Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Kiek as susiduriau su reminimu, pas mus sudetinga su pasportais. Nera pasirinkimo spalvu, na pavyzdziui tame kur moters portretas naudojamas kazkoks kaip sviesus marmurinis pasportas... o as tokio nesu maciusi reminimo centre.
Atsakyti
Andrea, labai patiko jūsų darbai. Ar darbuko "puokštė" medžiaga tokia dryžuota, ar čia rinkinys buvo, ar pati medžiagą pritaikėt?
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 15, 07:58)
Kiek as susiduriau su reminimu, pas mus sudetinga su pasportais. Nera pasirinkimo spalvu, na pavyzdziui tame kur moters portretas naudojamas kazkoks kaip sviesus marmurinis pasportas... o as tokio nesu maciusi reminimo centre.

Be jau Vilniuj tokiu pasportu tikrai yra. Kai norisi labai mandro pasporto, ji visuomet galima ispiesti arba dekupazinti - rezultatu esu maciusi fantastiskai graziu. Pasporta is virsaus netgi apklijuoja tapetu, o ju buna visokiu visokiausiu.
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 15, 08:58)

kauniete gi esat,pilna tu reminimo dirbtuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai reminu savanoriu pr. priesais Lana tai ten bent jau pasportu graziu neturi smile.gif
A-Z, puokste ta kur sesiu spalvu, tai cia medziaga balta visiskai ir ant jos issiuvinetos tos sesios spalvos, o baltoji dalis nesiuvineta tiesiog medziaga. Spalvas pasirinkau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 14:39)
Dar vienas skirtukas (rinkinys)

Mielas wub.gif

QUOTE(auryta @ 2012 04 14, 20:21)
O cia tik siandien uzbaigtas katinas, ji siuvineju nuo praitu metu doh.gif visai nevykes pasirinkimas.Net neissivaizduoju, kaip reiks reminti, kad nors kiek ji issryskintu doh.gif

Labai fainas katukas wub.gif . Man atrodo, jog čia tiktų Uodegytės pasiūlytas taurės arba tigro rėminimo variantas. O baltą pasportą dirbtuvės tikrai turėtų.
Atsakyti
Kadangi rėmelių lauksiu 2 savaites, o labai noriu pasirodyti tai rodausi be jų .... biggrin.gif
Gegužės mėn. sulauksiu draugių grįžtančių iš užsienio, tai dovanėlės bus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 12:39)
Dar vienas skirtukas (rinkinys)

Labai gražus, aš tokį esu ankščiau siuvinėjus. Rinkinuką buvau laimėjus Rankdarbių kraitelės konkurse.
Atsakyti
Sveikos,
Seniai labai rašiau blush2.gif Rodausi su paskutiniu mieliausiu darbeliu, užklotuku 2.gif į vežimuką ax.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Villy: 15 balandžio 2012 - 13:15
Labai grazus uzklotukas smile.gif
As vis bandau prisiruosti toki panasu siuvinuka juoda balta padaryti, bet vis atsiranda kas nors kitas doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

padėkit, prašau - ar esate kuri siuvinėjusi Vervaco A Girl with puppy?
user posted image
man kažkas su spalvom negerai sad.gif dvi iš eilės einančios gražiai pereina, o trečia prijungus staigus perėjimas labai. Negaliu foto įkeltm, fotikas kelionėj.
mano kodukai tokie:
ecru
beige clair - 739
beige fonce - 437 (va šita labai išryškėja po 739, atrodo paveiksliuke taip nesiskiria)
brun clair - 434
brun moyen - 435
brun fonce - 898
brun noir- 3371

ačiū, kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
As kaip tik irgi toki pradejau siuvineti. Pasiziuriu, o siulu kodai tokie pat doh.gif Gal pades mum kas jau siuvinejo 4u.gif
Atsakyti