Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Sveikutes,tos sventės sunkokas reikalas :lotuliukas unsure.gif ,bet tų priezasčių visada būna ,bent jau man biggrin.gif .Siai dienai tai manau,kad atsilaikysiu,bet kai susėsim tai......galiu pazadų nelabai prisimint blush2.gif Merginos,o jūs sveriatės kasdien? As ne,kazkaip nekankinu savęs,aplamai galvoju į savaitę uzteks vieno karto.mano pradinis svoris 95,tai va siandien paziūrėjau per sias dienas -2,5 kg,pradzia kaip ir nebloga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su Šv. Kalėdom. Linkiu džiaugsmo, sveikatos ir norų išsipildymo!
Atsakyti
Sveikos visos mergaiciukes:)Sveikinu visas su praejusiomis sventemis,su ateinanciomis...visoms linkiu buti graziomis,lieknomis ir sveikomis:)
Kaip pasiseke neprisivalgyti?as jau ziuriu,kad nebenori mano organizmas maisto pertekliaus,streikuoja:))taigi,kaip ir nenusidejau labai..del ko labai dziaugiuosi...varom toliau:)juk galim:)auuuu
Papildyta:
Dalelyte,tai ar cia tavo sunelis nuotraukoje?
Atsakyti
Sveikos merginos, su sventem ir jus 4u.gif
As tai vat sedziu kaip begemotas blush2.gif , dievazi, kaip pykstu ant saves doh.gif. Nu bet guodziu save, kad sventes, kad kartais galima... Na bet nieko po nauju viskas griz i savo vezias. Kaip jus visos laikotes? kas naujo? Parasykit nepradinkit. smile.gif
Atsakyti
tai kur visos dingote?sveiciat kalakutus:)?nu,merginos,grizkit,taip nuobodu be jusu....
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2012 12 28, 14:03)
tai kur visos dingote?sveiciat kalakutus:)?nu,merginos,grizkit,taip nuobodu be jusu....

Vivilma, niekas niekur nedingo smile.gif , ir vakar rasiau ir siandien smile.gif
Idomu kaip kitoms merginoms sekasi? g.gif Rasykit smile.gif
Atsakyti
Taigi va,vilaaguona,mes tik ir tesam:))
Atsakyti
Ir as esu,ir as.....pykstu ant savęs,trauk jį devynios tą apetitą tongue.gif ką numeciau,tą sugrazinau.
Rodos tik ragavau,nekimšau na,bet kaip nors isgyvensiu biggrin.gif Ryt darau iskrovimo dieną,visoms
didelės sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
skaitau ir tarsi matau jus- savo podružkes.Aš apie ryžtą numesti kelis kg.Ką tik pasisvėriau-87,9kg.Nekenčiu savęs labiau nei tų kg.Sausio 2d darau iškrovos dieną-arbatos.Toliau valgysiu delno dydžio porcijas,jokių saldumynų.Tiesa sausio 5d prasideda delčia.Jokių badavimų ar baisuoklių dietų,kai iškrenta dantys ar paskui kaip nuo lenciūgo nutrukęs puoli prie bliūdų.Čia aš šiaip sau tokią viešą a-la priesaiką.Linkiu naujais metais gražiai visoms atrodyti,būti savimi patenkintomis.
Atsakyti
Sveikutes...Vilaguona,na ka griztam po sventeliu:))Dalelyte kazkur dingus,pareik,na ir ka,kad pavalgem kazkiek?:)svarbu dabar nesustoti,o varyti savo programa toliau:)burbuline,na tu nepyk ant saves,eiks pas mus,mes paguosim tave..ne tu viena apsirijai:))ir ka,varom toliau...juk toookiu svenciu tikrai nenusimato daugiau:)audrike52,faina,kad jungiesi..delcia tai gerai,gerai krenta svoris..ir nereikia saves nekesti..nes tik save myledama gali suprasti,kad nesi siuksliu kibiras:)ir nereikia dietu..jos isderina organizma,paskui nori to,ko negalima..geriau valgyti mazai,bet ko norisi:)sekmes mums visoms:)sakiau,sversiuosi tik kita savaite:))))))
Atsakyti
Hello, panos...

EIna peklon tos visos šventės...
Atrodo nieko tokio stebūklingo nevalgiau, ir kaput man... prisidėjo 2 kg doh.gif doh.gif
Svečiuose visą tą laiką buvau tai valgiau normalių žmonių maistą ir turiu dabar...
Viskas normalus maisto režimas iki kitų Kalėdų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos! Su naujais jus visas! Linkiu buti sveikoms, grazioms ir laimingoms smile.gif
Dievazi dziaugiuosi, kad baigesi sventes, nes nieko daugiau nedariau tik sedejau ir valgiau blush2.gif . Nors siandien sveriausi. Bijojau ir lipt ant svarstykliu, nes galvojau bus kokie 2-4 kg. uzlipe i virsu. Ir ka jus manot? Tas pats thumbup.gif .
Audrike52 smagu, kad jungiesi prie musu, net nezinau gal kartais reikia ant saves labai gerai supykti, kad pradetum kazka daryti smile.gif Tik nepradink niekur parasyk kaip sekasi smile.gif
Idomu, kur kitos merginos dingo g.gif
Atsakyti