Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Kas juokingiausia anksciau ir as sugebedavau ikelti tas nuotraukas... O dabar kaip uzkereta - darau lygiai ta pati - netinkamas formatas ir viskas... Dar pagalvojau, kad gal is publicfotki nekelia? g.gif
Kazkur maciau toki kaip mano zebra tik per viduriuka tigre su jaunikliu... O zurnale is kurio siuvinejau rase, kad praeitame numeryje buvo ir gi toks pat tik su zirafa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 13, 15:55)
Pagaliau, tikiuosi jau gerai ax.gif  ismokau ikelti nuotraukas blush2.gif Rodausi ir as savo darbelius smile.gif

Simpatiški smile.gif , tas su kalijom irgi puikus, gražiai įrėmintas.

QUOTE(sobieska @ 2012 04 13, 17:30)
Su atvelykiu...

Puikus darbelis, su nekantrumu laukiu pritaikymo.

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 13, 20:46)
Jus ismokot kelti darbelius... O man vis neiseina sad.gif man raso netinkamas formatas...

Labai gražūs darbai, ypač tas su zebru patiko.
Atsakyti
Dar vienas skirtukas (rinkinys)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 14:39)

mielas darbelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 balandžio 2012 - 15:41
As tai ne skirtuku, ne atviruku nemoku gaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 14, 19:10)
As tai ne skirtuku, ne atviruku nemoku gaminti  ax.gif

Aš ir nemokėjau, bet daug skaičiau, domėjausi, kitų darbus žiūrinėjau, išmokau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 14, 18:10)
As tai ne skirtuku, ne atviruku nemoku gaminti  ax.gif

Nesijaudink, ir as nemoku, ir dar apie siuvinejimas ne viska ismanau biggrin.gif ismoksim thumbup.gif
Papildyta:
O cia tik siandien uzbaigtas katinas, ji siuvineju nuo praitu metu doh.gif visai nevykes pasirinkimas.Net neissivaizduoju, kaip reiks reminti, kad nors kiek ji issryskintu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 13, 16:00)
thumbup.gif  ismokau, rodausi dar karta, tik si karta normaliu dydziu, ir normaliam stovy lotuliukas.gif

Koks fainas darbelis mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 13, 19:46)
Jus ismokot kelti darbelius... O man vis neiseina sad.gif man raso netinkamas formatas...
Tai gi keliu taip kaip moku smile.gif
Cia mano paskiausi ireminti darbukai smile.gif nekokios foto, nes fotografavau be blico...

Puikus darbeliai 4u.gif ir nemazi pagal dydi mirksiukas.gif visi patiko grazu 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Auryta gražus katčiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 14, 20:21)
O cia tik siandien uzbaigtas katinas, ji siuvineju nuo praitu metu doh.gif visai nevykes pasirinkimas.Net neissivaizduoju, kaip reiks reminti, kad nors kiek ji issryskintu doh.gif

Labai mielas wub.gif
Atsakyti
Man katukas panasus i Garfilda smile.gif Laabai mielas pukuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 13:39)

Mielas ir meilus skirtukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 14, 20:21)

lb simpatiskas katukas smile.gif

auryta cia keli darbai,gal pades ,kaip reminti vienspalvi darba.darbai ne mano,schemu neturiu. ir schemu nerasite

tigras
taure
portretas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 balandžio 2012 - 21:49