OHo kiek gėrių po švenčių radau- ir žvėris, ir pieva- SUPER
Ojej, Sela kaip gražu!!! Kiek laiko sugaišai? Aš jau iš karto po Sobieskos gėdinausi girtis, bet jau tavo rankos auksinės
Aciu visoms uz pagyrimus. Issiuvinejau labai greitai. Per du menesius.
Bet buvo dienu, kad jau pati juokiausi: nevalgius, negerus, kambariai apkuisti, o as sedziu ir siuvineju. Apsigraibau, kad vaikai is mokyklos turi grizt, o as dar pietu nepadarius
Dabar pradejau siuvineti Evening Sun is tos pacios serijos, tai jau taip "nebesismaugsiu". Ir siaip pavasari, vasara maziau laiko turiu.
Laba diena.
Baigiau savo pirmą didelį paveikslą ir atėjo laikas jį įrėminti. Ir,aišku, iškilo be galo daug klausimų.
Kadangi siuvinėjau laaabai ilgai, tai man pati medžiaga šiek tiek išsitepusi atrodo. Ar galima siuvinėjimo medžiagą skalbti? Ar ji nesuskystės?
Beje, nors ir neįrėmintas, bet nekantrauju pasirodyti.
Baigiau savo pirmą didelį paveikslą ir atėjo laikas jį įrėminti. Ir,aišku, iškilo be galo daug klausimų.
Kadangi siuvinėjau laaabai ilgai, tai man pati medžiaga šiek tiek išsitepusi atrodo. Ar galima siuvinėjimo medžiagą skalbti? Ar ji nesuskystės?
Beje, nors ir neįrėmintas, bet nekantrauju pasirodyti.
QUOTE(leksyra @ 2012 04 10, 12:43)
Laba diena.
Tai aišku, kad galima, visos skalbia savo pabaigtus darbelius. Aišku rankom ne skalbyklėj. O išlyginus šlapią medžiaga kaip tik sutvirtėja.
QUOTE(Florestina @ 2012 04 10, 13:44)
Tai aišku, kad galima, visos skalbia savo pabaigtus darbelius. Aišku rankom ne skalbyklėj. O išlyginus šlapią medžiaga kaip tik sutvirtėja.
Ačiū už atsakymą.
leksyra, koks mielas kačiukas
QUOTE(Sela:) @ 2012 04 10, 10:22)
Rodau ir as savo marguti Velykom pakabinta ant sienos:
Vauuuuu
QUOTE(*Radvileee @ 2012 04 10, 13:58)
Ačiū labai.
Tikiu, kai jau kabės ant sienos, atrodys dar geriau..
Sela:), labai labai gražuuuuu
QUOTE(Sela:) @ 2012 04 10, 07:22)
Rodau ir as savo marguti Velykom pakabinta ant sienos:
Labai labai grazus darbelis