man buvo panasiai nutike. nors oda ir ruda ir nera jautri saulei. bet karta nuejau is soliariuma pasiemus uzsilikusi kremuka. tai patikekit manim kaip paskui kentejau pilvas visas dege kaip po visos dienos pleze kai koks 40 laispniu. tai nuo siol nusprendziau jokiais budais nenaudot pastovejusio kremuko
Rasiau, kad su pertraukom, o 2 kartai, kad igauti ruduma sioki toki, o po to po 1karta i 2 savaites ar i 3 , nors soliarumo darbuotojos sakydavo, kad reikia eiti kokius 2 kartus i sav., nes idegio nesimato, dabar man gerai, nevaikstau i tuos soliariumus ir pinigu sutaupau, ir kazkaip tas idegis manes nebevilioja
apie soliariumus ne ka suprantu; esu sviesi, noriu iki rugsejo graziai parust; pradejau vaikscioti i soliariuma, buvau tik du kartus (graziam parudimui, turetu pakakt 8-9 kartu), nelabai norisi daznai ten eit, bet vis tik, kad butu efektas, o ne veltui einama, kas kiek dienu reiktu lankytis, tik nesakykit, kad kasdien? is pradziu maniau, tuos 8-9 kartus paskirstyt menesiui, bet gal odai reik daznom dozem, per trumpesni laika?
Kadangi esi sviesi- per daug piknaudziauti soliariumu negalima. SIiaip pradziai nueik kokias 5 min pora kartu i savaite. Tada jau oda pripras, tai galesi laika prailginti. Kai as vaiksciodavau i soliariuma- eidavau i savaite po 2 kartus po 10min.
Mano oda irgi sviesi, tai kad idegciau turiu is pradziu eiti 3-4 kartus i savaite, ir taip pora savaiciu. o tada 2 kartu i savaite pilnai uztenka idegiui palaikyti. butinai naudok kremus! ju jais efekta pasieksi ir islaikysi ilgiau.
Aciu:) taip ir darysiu, nes per menesi laiko graziai issidelioja, du kartus i savaite, po ketvirto karto ilginsiu laika iki 10 min. naudoju activator "Sun Solar", tikiuosi, kad nugara nelabai lygiai issitepus (vis tik sunkoka), nebus kokiu idegio ruozu? juk tai ne savaiminio idegio kremas ar bronzatorius vadinamas? ir speju, kad lupas irgi reik apsaugoti su kokiu special kremuku lupoms su UV filtru?
as irgi naudojau Sun Solar, tai pastebejau kad jis biski turi savaiminio idegio, nes odeles apie nagus pagelsdavo jei pasitepus juo nenusiplaudavau ranku
as irgi naudojau Sun Solar, tai pastebejau kad jis biski turi savaiminio idegio, nes odeles apie nagus pagelsdavo jei pasitepus juo nenusiplaudavau ranku
Man atrodo, kad geriausiai pataria soliariumo darbuotojai. Jie mato kokio rudumo oda ir tikrai patars. Jie nenorės prarast klijento ir duos gerų patarimų
nemanai kad soliariumuose pardavinejimu kremu kokybe geresne? o siaip manau kad geriausia ir tiksliausia informacija kiek kartu i sav ir po kiek minuciu gausi pasikonsultavus su ten dirbanciom mergyckom