Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažujų stebuklėlių pavasarinė trobelė

QUOTE(irute1984 @ 2012 03 29, 16:51)
Savo rajone - 1,5 val reikalus varkyti ejom o veliau 2,5 val po rajona ratus sukinejom  kartu su kita mamyte smile.gif  tai net nustebau kad net 4 val ismiegojo kai jau pabudo grizom namucio nes jau buvo laikas valgyti smile.gif

Mes vakar 3 val vaiksciojom bigsmile.gif dabar,kai buna geras oras,tai pastoviai po 3 val isbunam lauke thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, svarstau pirkti va tokį daiktą kilimėlį. gal kuriai teko matyt kažką panašaus (dydžiu, ryškumu) pas mus LT ar parsisiųst už pigiau? ax.gif

noriu patiest ant grindų, kad mažius žaistų, vartytųsi ir visa kt.
Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 29, 16:12)
Mes vakar 3 val vaiksciojom bigsmile.gif dabar,kai buna geras oras,tai pastoviai po 3 val isbunam lauke thumbup.gif

mes taip pat darom, jei tik oras geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 28, 20:24)
Dar vieni ligoniukai  unsure.gif laikykites  4u.gif ne laiku tos visos ligos, kai leliukai tokie mazi  unsure.gif
Konsultavausi su keliais medikais, tai maitinti butinai liepe, nes su pieneliu gauna antikuniu, kas saugo vaikuti  4u.gif as savo pieneliu maitinu  4u.gif o siaip nusipirkau vienkartiniu kaukiu, tai deviu namie, vedinam namus pastoviai, valom nosiuka dukrytei, rankas non stop plaunu...niu va taip ir sukames...man beje nukrito temperatura...tikiuosi daugiau ir nebekils arba bent jau ne tokia auksta  doh.gif ir meldziu D, kad pienelis apsaugotu dukryte ir neatkristume rimciau  unsure.gif

kokius vaistukus leido tau paciai gerti?
as paracitamolio jau isgeriau, nes temp 37.6 atrodo nera l auksta bet l bloga man
ar tu antibijotikus geri
Atsakyti
Mes šiandien paskiepinom Saulutę nuo erkinio encifaliteto.
Pagaliau prisiruošėm šiam reikalui. tai dabar kitas skiepas po 1 mėn. o dar kitas po 1 metų. tada dar kitas po 3 metų, o toliau - po 5 metų ax.gif
mes abu jau pasiskiepinę senai, o dabar ir dukrytę paskiepijom. Turim šunį, o ir po gamtą tenka dažnai pavaikščitoi, tai dęl visa ko nuo tos bjaurasties paskiepijom.

tiesa dabar akcija su "Camelija" kortele ne 100 Lt. o 70 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 29 kovo 2012 - 16:50
QUOTE(Damute* @ 2012 03 29, 17:07)
Merginos, svarstau pirkti va tokį daiktą kilimėlį. gal kuriai teko matyt kažką panašaus (dydžiu, ryškumu) pas mus LT ar parsisiųst už pigiau?  ax.gif

noriu patiest ant grindų, kad mažius žaistų, vartytųsi ir visa kt.

kam toki brangu pirkt??As puzzle kilimeli nupirkau smile.gif..ten 10 vienetu tu dideliu yra...kai bus mazai, galim dasipirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Rejyte su menesiukais. 4u.gif

Damute, sitas
ir sitas kilimeliai tikrai labai faini, ir gerokai pigesni. Tik nezinau, ar i Lietuva siustu. g.gif

O mes siandien su nuotykiais. doh.gif Mazoji lakste nuogu uzpakaliuku, del to dermatito, net ir be kelnaiciu. Ir nespejo iki puoduko, viduriukus paliedo. Turejau smagaus darbo, net kilima skalbti teko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 29, 17:14)
kokius vaistukus leido tau paciai gerti?
as paracitamolio jau isgeriau, nes temp 37.6 atrodo nera l auksta bet l bloga man
ar tu antibijotikus geri

Indry,
nes manes klausi, bet as geriau paracetamoli, kai buvo temp. 38.6 savaitgali. Siaip kol temp. nesieka 38, vaistu mazinanciu tempa nerekomenduoja gerti. As nezinodama sekmadieni isgeriau 0.5 tabletes ibumetino 400... 2 savaites trukusi galvos skausma kaip ranka nueme, bet pirmadieni seimos gyd. pasisakiau, tai sake, kad tik paracetamolio grupes vaistai tinka, ibumetin, ibuprofen ir pan. - negalimi...

O as siandien buvau pas masaziste, ismasazavo man guzus... pienas fontanais trysko, skaudejo ziauriai, dabar kur buvo guzai - melynes... bet krutine daug lengvesne. Tikiuos jau viskas gerai dabar bus, nes ryt chirurgui turiu pasirodyt, kad neber guzu, antraip antibiotikus zadejo skirt, nenoriu schmoll.gif

Tik nelabai man patiko masazistes pasakymas, kad turiu visada nutraukti piena iki paskutinio laso, jei vaikutis neisvalgo. Na, pas mane pieno daug abiejose krutyse, tikrai visko neisvalgo mazulis, bet jei trauksiu, pagal Vitkausko knyga ir kt. siuolaikines nuomones -man pieno gaminsis dar daugiau. Tai ka daryti?? Kaip isvengti tu guzu ir nepaskatinti pieno dar daugiau gamintis?

Dar siandien as tyrimus nunesiau savo. Gal cia is manes kokia zaraza mazuliukui pilvuka dirgina. Girdom ir Smecta, ir Gefilus lasus, bet vistiek jam pilvelis nesusitvarko...

Merginos, gal kurios naudojat Gripe Water? Nes mes kasvakar 5 val. mazuli prasupam ant ranku, sildom fenu, masazuojam pilveli, o jis vis verkia, riecias, matyt skauda pilveli... Girdejau, kad Gripe Water padeda, gal kuri bandet, ar verta 80 Lt moket uz ta maza buteliuka is JAV, vadinas Colic calm? Nes maciau angliskas pigiau, tik nezinau ar taip pat veikia... Jei kuri bandet, patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 29, 18:19)
kam toki brangu pirkt??As puzzle kilimeli nupirkau smile.gif..ten 10 vienetu tu dideliu yra...kai bus mazai, galim dasipirkti smile.gif

drinks_cheers.gif Mums puikiai tiko tiesiog storesne antklode ant grindu ir elementarus kilimelis su lankais. Na tas kur 1 m ant 1 m, zaislu prikabinta. Vis tiek tuo kilimeliu domejosi max 2 menesius. Pradzioj neimodu buvo, o kai jau pradejo ridentis nuo antklodes, reikejo tyrinet tolimesni pasauli smile.gif
Atsakyti
Myciute,mes naudojom va toki gripe water mirksiukas.gif labai tiko jis mums,paskui dar espumisano lasiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 03 29, 23:27)
1. Tik nelabai man patiko masazistes pasakymas, kad turiu visada nutraukti piena iki paskutinio laso, jei vaikutis neisvalgo. Na, pas mane pieno daug abiejose krutyse, tikrai visko neisvalgo mazulis, bet jei trauksiu, pagal Vitkausko knyga ir kt. siuolaikines nuomones  -man pieno gaminsis dar daugiau. Tai ka daryti?? Kaip isvengti tu guzu ir nepaskatinti pieno dar daugiau gamintis?

2. Dar siandien as tyrimus nunesiau savo. Gal cia is manes kokia zaraza mazuliukui pilvuka dirgina. Girdom ir Smecta, ir Gefilus lasus, bet vistiek jam pilvelis nesusitvarko...

3. Merginos, gal kurios naudojat Gripe Water? Nes mes kasvakar 5 val. mazuli prasupam ant ranku, sildom fenu, masazuojam pilveli, o jis vis verkia, riecias, matyt skauda pilveli... Girdejau, kad Gripe Water padeda, gal kuri bandet, ar verta 80 Lt moket uz ta maza buteliuka is JAV, vadinas Colic calm? Nes maciau angliskas pigiau, tik nezinau ar taip pat veikia... Jei kuri bandet, patarkit prasau  4u.gif

Pirmiausia tai labai uzjauciu del bedu su (.). Zinau kas tai yra. Laikykis 4u.gif
1. Iki paskutinio laso tikrai nenutraukinek, nes to net ir neimanoma - pienas juk gaminasi ir zindymo, ir pieno traukimo metu. Traukdama iki paskutinio tik dar guzu prisidarysi. Kadangi maitini pati, tai susireguliuos pieno gamyba pamazu. Ka as daryciau? Ogi ta, ka parasiau savo poste auksciau - jei (.) nedega, bet pieno daugiau nei reikia, pamaitink, ir pasaldyk. Taip naturaliai mazes pienuko. O paskui vaikui ir taip to pieno daugiau reikes, ir is tiesu - kiek isvalgo, tiek pasigamina. LAIKYKIS! 4u.gif
2. Dariausi as pieno paselius net 2. Vaiko zarnynas irgi buvo is rikiuotes isejes. Ir nieko tam piene nerado. Beje, tyrimu atsakymus BUTINAI PARODYK SPECIALITUI. Nes labai labai daznai visokios baisybes tam atsakyme yra tiesiog bakterijos nuo tavo odos, kurios piene negyvena.
3.Mes naudojom Colic Calm. Mano maziui tiko ir patiko. Drauges dukrytei is viso buvo stebuklas. Mums ne stebuklas, bet geras daiktas. Beje, jis ir prie dantuku skausmo tinka, taigi tikrai susivartos. Tik turek minty, kad tai juodziu juodziausios spalvos saldokas skystis ir reikia saugoti drabuzelius smile.gif
P.S. Man Antakalnio klinikose net 2 gines liepe gerti ibuporfena, kai (.) buvo uzsidege, ir maitinti. Klausiau kodel, atsake, kad ibuprofenas yra ir priesuzdegiminis, ne tik musa temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietina: 29 kovo 2012 - 23:08
Sveikos mergaites! wub.gif

Senokai nebuvau blush2.gif Daug pas Jus visko vyksta. Nespejau perskaityt. Ka su sukaktuvem, ka su perliukais! 4u.gif

Mes prastai. Pas mus seimoj nelaime (mire mano Tevelis), dar visokiu isgyvenimu ir sumazejo pienelio pas mane doh.gif Nebezinau ka daryti. Verkiu siandien nuo ryto. Bandziau pagal Sveiko kudikio dienotvarke (tokia protinga knyga) ja zindyt, migdyt, ten ir pienelio dauginimo planas yra, bet man jis nepadeda. Kazkokia panika apemus. Mergaites, kaip Jus uzturbinot savo (.) kai sumazedavo pienuko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 03 30, 08:06)
Sveikos mergaites!  wub.gif

Senokai nebuvau  blush2.gif Daug pas Jus visko vyksta. Nespejau perskaityt. Ka su sukaktuvem, ka su perliukais!  4u.gif

Mes prastai. Pas mus seimoj nelaime (mire mano Tevelis), dar visokiu isgyvenimu ir sumazejo pienelio pas mane  doh.gif Nebezinau ka daryti. Verkiu siandien nuo ryto. Bandziau pagal Sveiko kudikio dienotvarke (tokia protinga knyga) ja zindyt, migdyt, ten ir pienelio dauginimo planas yra, bet man jis nepadeda. Kazkokia panika apemus. Mergaites, kaip Jus uzturbinot savo (.) kai sumazedavo pienuko?  unsure.gif

vaje,uzjauciu tave labai del netekties verysad.gif 4u.gif laikykis mazute verysad.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti