Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

http://news.yahoo.co...-052542846.html
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 04 07, 13:01)

o kas cia unsure.gif
Atsakyti
Thomas Kinkade mirė sad.gif pagal jo paveikslus yra daug siuvinėjimo schemų. Man tai tokie nuostabūs jo paveikslai wub.gif vis žadu vieną išsiuvinėt
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 07, 18:10)
Thomas Kinkade mirė sad.gif pagal jo paveikslus yra daug siuvinėjimo schemų. Man tai tokie nuostabūs jo paveikslai wub.gif vis žadu vieną išsiuvinėt

aaaa unsure.gif sakau kad iskart meta Thomas Kinkade cross stitch,neblogas dailininkas .
Atsakyti
Sveikos,

ar esate kuri macius jau issiuvineta heaven and earth dizaina? noreciau pradet, bet nesu tikra koks rezultatas gali gautis....
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 08 balandžio 2012 - 12:06
Žibuoklėm pražydo šilelio,šilelio šlaitai...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na, rodausi su savo zveriu smile.gif Pabaigiau, gal sia savaite nuvesiu ireminti. Tu juodu plemu aisku, galejo tokiu dideliu ir nebuti, visgi nelabai kokybiska ta "igolki" schema, o dar ir nuotraukos nemoku gerai padaryti, kazkaip labai grudetai gaunasi... Na bet, tikrovej bendras vaizdas visai neblogas isejo, as patenkinta smile.gif

user posted image

Priimsiu visa kritika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 09 balandžio 2012 - 21:09
QUOTE(lauramedis @ 2012 04 09, 22:53)
Na, rodausi su savo zveriu smile.gif Pabaigiau, gal sia savaite nuvesiu ireminti. Tu juodu plemu aisku, galejo tokiu dideliu ir nebuti, visgi nelabai kokybiska ta "igolki" schema, o dar ir nuotraukos nemoku gerai padaryti, kazkaip labai grudetai gaunasi... Na bet, tikrovej bendras vaizdas visai neblogas isejo, as patenkinta smile.gif

Labai gražus darbas verysad.gif Nemanau, kad tie plėmai kažką gadina. Man jie tokie, nes nepatenka saulės, gaunasi šešėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
su praėjusia švente 4u.gif
Sobieska, kokie šilelio šlaitai mėlyniiiiiiiii wub.gif wub.gif
o čia mano vištų ferma, pinkepiukai 5*4 dydžio, linas dmc siūlai. padariau tokių 12 ir išdovanojau prie kiaušinių savo artimiesiems
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 04 09, 22:53)

man nieko nerodo ,matau nuoroda atsakyme bet forumo znuteje nematau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 04 09, 21:53)
Na, rodausi su savo zveriu smile.gif

Bendras vaizdas visai grazus thumbup.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 04 10, 09:02)
o čia mano vištų ferma, pinkepiukai

Labai mieli wub.gif

Rodau ir as savo marguti Velykom pakabinta ant sienos:

user posted image
Atsakyti