QUOTE(indry @ 2012 03 29, 17:14)
kokius vaistukus leido tau paciai gerti?
as paracitamolio jau isgeriau, nes temp 37.6 atrodo nera l auksta bet l bloga man
ar tu antibijotikus geri
Indry,
nes manes klausi, bet as geriau paracetamoli, kai buvo temp. 38.6 savaitgali. Siaip kol temp. nesieka 38, vaistu mazinanciu tempa nerekomenduoja gerti. As nezinodama sekmadieni isgeriau 0.5 tabletes ibumetino 400... 2 savaites trukusi galvos skausma kaip ranka nueme, bet pirmadieni seimos gyd. pasisakiau, tai sake, kad tik paracetamolio grupes vaistai tinka, ibumetin, ibuprofen ir pan. - negalimi...
O as siandien buvau pas masaziste, ismasazavo man guzus... pienas fontanais trysko, skaudejo ziauriai, dabar kur buvo guzai - melynes... bet krutine daug lengvesne. Tikiuos jau viskas gerai dabar bus, nes ryt chirurgui turiu pasirodyt, kad neber guzu, antraip antibiotikus zadejo skirt, nenoriu
Tik nelabai man patiko masazistes pasakymas, kad turiu visada nutraukti piena iki paskutinio laso, jei vaikutis neisvalgo. Na, pas mane pieno daug abiejose krutyse, tikrai visko neisvalgo mazulis, bet jei trauksiu, pagal Vitkausko knyga ir kt. siuolaikines nuomones -man pieno gaminsis dar daugiau. T
ai ka daryti?? Kaip isvengti tu guzu ir nepaskatinti pieno dar daugiau gamintis?
Dar siandien as tyrimus nunesiau savo. Gal cia is manes kokia zaraza mazuliukui pilvuka dirgina. Girdom ir Smecta, ir Gefilus lasus, bet vistiek jam pilvelis nesusitvarko...
Merginos, gal kurios naudojat
Gripe Water? Nes mes kasvakar 5 val. mazuli prasupam ant ranku, sildom fenu, masazuojam pilveli, o jis vis verkia, riecias, matyt skauda pilveli... Girdejau, kad Gripe Water padeda, gal kuri bandet, ar verta 80 Lt moket uz ta maza buteliuka is JAV, vadinas
Colic calm? Nes maciau angliskas pigiau, tik nezinau ar taip pat veikia... Jei kuri bandet, patarkit prasau