Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(auryta @ 2012 04 13, 15:55)
Pagaliau, tikiuosi jau gerai ax.gif  ismokau ikelti nuotraukas blush2.gif Rodausi ir as savo darbelius smile.gif

pirmas pamaniau ,kad nebaigtas,tik poto supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 balandžio 2012 - 14:17
thumbup.gif ismokau, rodausi dar karta, tik si karta normaliu dydziu, ir normaliam stovy lotuliukas.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 13, 17:00)
thumbup.gif  ismokau, rodausi dar karta, tik si karta normaliu dydziu, ir normaliam stovy lotuliukas.gif

grazu,lb seniai man kazkada man jos patiko ax.gif koks didziulis,turbut 14 aida naudojai ax.gif ir ireminai tikrai puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 balandžio 2012 - 15:04
Su atvelykiu...

user posted image

Greitu laiku parodysiu, kur pavyko pritaikyt šį pusfabrikatį
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 13, 16:03)
grazu,lb seniai man kazkada man jos patiko  ax.gif koks didziulis,turbut 14 aida naudojai  ax.gif ir ireminai tikrai puikiai.

Mamai dovanu cia buvo, pati issirinko, pati sau nebuciau siuvinejusi smile.gif taip, aida 14 buvo, labai nuobodus buvo siuvineti, bet siaip ne taip iveikiau biggrin.gif
Atsakyti
Jus ismokot kelti darbelius... O man vis neiseina sad.gif man raso netinkamas formatas...
Tai gi keliu taip kaip moku smile.gif
Cia mano paskiausi ireminti darbukai smile.gif nekokios foto, nes fotografavau be blico...
Afrika
Rozes Siuo darbeliu nesu patenkinta, nes nors siuvinejau pagal spalvu palete, bet man spalvos nesiderina nors tu ka doh.gif
Jura
Puokste
Tai va smile.gif
O dabar prisedau prie sio darbuko...
Kalijos
Tikiuosi per koki pusmeti gausis smile.gif na gal ir anksciau smile.gif

P.S. Auryta, laaabai grazus darbelis! Visi grazus, bet labiausiai patiko baltos kalijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 13, 20:46)
Jus ismokot kelti darbelius... O man vis neiseina sad.gif man raso netinkamas formatas...
Tai gi keliu taip kaip moku smile.gif

wau, kokie visi puikūs ir nematyti darbukai wub.gif ir tokie dideli bigsmile.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 13, 18:46)
Cia mano paskiausi ireminti darbukai smile.gif

Betgi fainų darbukų prigaminus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu jie man paprasti atrodo lyginant su kai kuriu dalyviu sioje skiltyje darbukais ax.gif
Schemas perkuosi dazniausiai Casa Lana (Kaune), o dvi is tu kas ideta is siuvinejimo kryzeliu zurnalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 13, 20:57)
Aciu aciu jie man paprasti atrodo lyginant su kai kuriu dalyviu sioje skiltyje darbukais  ax.gif
Schemas perkuosi dazniausiai Casa Lana (Kaune), o dvi is tu kas ideta is siuvinejimo kryzeliu zurnalu smile.gif

jau darbukai tavo gali konkuruoti su senbuviu darbais,nes jie puikus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

labai gražūs visų darbeliai. Ateinu...seilę pavarvinu ir sėdu prie savojo ax.gif
Labai patiko

[quote=sobieska,2012 04 13, 16:30]
Su atvelykiu...

ir stebiuosi, kaip užtenka kantrybės

[quote=***Andrea***,2012 04 13, 19:46]

Stebiu ir džaigiuosi toliau thumbup.gif
Atsakyti
Andrea, aciu:) O tavo darbai ir nuostabus, ypac su zebru, super!
o del ikelimo, prisinervinau ir as, bet su kitu merginu geranoriska pagalba man pavyko 4u.gif
Atsakyti