Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(rituker @ 2012 04 20, 09:49)
Sveikos  4u.gif
Atejau pasirodyti savo pirmojo blyno  ax.gif

Gražus tavo "blynas" biggrin.gif Ir aš neperseniausiai tokį siuvinėjau- rinkinukas. Tik tavo spalvos kažkokios kitokios. Pati rinkai ar irgi rinkinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 18, 17:23)
Mirabilia Royal Holiday. Zweigart Belfast Amber linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai.

Oi, tokią grožybę pamačius galima ir kalbos dovaną prarast blink.gif Nuostabu wub.gif

QUOTE(Antarktida44 @ 2012 04 19, 17:50)
Siut nemoku visai, bet siaip ne taip pabaigiau pagalve  4u.gif  blush2.gif  ( dar ir su kitu pagalba)  lotuliukas.gif

Šuniukai mieli, tik foną pagalvėlei kitokį būčiau rinkusis.

QUOTE(*Radvileee @ 2012 04 19, 19:53)
Pasirodau su savo mažučiu darbeliu ax.gif

Mielas wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 04 19, 21:11)
Segtuvas...

Labai skoninga wub.gif

QUOTE(rituker @ 2012 04 20, 09:49)
Sveikos  4u.gif
Atejau pasirodyti savo pirmojo blyno  ax.gif

Gražus blyniukas, lauksim kitų.

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 04 20, 18:00)
štai mano du darbeliai mirksiukas.gif  4u.gif  esu patenkinta įrėminimu

Mano akim žiūrint, povui idealiai parinktas rėminimas, šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 20, 17:25)
Gražus tavo "blynas" biggrin.gif Ir aš neperseniausiai tokį siuvinėjau- rinkinukas. Tik tavo spalvos kažkokios kitokios. Pati rinkai ar irgi rinkinys? g.gif

Rinkinukas. Noretusi kitokiu spalvyciu, gal todel man jis nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 04 20, 18:46)
Mano akim žiūrint, povui idealiai parinktas rėminimas, šaunu  thumbup.gif

Na taip aš ir taip manau kad ideliai pasirinkau povui rėmeli ir pasporta mirksiukas.gif
Atsakyti
auksinės pas jus moterys rankos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka- rolka @ 2012 04 20, 19:26)
auksinės pas jus moterys rankos thumbup.gif

na sitam reikale sakyciau tik adata reik moket valdyt ir aisku kantrybes daug turet biggrin.gif
Atsakyti
Pupsiukėli, tiek saulėgrąžos, tiek povas savaip mieli paveiksliukai. Kiekvieną kart pažvelgus į jūsų publikuotus darbelius visada mėginu juos pritaikyt savoj aplinkoj. Vieni įsipaišo idialiai, o va su kitais mano skonis prasilenkia...va tavo atveju saulėgrąžos man tiktų superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 04 20, 16:00)
štai mano du darbeliai mirksiukas.gif  4u.gif  esu patenkinta įrėminimu

nagi tikrai puikūs darbai ir rėminimas labai tinka, bet sau imčiau saulėgrąžas, povą paleisčiau skraidyti biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, kiek darbų, darbelių idėjot thumbup.gif thumbup.gif

Saulėgražos labai patiko wub.gif

O aš pagaliau įrėminau savo vilkus smile.gif
"susitikimas miške"
Rėmas toks keičiantis spalva, prieš saule blizgus tampa biggrin.gif tad idedu abi foto

user posted image user posted image
Atsakyti
Džeine ,labai vykęs rėmas,toks "laukinis",tinka labai prie šitos natūralios gamtos thumbup.gif ,o čia rėminimo salone pirkai rėmą ar kokiam prekybos centre?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 04 21, 14:46)
Džeine ,labai vykęs rėmas,toks "laukinis",tinka labai prie šitos natūralios gamtos thumbup.gif ,o čia rėminimo salone pirkai rėmą ar kokiam prekybos centre?

Ačiū 4u.gif
Rėminimo centre užsakiau rėma (Kėdainiuose)
Buvom išrinke dar du variantus, bet šis labiausiai lipo prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 04 21, 16:43)
Rėmas toks keičiantis spalva, prieš saule blizgus tampa  biggrin.gif  tad idedu abi foto

O jau rėmas wub.gif 10 balų 4u.gif
Atsakyti