QUOTE(Avietina @ 2012 03 29, 16:23)
Aciu

QUOTE(indry @ 2012 03 29, 18:14)
kokius vaistukus leido tau paciai gerti?
as paracitamolio jau isgeriau, nes temp 37.6 atrodo nera l auksta bet l bloga man
ar tu antibijotikus geri
as paracitamolio jau isgeriau, nes temp 37.6 atrodo nera l auksta bet l bloga man
ar tu antibijotikus geri
As geriau paracetamoli, kad numustu temperatura...seimos gydytojas sake ir ibumetinas tinka, nes jo ilgesnis poveikis

QUOTE(Myciute @ 2012 03 30, 00:27)
nes manes klausi, bet as geriau paracetamoli, kai buvo temp. 38.6 savaitgali. Siaip kol temp. nesieka 38, vaistu mazinanciu tempa nerekomenduoja gerti. As nezinodama sekmadieni isgeriau 0.5 tabletes ibumetino 400... 2 savaites trukusi galvos skausma kaip ranka nueme, bet pirmadieni seimos gyd. pasisakiau, tai sake, kad tik paracetamolio grupes vaistai tinka, ibumetin, ibuprofen ir pan. - negalimi...
Tik nelabai man patiko masazistes pasakymas, kad turiu visada nutraukti piena iki paskutinio laso, jei vaikutis neisvalgo. Na, pas mane pieno daug abiejose krutyse, tikrai visko neisvalgo mazulis, bet jei trauksiu, pagal Vitkausko knyga ir kt. siuolaikines nuomones -man pieno gaminsis dar daugiau. Tai ka daryti?? Kaip isvengti tu guzu ir nepaskatinti pieno dar daugiau gamintis?
Tik nelabai man patiko masazistes pasakymas, kad turiu visada nutraukti piena iki paskutinio laso, jei vaikutis neisvalgo. Na, pas mane pieno daug abiejose krutyse, tikrai visko neisvalgo mazulis, bet jei trauksiu, pagal Vitkausko knyga ir kt. siuolaikines nuomones -man pieno gaminsis dar daugiau. Tai ka daryti?? Kaip isvengti tu guzu ir nepaskatinti pieno dar daugiau gamintis?
Man seimos gydytojas sake, kad galima ibumetin, ta pati sake ir vaiku neonatologe, kad galima tuos visus ibumetinus ir ibuprofenus zindant vartoti

Zinok, man irgi visi sake istraukinet piena, nes jo labai daug, bet as netraukiau, pasikonsultavau su keliais spec., tai sake niekada vaikiukas visko neisvalgys...tai ir traukti nera prasmes...manau, saldymas padetu

Laikomes mergaites, ziuriu, pas visas visokiu bedeliu...cia turbut, kad negalvotume, kad viskas labai lengva