Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Misisipe10 @ 2012 04 15, 18:39)
As kaip tik irgi toki pradejau siuvineti. Pasiziuriu, o siulu kodai tokie pat doh.gif  Gal pades mum kas jau siuvinejo 4u.gif

žinok pažiūrėjau aš kitą perėjimą, tai tikrai sumaišyta kažkas sad.gif nes 434 (šviesesnė) eina po 435 (tamsesnė). jetau, kaip dabar atsirinkt unsure.gif siuvinėsiu dabar tik baltą ir ecru, tie tikrai aikškūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 15 balandžio 2012 - 17:50
QUOTE(InDovi @ 2012 04 15, 19:24)
Sveikos smile.gif

ačiū, kas pagelbės  4u.gif

palaukit reikia paieskot, kazkur turejau, nes pati siuvinejau... 4u.gif

1- white
2-ecru
3-739
4-437
5-436
6-435
7-433
8-3371

atrodo sitos... doh.gif realiai susidekit visas spalvytes ir matosi is karto ar tinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 15 balandžio 2012 - 18:06
QUOTE(xiuke @ 2012 04 15, 19:01)
palaukit reikia paieskot, kazkur turejau, nes pati siuvinejau... 4u.gif

1- white
2-ecru
3-739
4-437
5-436
6-435
7-433
8-3371

atrodo sitos... doh.gif realiai susidekit visas spalvytes ir matosi is karto ar tinka...

dėkui 4u.gif aš irgi jau per visokias schemas einu, tikrai sumaišyta su tom rudom. turi būt, va kaip parašei. susidėjau spalvas, jau panašiau į perėjimus biggrin.gif
tik dar pažiūrėjau, kad 7 - dark brown - gali būt ir ta 898. keliose schemose radau tokį atitikmenį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 15 balandžio 2012 - 18:28
QUOTE(InDovi @ 2012 04 15, 20:20)

tik dar pažiūrėjau, kad 7 - dark brown - gali būt ir ta 898. keliose schemose radau tokį atitikmenį smile.gif

gali...as pradzioj toki ir uzsizymejau is vervaco spalvu paletes, bet paskui spalvas sudeliojau ir kita paemiau smile.gif su tais vervaco, daznai neatitinka, reikia visad merginu klausti, kurios siuvinejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 15, 19:40)
gali...as pradzioj toki ir uzsizymejau is vervaco spalvu paletes, bet paskui spalvas sudeliojau ir kita paemiau smile.gif su tais vervaco, daznai neatitinka, reikia visad merginu klausti, kurios siuvinejo rolleyes.gif

džiaugiuosi, kad va iškart pastebėjau, o ne išsiuvinėjus didelį plotą. nieko nereiks ardyt thumbup.gif iš vervaco esu siuvinėjus žirafas, tai ten gerai buvo parinkta, puikiai gavos.
labai ačiū už operatyvią pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 14, 22:49)
lb simpatiskas katukas  smile.gif

auryta cia keli darbai,gal pades ,kaip reminti vienspalvi darba.darbai ne mano,schemu neturiu. ir schemu nerasite
tigras
taure
portretas

Aciu Jums, Uodegyte, manau tikamiausia kur tigras. Bet as pati nelabai suprantu kaip ten yreminta, kad vyduryje juodas remas g.gif , kazi mano miestelyje ar zinos toki reminima g.gif
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 15, 22:30)
Aciu Jums, Uodegyte, manau tikamiausia kur tigras. Bet as pati nelabai suprantu kaip ten yreminta, kad vyduryje juodas remas g.gif , kazi mano miestelyje ar zinos toki reminima g.gif

ten dvigubas pasportas,arba balto pasporto juodas uzzymejimas,o del dvigubo pasporto merginos pasakys,ar tai tikrai jis,nes as taip reminusi dar nesu.
Atsakyti
mano akimis žiūrint tigras rėmintas su viengubu pasportu- baltas juodu krašteliu- kraštelis labai siauras matytosi. Šiaip ir pigesnis variantas nei dvigubas.
QUOTE(Villy @ 2012 04 15, 13:13)
Rodausi su paskutiniu mieliausiu darbeliu, užklotuku  2.gif į vežimuką  ax.gif

Meilybė tie zukeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 balandžio 2012 - 21:37
Labai grazutis paveiksliukas kur mergyte su suniuku smile.gif tokio net nesu maciusi.
Del to pasportuko tai bent is foto man ir atrodo, kad jis ne dvigubas, o tiesiog su nudazytu krastuku, pavyzdziui pas mane kur reminu tokio ir nera smile.gif jei nori - siulo dviguba, o tai brangiau smile.gif
Atsakyti
Aciu kurios padejo del vervaco paveiksliuko kodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 15, 22:36)
mano akimis žiūrint tigras rėmintas su viengubu pasportu- baltas juodu krašteliu- kraštelis labai siauras matytosi. Šiaip ir pigesnis variantas nei dvigubas.

drinks_cheers.gif Ir as sakyciau, kad tigro vienas pasportas, o taure jau reminta su dviem pasportais.O tu krasteliu buna visokiu spalvu, as esu reminus baltu pasportu su melynu krasteliu.
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 15, 13:32)
Kadangi rėmelių lauksiu 2 savaites, o labai noriu pasirodyti tai rodausi be jų ....  biggrin.gif

Visai gerai atrodo ir juoda kavos mergaite. thumbup.gif Ir garai puikiai atrodo thumbup.gif Labai smalsu pamatyti ireminta. Drauges dziaugsis. biggrin.gif
Atsakyti
O kur reminate Kaune ? (jei kas is Kauno esate)
Atsakyti