joll@saunuole,kad sugrizai:)svarbu,kad nupurtem tuos sventinius:)
kai pritruksta motyvacijos,atsiverciu koki puslapi http://total-fun.eu/...414f48d9b78.jpg
Vivilma, reiktų tokią foto virtuvėje pasikabinti ant sienos ir ant šaldytuvo...
manau, kad labai padėtų
manau, kad labai padėtų

taigi,Joll,manau,kad padetu:)))tik printeris labai prastai spausdina,vargas:))neisgaunu gero efekto:)))))))))
Reiktu nest kur nuotraukas daro, bet bijau, kad nepagalvotu, kad as

nu tu cia gerai pavaraii Joll

Bet čia panelė tokia micheliniškai minkšta
Aš ir 100 sverdama taip neatrodžiau

Labutis visoms.
Jolla, o tai tu jau tiek kg. numetei? Nu bet saunuole tu
. Kokia aplinkiniu reakcija, nes kaip sake XAlinaX, tai smagu kai kas nors pastebi.
Pamenu kai zmones vienus metus mane mate sveriancia 94 kg., o po metu pamate jau labai daug netekusia svorio, tai kokiu tik pasisakymu negirdejau
Bet geriausias pasakymas budavo tylus, tik veido mimika isduoda, kad zmogus savo akimis netiki tuo ka mato
Laikykites merginos

Jolla, o tai tu jau tiek kg. numetei? Nu bet saunuole tu

Pamenu kai zmones vienus metus mane mate sveriancia 94 kg., o po metu pamate jau labai daug netekusia svorio, tai kokiu tik pasisakymu negirdejau

Laikykites merginos

Laikomes vilaguona:)norim ir mes kazka nustebint:))))
Joll.man rodos,ji cia kokia 150 sveria:)))neduok dieve iki tiek daeiti...
Joll.man rodos,ji cia kokia 150 sveria:)))neduok dieve iki tiek daeiti...
Taip, aš jau tiek numečiau... bet dar daugiau reikia... Nu, bet kaip sakoma, aš nepasiduosiu, o jei sumanysiu, jus man neleiskit
O jei ne tai tikrai reiks ta sultinga moterytę pasikabinti dideliu formatu pas save namuose ypatingai gerai man matomoje vietoje
O dėl reakcijos, tai jų yra įvairių...
vieni giria, kiti pavydžiai nužiūri, kiti sako, kad jau gana, labai gražiai atrodai... na, bet dabar žiema, dar striukės storos nieko neleidžia matyti, o ir su vaiku kai namie sėdi, tai ne kaži kiek žmonių ir mato.... vat ateis pavasaris, kai išsilukštensim tada žiūrėsim kokios reakcijos, o dabar iki to pavasario reikia dar to apsauginio sluoksnio nutirpdyti...

O jei ne tai tikrai reiks ta sultinga moterytę pasikabinti dideliu formatu pas save namuose ypatingai gerai man matomoje vietoje

vieni giria, kiti pavydžiai nužiūri, kiti sako, kad jau gana, labai gražiai atrodai... na, bet dabar žiema, dar striukės storos nieko neleidžia matyti, o ir su vaiku kai namie sėdi, tai ne kaži kiek žmonių ir mato.... vat ateis pavasaris, kai išsilukštensim tada žiūrėsim kokios reakcijos, o dabar iki to pavasario reikia dar to apsauginio sluoksnio nutirpdyti...

QUOTE(Joll@ @ 2013 01 16, 20:18)
Taip, aš jau tiek numečiau... bet dar daugiau reikia... Nu, bet kaip sakoma, aš nepasiduosiu, o jei sumanysiu, jus man neleiskit

aukso zodziai..as su tavimi,o jei pasiduosim,tai spirkim viena kitai i uzpakali:))))
Ku kūūūūū
Ką veikiat? Tikiuosi nevalgot
Aš vakar atlaikiau varškės ir kefyro dieną... Bet nukrito tik 200 gr, bet prasidėjo mmm, gal dėl to svoris taip neženkliai nukrito...
Ar jums padidėja svoris prieš mmm?
Ėėėė, lįskit lauk, kur esat?
Burbuline, ku kūūūū, kur dingusi?

Ką veikiat? Tikiuosi nevalgot

Aš vakar atlaikiau varškės ir kefyro dieną... Bet nukrito tik 200 gr, bet prasidėjo mmm, gal dėl to svoris taip neženkliai nukrito...
Ar jums padidėja svoris prieš mmm?

Ėėėė, lįskit lauk, kur esat?
Burbuline, ku kūūūū, kur dingusi?