QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 25, 23:52)
Bet Jums buvo pasakyta...
Na atsiprasau, nenorejau
O per tuos 6m, kaip oda? Ar jauciasi kokie pakitimai? Visgi ne trumpas laiko tarpas... Tiesiog idomu
nejauciu jokiu pakitimu,kadangi ir pries ir po soliariumu visada naudoju kremus,geriu vitamina A t.y. beta karotena...beje nera taip kad istisai vaiksciociau...pvz buvo tarpas kai nescia buvau,tai nevaiksciojau,taip pat kai gime lelka,tai nueidavau retai,vasara einu,bet kai pagaunu idegi,tada jau i savaite tik karta koki nueinu,o ziema lankausi ...kai zinau kad kazkur teks eiti....taip kad nera taip kad istisus 6 metus svilinciau oda,yra tarpai padaromi,lygiai tas pats kaip ir nagu priauginimai,plauku dazymai,ir panasiai,visur reikia ,kad atsigautu ir nagai,ir plaukai(pvz visada esu blonde,dazausi sviesiai sruogomis,bet per nestuma ir pojo metus buvau rudaplauke,vien tam,kad pailsetu plaukai....)
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 01 26, 01:16)
Bet kai buna gerai isiles solikas, kai eina daug zmoniu, nespeja normaliai ataust, bent jau mane geriau ima.. nei pirma kart ijungtas ta diena.. manau ta mergaite ir norejo pasakyt

nors vienas zmogus suprato...ar kuri noers viena bandete iskarto ryte eiti kai tik soliariumas atsidaro,ir vakare,kai beveik pries uzdaryma? jei nebandete,nueikite,ir pacios pamatysite dideli skirtuma!!!!!! pati ejau ir 7 ryto-lempos visiskai neikaitusios ciut ciut imdavo galiu pasakyti,o vakare,jei dar daug zmoniu pabandyk nueiti tam paciam laikui kaip ryte ejai,iskarto pajusi kaip "ima"oda.... jei paneles vaikstote daznai ,taijau seniai turetumete zinoti,nebent 7 ryto neteko eiti

o man teko ne viena karta...
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 01 26, 01:06)
Visiska nesamone

juk toks odos tipas yra kad pirma raudonai idega..prie ko cia tos lempos
beje tas taip pat tiesa...visada,degu pirmiausia raudonai(na rusvai,kad vel neprikibtu moteriskaites) poto po paruduoja tas idegis....vienu metu buvau tokia "juoduke" pasidarius,tokiu "naminiu"priemoniu susigalvodavau,kad geriau "imtu" tai tada jau to raudonumo nebebudavo,bet tada ir oda buvo tikrai labai tamsi(cia gal pries kokius 4 metus)...bet tikrai yra tokie odos tipai,kaip pvz pas mane oda veido dar ir strazdanota...