Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

Labai laukiu, kad kas pagirtu koki soliariuma Vilniuj... Nagi, mamytes cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereida12 @ 2005 09 04, 13:53)

Tam yra sukurta atskira tema - paieskok.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 09 04, 16:13)
Tam yra sukurta atskira tema - paieskok.

Ok ... hmm kazkaip nepagalvojau blush2.gif naujoke cia dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2005 09 04, 15:36)
Bandysiu atsakyti rolleyes.gif
1.Kremas duoda grazesni idegi, kiek zinau, galima ir atspalvi pasirinkti:sokoladinis, bronzinis ir pan.Ir be to, kremas atlieka ir apsaugine f-ja.
2.Teptis reikia pries pat deginimasi.
3.Yra atskirai veidui ir kunui, bet galima ir ta pati kuris yra kunui teptis veida.
4.Labai skirtingai net tam paciam zmogui, man pvz. nuo 5d. iki 2 sav., priklauso nuo soliariumo, kremo ir t.t.
5.Irgi priklauso nuo odos, gali buti is karto siek tiek paraudusi, idegis pasimato po mazdaug 2val rolleyes.gif
6.Man kaip tik visi spuogeliai dingo thumbup.gif nebet tau netiks kremas ar dar kas g.gif
7.Pradzioje ne daugiau 5min. ir taip kokius 3 kartus, veliau galima eiti 10min. kazkur 2x per savaite, kaip pasieksi norima idegi, tai tada eiti koki 1x i 1 ar 2 savaites(irgi labai individualiai).
8.Skaiciau kad per metus ne daugiau kaip 30kartu rolleyes.gif
9.Manau neimanoma visiskai lygiai issitepti, bet demeta nevaiksciosi.
10. Va cia nezinau, as is Vilniaus ax.gif

Jei ka ne taip parasiau, pataisykit, tai ir mano zinios bus papildytos 4u.gif

Labai labai aciu uz atsakymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 04, 12:50)

9. Jei nelygiai issitepsiu kremu, tai paskui ir vaiksciosiu demeta?

Prajuokinai biggrin.gif O siaip tai patarciau pries einant gerai nusivalyti makiaza, nes kitaip tikrai gali demeta vaiksciot smile.gif Be to, dazu pigmentai blokuoja UV spindulius. Ir dar nezinancioms: tarp svitinimu geriausia daryti 2-3 dienu pertraukas, tada pasiekiamas geriausias irudimo efektas. Veliausiai po 3 sav. reikia daryti ilga pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(murze @ 2005 09 04, 19:15)
Prajuokinai  biggrin.gif O siaip tai patarciau pries einant gerai nusivalyti makiaza, nes kitaip tikrai gali demeta vaiksciot  smile.gif  Be to, dazu pigmentai blokuoja UV spindulius. Ir dar nezinancioms: tarp svitinimu geriausia daryti 2-3 dienu pertraukas, tada pasiekiamas geriausias irudimo efektas. Veliausiai po 3 sav. reikia daryti ilga pertrauka.

Nu sorry bet as gi niekad soliariume nebuvau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 04, 19:19)
Nu sorry bet as gi niekad soliariume nebuvau....  blush2.gif

Jei jau eisi i soliariuma - butinai kuna sveitikliu nusveisk-idegis bus geresnis ir ilgiau laikys. mirksiukas.gif As naudojau krema is soliariumo.. brangus, ir nesu tikra, ar butinas, bet siaip, jei naudoji, tai greiciau idegis atsiranda. O po soliariumo nesiprausk bent tris valandas smile.gif ir BUTINAI naudok kuno krema, losjona ar ka megsti, gal kokias is gamtos priemones, odos drekinimui. Soliariumas kam stipriau, kam maziau, bet sausina oda, o nuo to ir raukslelems gresme greiciau atsirasti.
Atsakyti
QUOTE(Nereida12 @ 2005 09 04, 19:40)
Jei jau eisi i soliariuma - butinai kuna sveitikliu nusveisk-idegis bus geresnis ir ilgiau laikys.  mirksiukas.gif  As naudojau krema is soliariumo.. brangus, ir nesu tikra, ar butinas, bet siaip, jei naudoji, tai greiciau idegis atsiranda. O po soliariumo nesiprausk bent tris valandas  smile.gif ir BUTINAI naudok kuno krema, losjona ar ka megsti, gal kokias is gamtos priemones, odos drekinimui. Soliariumas kam stipriau, kam maziau, bet sausina oda, o nuo to ir raukslelems gresme greiciau atsirasti.

Labai visoms aciu, kad apsvietete...
Tai po kiek laiko jau galiu praustis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xlr: 04 rugsėjo 2005 - 18:46
QUOTE(Nereida12 @ 2005 09 04, 14:53)

Sveikute, vaikštau kartas nuo karto į La Bamba ir į jokį kitą, nes šis man yra geriausiai thumbup.gif Visais kitai esu nusivylusi verysad.gif Bet tai mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote, mergaitės, ar yra koks soliariumas Vilniuje, Antakalnio mikro rajone?Šiandien didžiąja dalį dienos praleisiu tenais, tai galvoju, kad pertraukos metu būtų gerai užbėgti...
Atsakyti
QUOTE(mergyte:) @ 2005 09 05, 08:59)
Sveikute, vaikštau kartas nuo karto į La Bamba ir į jokį kitą, nes šis man yra geriausiai  thumbup.gif Visais kitai  esu nusivylusi  verysad.gif Bet tai mano nuomonė  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif gal gali pasakyti, kuom falnas? Muzika, aptarnavimas, lempos? Kuom jis, jei ne paslaptis, tave patrauke? As La Bamboj nebuvau dar niekada ax.gif
Atsakyti
manau soliariumai tikrai nereikia piktnaudziauti, o eiti tik kai yra progos. As asmeniskai dabar tik pradejau eiti vel po 2 metu pertraukos, nes noriu savo vestuvese grazaus idegio, bet siaip jokio malonumo as tarp tu lempu nejauciu schmoll.gif O kai pamatau is ten iseinancias sokoladines paneles, tai pasijauciu tokiu suriu blink.gif doh.gif Nu negrazios jos man schmoll.gif Manau grazu tai, kas su saiku g.gif
Atsakyti