Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2013 01 05, 20:27)
Sveikos,
Žaviuosi jumis, merginos 4u.gif Kad aš tiek valios turėčiau blush2.gif
Norėčiau numesti bent 10kg, o dar geriau 15kg, bet net bijau pradėti, nes dietų niekad nesilaikiau ir labai nepatinka kažkuom save riboti... verysad.gif

Sveikute. Kiekvienas gali pasiekt, tai ko jis nori. Ir tu ne isimtis 4u.gif O riboti save nei vienas nemegsta, bet valia pasitelkus gali pasiekt tai ko nori. Taip kad pabandyti gali juk blogiau nuo tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės,kazkaip nesusibėgam nei pasidziaugt,nei padejuot biggrin.gif
Man po svencių sunkokai,bet per nepilną savaitę pavyko atsikratyti 3 kg.Dziaugiuos
ir tuo ax.gif .Kaip jūs laikotės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes..oi,merginos,niekaip nenukrapstau 1 kg..kaip prilipo,tai kaip vantlapis prie geros vietos....nesugriztu niekasip prie paskutinio skaiciaus..jau liudna darosi...siandiena bandysiu ant sultinio su trapuciais pasedet..nesuprantu,kas cia daros:(ir skaiciuoju viska kruopsciai..va,ka reiskia,kai tau seniai ne 30...taigi,meskit svori,kol jaunos..veliau jau sunkiau krenta:)bet nieko..as ji iveiksiu..turiu labai dideliu planu:)))kaip kitoms sekasi???
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Burbuline labai saunus rezultatai pe nepilna savaite numesti beveik 3kg., tik nepersistenk, nes problemu su sveikata bus smile.gif
Vivilma, viskas bus gerai. Budavo ir man taip, kad kokias 2 savaites svoris vietoj stovedavo, bet paskui nukrisdavo.
Laikykites merginos 4u.gif
Atsakyti
tikiuosi,vilaguona,siandiena as sau stresiuka dariau,apie 600 kal.tik sunaudojau...ziuresiu,gal sureaguos:)
Atsakyti
Kad kazkaip savaime tie kg nutirpo,vilaguona,lazdos perlenkti tikrai nesistengiu.
Baisu būna ryte,kai jau lyg bundu ir dar akių negaliu praplėst,tada pirmamintis,ar as vakar neprisiėdziau doh.gif ,na kazkoks kosmaras,turbūt nervai įtemti ar ką,o paskui nubundu visiškai ir toks palengvėjimas.... lotuliukas.gif ,kad ne.Sversiuos vėl savaitės pabaigoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, saunuole burbiline 4u.gif . O tas jausmas apie kuri aprasei ir man pazistamas bet per tiek laiko jau apsimirso. smile.gif
Vivilma, kas per daug tas nesveika smile.gif . 600 per para tikrai labai mazai, na bet tu pati geriau zinai
mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,mergytes:)nu,va,pajudinau svoriuka:))yes,yes...smile.gif))is tikruju,vilaguona,tikrai zinau,kas man geriausia:)burbuline,sekmes:)
Atsakyti
Sveikutes, na praejo nepilna savaite nuo tos dienos kai pradejau mesti svori, tai kol kas minuus 2.5 kg thumbup.gif patenkinta rezultatais ir bandysiu judeti toliau rolleyes.gif tik beda kad savaitgali svesim mano ggimtadieni ir manau vistieks teks torciuko paragaut kuri zinau kad man iskeps broliene doh.gif ir bus mano svorio metimas isbalansuotas doh.gif
Atsakyti
Saunuole xAlinax,o tu maza gabaliuka paragauk,ir uzteks to torto:))))mastyk apie vestuves,o ne apie tortus:))
Atsakyti
sveikos, sveikinu visas pasiryžusias mažinti apimtis, visgi vasara ateina :-) tik visai nebūtina sėdėti ant bulijono ar kitaip save kankinti. nenoriu girtis bet po gimdymo numečiau visus priaugtus ir 10 kg viršaus. dabar ir aš panikuoju dėl vieno priaugto kilogramo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyte777: 09 sausio 2013 - 15:27
QUOTE(vivilma @ 2013 01 09, 14:20)
Saunuole xAlinax,o tu maza gabaliuka paragauk,ir uzteks to torto:))))mastyk apie vestuves,o ne apie tortus:))

Tai taip ir planuoju daryti blush2.gif
Atsakyti