taip yra patariama,
visada kai nueinu i nauja soliariuma iseinant paklausia:
ar zinote, kad 4-5val patartina nesimaudyti?
tai is to ir supratau, kad oda idegi issisavina per kuri laika,
o ne is karto.
QUOTE(Inesa33 @ 2005 02 04, 19:58)
Kaip cia suprast negalima??? Ar cia pajuokavai?
jokie cia juokai, tikrai po soliariumo negalima praustis, tik as girdejau, kad pora valandu.
o jus budamos soliarumuose, tuose, kur su aromatiniais purskalais, ar leidziat but apipurskiamos? As tai asmeniskai nebemegstu tu kvapu ir keisto skyscio ant kuno (nekalbesiu ant veido), isjungiu ta knopke. Man tas kvapas labiau susuka galva, nei malonuma suteikia

o tai ko tada eini i tuos su purskikliais? 
as tai ne nebuvus tokiam
gal zinot, kur kaune tokiu yra?
nes as tik girdejau kad PC "Savas", bet jis man visai nepakeliui, toli nuo namu

as tai ne nebuvus tokiam

gal zinot, kur kaune tokiu yra?
nes as tik girdejau kad PC "Savas", bet jis man visai nepakeliui, toli nuo namu

QUOTE(asilisa @ 2005 01 21, 00:02)
As irgi buvau kremo "pagalba" nusvilusi,atrodziau kaip burokas...Dabar jeigu jau ir einu i soliariuma,tai gink dieve jokio kremo nesitepu,beto mano kosmetologe aiskino,kad tie kremai gryna komercija,jie absoliuciai neapsaugo nuo ultravioletiniu spinduliu...Juos deretu naudot tik kaitinantis sauluteje 

Tai aisku neapsaugo nuo UV spinduliu..jei apsaugotu,tai neidegtume

Sveikos, moteriskos.
Padekite isspresti dilema. Turiu problemine, spoguota oda. Jau daugeli metu ja tepu visokiom priemonem, tarp ju : peroksidai, kremai ir losjonai su AHA rugstimis ir t.t.
Labai bijau, kad nuejus i soliariuma - idegsiu demem. Esu maciusi zmoniu su tokiais defektais ne tik ant veido, bet ir ant viso kuno. Na ir turbus po soliariumo jau nebegalesiu naudoti siu priemoniu, kad "neisblukciau"
Prasau profesionaliu patarimu. Didelis aciu.
Padekite isspresti dilema. Turiu problemine, spoguota oda. Jau daugeli metu ja tepu visokiom priemonem, tarp ju : peroksidai, kremai ir losjonai su AHA rugstimis ir t.t.
Labai bijau, kad nuejus i soliariuma - idegsiu demem. Esu maciusi zmoniu su tokiais defektais ne tik ant veido, bet ir ant viso kuno. Na ir turbus po soliariumo jau nebegalesiu naudoti siu priemoniu, kad "neisblukciau"

Prasau profesionaliu patarimu. Didelis aciu.

Jei tepi tik veida, tai gali eit, tik reiktu veido lempas isjungt. Aisku, veidas tada neidega.
O kokias tu priemones naudoji, kad pranyktu tos demeles po spuogu ?

Tu gal blogai supratai. Va del to ir nedrystu eiti i soliariuma, kad neatsirastu tu demiu.
O siaip visokius benzoilo peroksido tepalus ir t.t. O tonikai irgi labai ivairus. Koncentracija AHA nedidele, bet vistiek yra.
Reiktu kosmetologes paklausti... Man maniske po odos valymo su stipriomis vaisiu rugstimis patare bent keturias dienas neiti i soliariuma...
Tiesa, ji man buvo kazkada idavusi kauke su silpnesnemis rugstimis.. ir nieko apie negalejima eiti i soliariuma nesake

Tiesa, ji man buvo kazkada idavusi kauke su silpnesnemis rugstimis.. ir nieko apie negalejima eiti i soliariuma nesake