o as turiu pora tokiu apgalmeliu kuriu pavirsius nera lygus,kazin ar spliariumai neissauktu kokios bedos?ar cia tik sauleje geriau apgamu nekepinti?o gal uzklijuoti pleistiuku ta vieta?tiesa,girdejau inernetiniame puslapyje kazkokiam buvo vaizdai is soliariumu,kur buvo kameros idetos.tik nezinau ar cia lietuvoj?ir isvis tikiuosi kad cia nesamone
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 24, 23:04)
Pas mane ziuriu atsirado dvi 3 milimetru raidonos demeles, atrodo, kaip cigarete butu kas itrynes. Kaltas soliariumas SOLI SUN`e.
jei deginaisi nescia, tai kaltas ne soliariumas, o hormonai

QUOTE(vaivina @ 2005 01 24, 19:48)
Aisku kad galima pasiklaust, bet netgi jie sakys, kad taip pas mus lempos nekeistos ir isvis mes ju nekeiciame.
I rtuose popiergaliuose reikia nusimanyti. Nes juk gali pakisti bet ka is kur zinoti tas dokumentas tikras ar padirbtas.

Siaip jei seniai nekeistos lempos, tai ir sako, kad nekeistos. Bet jas gan ilgai dar naudoja. O tose popiergaliuose susigaudyti galima, tik reikia skaityt...
QUOTE(panama @ 2005 01 25, 11:20)
o as turiu pora tokiu apgalmeliu kuriu pavirsius nera lygus,kazin ar spliariumai neissauktu kokios bedos?ar cia tik sauleje geriau apgamu nekepinti?o gal uzklijuoti pleistiuku ta vieta?tiesa,girdejau inernetiniame puslapyje kazkokiam buvo vaizdai is soliariumu,kur buvo kameros idetos.tik nezinau ar cia lietuvoj?ir isvis tikiuosi kad cia nesamone
JO jo, buvo toks dalykas, kad soliariume kameros buvo, bet ne Lietuvoj.
QUOTE(afera @ 2005 01 25, 11:54)
jei deginaisi nescia, tai kaltas ne soliariumas, o hormonai
... turiu ir as tokia viena demele, hormonai jau seniai turi buti susitvarke (nebemaitinu 4 menesius), bet ta demike vis dar siek tiek matosi
...

Deginausi ne nescia

QUOTE(Murena @ 2005 01 24, 18:19)
apie toki soliariuma negirdejau, bet i tu tikriausia neteisingai supratai, nes yra toks dalykas kai nueini pas kosmetologe o jinai tave apipurskia kremu, 8 dienas laikosi. 

ash gerai supratau.

QUOTE(Tylene @ 2005 01 25, 14:39)
kazka apie tai rase temoje soliariumas vs. savaiminio idegio kremas (tiksliau pavadinimo nepamenu) .
Skruzdeliuk

QUOTE(Tylene @ 2005 01 25, 14:39)
tikrai?! butu gerai suzinoti kur, pirma eileje stoveciau, nes kosmetologe labai nelygiai mane apipurske, o soliariume neidega veidas

QUOTE(Murena @ 2005 01 25, 15:02)
tikrai?! butu gerai suzinoti kur, pirma eileje stoveciau, nes kosmetologe labai nelygiai mane apipurske, o soliariume neidega veidas 

oi, pirmai prazhiopsojau info...kazhkuri rashe , kad tai daroma www.nailbar.lt.
Nueik i ta puslapi ir rasi info apie ta nauja Su-Do beuty professional sistema, naturalus idegis be saules.

As irgi vieną kartą nukentėjau nuo soliariumų. Šiaip mėgstu pasilepinti soliariumo malonumais, bet vieną kartą (prieš Kalėdines šventes) nuėjau kelis kartus i soliariumą, tik tas antras kartas buvo nelaimingas, nes nusvilau vieną pusę (krūtinę ir petį), grįžus iš soliariumo tą dieną net miegot negalėjau ant to šono, o po kelių dienų imiau luptis...
pirmą kartą savo gyvenime. Pasirodo buvo pakeistos naujos lempos ir nežinau gal nevienodo imtensyvumo, nes draugė irgi ėjo į tą patį soliariumą ir su tokia pačia bėda susidūrė

tai o pasakei darbuotojai, kad sitaip atsitiko?
jeigu tai ne del tavo kaltes, tai reikejo pasakyt,
na nebent gulejai daug min.
as jau noriu i soliariuma
esu susilauzius ranka, tai jau visas men sedziu namie,
o buvau taip graziai idegus, dabar jau beveik nusiplove

QUOTE(kle0patra @ 2005 02 02, 16:44)
tai o pasakei darbuotojai, kad sitaip atsitiko?

negulėjau daug minučių, bet ir nėjau kreiptis, ten tokios ,,fifos" 18 gal ir turi pasodintos, ką ten su jom pasiaiškinsi