Kiek as susiduriau su reminimu, pas mus sudetinga su pasportais. Nera pasirinkimo spalvu, na pavyzdziui tame kur moters portretas naudojamas kazkoks kaip sviesus marmurinis pasportas... o as tokio nesu maciusi reminimo centre.
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 15, 07:58)
Kiek as susiduriau su reminimu, pas mus sudetinga su pasportais. Nera pasirinkimo spalvu, na pavyzdziui tame kur moters portretas naudojamas kazkoks kaip sviesus marmurinis pasportas... o as tokio nesu maciusi reminimo centre.
Be jau Vilniuj tokiu pasportu tikrai yra. Kai norisi labai mandro pasporto, ji visuomet galima ispiesti arba dekupazinti - rezultatu esu maciusi fantastiskai graziu. Pasporta is virsaus netgi apklijuoja tapetu, o ju buna visokiu visokiausiu.
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 15, 08:58)
kauniete gi esat,pilna tu reminimo dirbtuviu
As tai reminu savanoriu pr. priesais Lana tai ten bent jau pasportu graziu neturi
A-Z, puokste ta kur sesiu spalvu, tai cia medziaga balta visiskai ir ant jos issiuvinetos tos sesios spalvos, o baltoji dalis nesiuvineta tiesiog medziaga. Spalvas pasirinkau pati
A-Z, puokste ta kur sesiu spalvu, tai cia medziaga balta visiskai ir ant jos issiuvinetos tos sesios spalvos, o baltoji dalis nesiuvineta tiesiog medziaga. Spalvas pasirinkau pati
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 14:39)
Dar vienas skirtukas (rinkinys)
Mielas
QUOTE(auryta @ 2012 04 14, 20:21)
O cia tik siandien uzbaigtas katinas, ji siuvineju nuo praitu metu
visai nevykes pasirinkimas.Net neissivaizduoju, kaip reiks reminti, kad nors kiek ji issryskintu
Labai fainas katukas
Kadangi rėmelių lauksiu 2 savaites, o labai noriu pasirodyti tai rodausi be jų ....
Gegužės mėn. sulauksiu draugių grįžtančių iš užsienio, tai dovanėlės bus.

Gegužės mėn. sulauksiu draugių grįžtančių iš užsienio, tai dovanėlės bus.

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 12:39)
Dar vienas skirtukas (rinkinys)
Labai gražus, aš tokį esu ankščiau siuvinėjus. Rinkinuką buvau laimėjus Rankdarbių kraitelės konkurse.
Sveikos,
Seniai labai rašiau
Rodausi su paskutiniu mieliausiu darbeliu, užklotuku
į vežimuką

Uploaded with ImageShack.us
Seniai labai rašiau

Uploaded with ImageShack.us
Labai grazus uzklotukas 
As vis bandau prisiruosti toki panasu siuvinuka juoda balta padaryti, bet vis atsiranda kas nors kitas
As vis bandau prisiruosti toki panasu siuvinuka juoda balta padaryti, bet vis atsiranda kas nors kitas
Sveikos 
padėkit, prašau - ar esate kuri siuvinėjusi Vervaco A Girl with puppy?

man kažkas su spalvom negerai
dvi iš eilės einančios gražiai pereina, o trečia prijungus staigus perėjimas labai. Negaliu foto įkeltm, fotikas kelionėj.
mano kodukai tokie:
ecru
beige clair - 739
beige fonce - 437 (va šita labai išryškėja po 739, atrodo paveiksliuke taip nesiskiria)
brun clair - 434
brun moyen - 435
brun fonce - 898
brun noir- 3371
ačiū, kas pagelbės
padėkit, prašau - ar esate kuri siuvinėjusi Vervaco A Girl with puppy?

man kažkas su spalvom negerai
mano kodukai tokie:
ecru
beige clair - 739
beige fonce - 437 (va šita labai išryškėja po 739, atrodo paveiksliuke taip nesiskiria)
brun clair - 434
brun moyen - 435
brun fonce - 898
brun noir- 3371
ačiū, kas pagelbės
As kaip tik irgi toki pradejau siuvineti. Pasiziuriu, o siulu kodai tokie pat
Gal pades mum kas jau siuvinejo