Sveikutes,tos sventės sunkokas reikalas :lotuliukas
,bet tų priezasčių visada būna ,bent jau man
.Siai dienai tai manau,kad atsilaikysiu,bet kai susėsim tai......galiu pazadų nelabai prisimint
Merginos,o jūs sveriatės kasdien? As ne,kazkaip nekankinu savęs,aplamai galvoju į savaitę uzteks vieno karto.mano pradinis svoris 95,tai va siandien paziūrėjau per sias dienas -2,5 kg,pradzia kaip ir nebloga
Sveikinu visas su Šv. Kalėdom. Linkiu džiaugsmo, sveikatos ir norų išsipildymo!
Sveikos visos mergaiciukes:)Sveikinu visas su praejusiomis sventemis,su ateinanciomis...visoms linkiu buti graziomis,lieknomis ir sveikomis:)
Kaip pasiseke neprisivalgyti?as jau ziuriu,kad nebenori mano organizmas maisto pertekliaus,streikuoja:))taigi,kaip ir nenusidejau labai..del ko labai dziaugiuosi...varom toliau:)juk galim:)auuuu
Papildyta:
Dalelyte,tai ar cia tavo sunelis nuotraukoje?
Kaip pasiseke neprisivalgyti?as jau ziuriu,kad nebenori mano organizmas maisto pertekliaus,streikuoja:))taigi,kaip ir nenusidejau labai..del ko labai dziaugiuosi...varom toliau:)juk galim:)auuuu
Papildyta:
Dalelyte,tai ar cia tavo sunelis nuotraukoje?
Sveikos merginos, su sventem ir jus
As tai vat sedziu kaip begemotas
, dievazi, kaip pykstu ant saves
. Nu bet guodziu save, kad sventes, kad kartais galima... Na bet nieko po nauju viskas griz i savo vezias. Kaip jus visos laikotes? kas naujo? Parasykit nepradinkit.
As tai vat sedziu kaip begemotas
tai kur visos dingote?sveiciat kalakutus:)?nu,merginos,grizkit,taip nuobodu be jusu....
QUOTE(vivilma @ 2012 12 28, 14:03)
tai kur visos dingote?sveiciat kalakutus:)?nu,merginos,grizkit,taip nuobodu be jusu....
Vivilma, niekas niekur nedingo
Idomu kaip kitoms merginoms sekasi?
Taigi va,vilaaguona,mes tik ir tesam:))
skaitau ir tarsi matau jus- savo podružkes.Aš apie ryžtą numesti kelis kg.Ką tik pasisvėriau-87,9kg.Nekenčiu savęs labiau nei tų kg.Sausio 2d darau iškrovos dieną-arbatos.Toliau valgysiu delno dydžio porcijas,jokių saldumynų.Tiesa sausio 5d prasideda delčia.Jokių badavimų ar baisuoklių dietų,kai iškrenta dantys ar paskui kaip nuo lenciūgo nutrukęs puoli prie bliūdų.Čia aš šiaip sau tokią viešą a-la priesaiką.Linkiu naujais metais gražiai visoms atrodyti,būti savimi patenkintomis.
Sveikutes...Vilaguona,na ka griztam po sventeliu:))Dalelyte kazkur dingus,pareik,na ir ka,kad pavalgem kazkiek?:)svarbu dabar nesustoti,o varyti savo programa toliau:)burbuline,na tu nepyk ant saves,eiks pas mus,mes paguosim tave..ne tu viena apsirijai:))ir ka,varom toliau...juk toookiu svenciu tikrai nenusimato daugiau:)audrike52,faina,kad jungiesi..delcia tai gerai,gerai krenta svoris..ir nereikia saves nekesti..nes tik save myledama gali suprasti,kad nesi siuksliu kibiras:)ir nereikia dietu..jos isderina organizma,paskui nori to,ko negalima..geriau valgyti mazai,bet ko norisi:)sekmes mums visoms:)sakiau,sversiuosi tik kita savaite:))))))
Hello, panos...
EIna peklon tos visos šventės...
Atrodo nieko tokio stebūklingo nevalgiau, ir kaput man... prisidėjo 2 kg
Svečiuose visą tą laiką buvau tai valgiau normalių žmonių maistą ir turiu dabar...
Viskas normalus maisto režimas iki kitų Kalėdų
EIna peklon tos visos šventės...
Atrodo nieko tokio stebūklingo nevalgiau, ir kaput man... prisidėjo 2 kg
Svečiuose visą tą laiką buvau tai valgiau normalių žmonių maistą ir turiu dabar...
Viskas normalus maisto režimas iki kitų Kalėdų
Labas merginos! Su naujais jus visas! Linkiu buti sveikoms, grazioms ir laimingoms
Dievazi dziaugiuosi, kad baigesi sventes, nes nieko daugiau nedariau tik sedejau ir valgiau
. Nors siandien sveriausi. Bijojau ir lipt ant svarstykliu, nes galvojau bus kokie 2-4 kg. uzlipe i virsu. Ir ka jus manot? Tas pats
.
Audrike52 smagu, kad jungiesi prie musu, net nezinau gal kartais reikia ant saves labai gerai supykti, kad pradetum kazka daryti
Tik nepradink niekur parasyk kaip sekasi
Idomu, kur kitos merginos dingo
Dievazi dziaugiuosi, kad baigesi sventes, nes nieko daugiau nedariau tik sedejau ir valgiau
Audrike52 smagu, kad jungiesi prie musu, net nezinau gal kartais reikia ant saves labai gerai supykti, kad pradetum kazka daryti
Idomu, kur kitos merginos dingo