik nesugalvoju ar išsiuvinėt dar kokį užrašą ar taip palikt... g.gif

Labai mielas ir šiltas darbelis 4u.gif 4u.gif
*Radvileee gražus metrikiukas 4u.gif ir jauna givybė išvydusi šį pasaulį prieš 3dieneles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 10 balandžio 2012 - 20:39
libaja, pupsiukelis, ačiū 4u.gif taip, mergytė prieš 3 dieneles gimė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 04 09, 17:43)
Žibuoklėm pražydo šilelio,šilelio šlaitai...

Labai pavasariška!.. thumbup.gif Tik bent jau man tiesiog prašosi lino... rolleyes.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 04 10, 09:22)

Balionas už kantrybę 4u.gif (nors pati nesirinkčiau tokio darbo...)

P.Sh. - meilybė... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, ar yra kas siuvinėje ši paveiksla?Man įdomu kaip ji rėminti reiktu ir kokiom spalvom siuvineti...turiu du variantu kaip nurodyta juoda, balta ir tokia rusva, kitas variantas pacios sugalvotas: tamsiai ruda, sviesiai ruzava ir pieno spalva. Ka patartumėte? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RPak @ 2012 04 11, 14:10)
Labukas, ar yra kas siuvinėje ši paveiksla?Man įdomu kaip ji rėminti reiktu ir kokiom spalvom siuvineti...turiu du variantu kaip nurodyta juoda, balta ir tokia rusva, kitas variantas pacios sugalvotas: tamsiai ruda, sviesiai ruzava ir pieno spalva. Ka patartumėte?  blush2.gif 

siulai

ne visai rozine,cia butu koks ecru(kremine tamsiai) ,ruda raudonio,ir tamsiai ruda.
o reminimo pavyzdi paimciau is sio,tik pasporta ruda deciau.

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 balandžio 2012 - 12:28
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 11, 12:19)
siulai

ne visai rozine,cia butu koks ecru(kremine tamsiai) ,ruda raudonio,ir tamsiai ruda.
o reminimo pavyzdi paimciau is sio,tik pasporta ruda deciau.

cia

Pagal sia nuotrauka ir rinkausi siulus. ax.gif Ačiu už pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites:)
Noreciau meskiuko vinipuho ar rudnosiuko (is rusisko filmuko kur) siuvinejimo kryzeliu schemu:)
Pagelbekite:)
4u.gif
Atsakyti