Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

PURSKIAMAS YRA SOLIARIUMAS ,,SUNSATION" PREKYBOS CENTRE ,,SAVAS", VADINASI AROMATERAPINIS, BET JIS PURSKIA VANDENI, TIK NE KREMA KAIP TU SAKEI. MAN RODOS, TOKIU NERA ZINOK:)
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2005 01 21, 17:52)
PURSKIAMAS YRA SOLIARIUMAS ,,SUNSATION" PREKYBOS CENTRE ,,SAVAS", VADINASI AROMATERAPINIS, BET JIS PURSKIA VANDENI, TIK NE KREMA KAIP TU SAKEI. MAN RODOS, TOKIU NERA ZINOK:)

Istikruju tai buna tokiu aparatu (jie atrodo kaip soliariumas), kurie purskia savaiminio idegio krema, oda padengiama labai tolygiai ir gaunamas tikro idegio efektas. Jie labai populiarus Vakaru Europoje, nes nekenkia odai, tik Lietuvoje ju kol kas neteko aptikti.
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2005 01 21, 18:02)
Istikruju tai buna tokiu aparatu (jie atrodo kaip soliariumas), kurie purskia savaiminio idegio krema, oda padengiama labai tolygiai ir gaunamas tikro idegio efektas. Jie labai populiarus Vakaru Europoje, nes nekenkia odai, tik Lietuvoje ju kol kas neteko aptikti.

Salono, kur purskiamas naturalus idegis, kol kas Kaune neteko matyt. Vilniuje, sia procedura atlieka nailbar. WWW.NAILBAR.LT smile.gif
Atsakyti
TAI VA GRAZIAUSIA, KAI PERSIDEGINAU SOLIARIUME PABUVUSI 10 MINUCIU, TAI PABUVAU PORA DIENU RAUDONA KAIP BUROKAS, O DABAR JAU ODA NUSILUPO:KAZIN AR VISADA PO SOLIARIUMO KAI AISKU NEPERSIDEGINI PER DAUG ODA NUSILUPA AR CIA TAIP BUNA TIK KAI NUDEGI PER DAUG?
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2005 01 21, 22:29)
TAI VA GRAZIAUSIA, KAI PERSIDEGINAU SOLIARIUME PABUVUSI 10 MINUCIU, TAI PABUVAU PORA DIENU RAUDONA KAIP BUROKAS, O DABAR JAU ODA NUSILUPO:KAZIN AR VISADA PO SOLIARIUMO KAI AISKU NEPERSIDEGINI PER DAUG  ODA NUSILUPA AR CIA TAIP BUNA TIK KAI NUDEGI PER DAUG?

CIA TAIP BUNA TIK KAI NUDEGI PER DAUG
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2005 01 20, 22:34)
LABUKAS, BUVAU ANTRA KARTA SOLIARIUME, PIRMA KARTA KAITINAUS 5 MINUTES, O KAI ANTRA KARTA EJAU, NUSPRENDZIAU 10 MIN, ...

kiek teko skaitinetis, ne itin tamsios odos lietuvaitems pirmus TRIS kartus galima degintis soliariume tik po 5 minutes kas antra diena rolleyes.gif . Solisun (ar kaip ten tiksliai vadinasi) soliariumuose net lankstinukus duoda su tokia info...
Atsakyti
Gal galit pasakyt kuriuose salonuose jus raudonai nusvilot ir kuriuose neva yra senos lempos? Butu naudinga zinot, as ten nevaiksciosiu tada... ax.gif cool.gif

Siaip raudonai ir taip kad nusilupciau esu nudegusi tik ant saules, soliariume - niekada schmoll.gif , nors esu naudojus ivairaus stiprumo kremus ir deginusis net iki 15 min. blink.gif Tai manyciau, kad cia tikrai problema lempose o ne kremuose, minutese ar veido tipe. Man LaBamboj aiskino kad nusvilti soliariume yra neimanoma, tik odai kenkia labiau jei ilgiau pabuni is karto... smartass.gif
Atsakyti
Va as taip pat buvau vakar soliariume. Kai isejau ir grizau namo atrodziau normaliai. Taciau vakare sedint pas draugus pajutau, kad mano pilvas ir jo apacia labai kaista. Isvada, kaip ir jusu nusvilau soliariume. sad.gif
Atsakyti
pirmus keturis kartus soliariume deretu degintis tik po 5 min. Kremas skatina idegi, o taip pat apsaugo oda nuo issasejimo. Nuejus i soliarima galima gi pasiklaust, kada lempos buvo pakeistos. Ten jie turi ir kazkoki popiergali, kur viskas surasyta del lempu galingumo, ju naudojimo laiko ir pan. Jei kalbant apie solisun, tai jie lempas keicia pavasari ir pries Kaledas. Tada, gal kas pastebejot, net buna iskabinta, kad maksimalus deginimosi laikas 10 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jance: 24 sausio 2005 - 10:53
QUOTE(Tylene @ 2005 01 21, 15:33)
  Gal ne visai i shita tema rashau, bet norechiau paklausti ar Kaune yra kur nors purshkiamas soliariumas.  Kad Vilniuj toks yra- esu girdejusi. Ten purshkia, ir gaunasi kaip idegio kremu luygtais, be jokiu spinduliu, taigi nebutu kenksminga odai.

apie toki soliariuma negirdejau, bet i tu tikriausia neteisingai supratai, nes yra toks dalykas kai nueini pas kosmetologe o jinai tave apipurskia kremu, 8 dienas laikosi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jance @ 2005 01 24, 10:53)
Nuejus i soliarima galima gi pasiklaust, kada lempos buvo pakeistos. Ten jie turi ir kazkoki popiergali, kur viskas surasyta del lempu galingumo, ju naudojimo laiko ir pan.

Aisku kad galima pasiklaust, bet netgi jie sakys, kad taip pas mus lempos nekeistos ir isvis mes ju nekeiciame. g.gif I rtuose popiergaliuose reikia nusimanyti. Nes juk gali pakisti bet ka is kur zinoti tas dokumentas tikras ar padirbtas.
Atsakyti
Pas mane ziuriu atsirado dvi 3 milimetru raidonos demeles, atrodo, kaip cigarete butu kas itrynes. Kaltas soliariumas SOLI SUN`e.
Atsakyti