Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

joll@saunuole,kad sugrizai:)svarbu,kad nupurtem tuos sventinius:)
Atsakyti
kai pritruksta motyvacijos,atsiverciu koki puslapi http://total-fun.eu/...414f48d9b78.jpg
Atsakyti
Vivilma, reiktų tokią foto virtuvėje pasikabinti ant sienos ir ant šaldytuvo...
manau, kad labai padėtų biggrin.gif
Atsakyti
taigi,Joll,manau,kad padetu:)))tik printeris labai prastai spausdina,vargas:))neisgaunu gero efekto:)))))))))
Atsakyti
Reiktu nest kur nuotraukas daro, bet bijau, kad nepagalvotu, kad as biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
nu tu cia gerai pavaraii Joll thumbup.gif
Atsakyti
Bet čia panelė tokia micheliniškai minkšta biggrin.gif Aš ir 100 sverdama taip neatrodžiau biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms. smile.gif
Jolla, o tai tu jau tiek kg. numetei? Nu bet saunuole tu 4u.gif . Kokia aplinkiniu reakcija, nes kaip sake XAlinaX, tai smagu kai kas nors pastebi.
Pamenu kai zmones vienus metus mane mate sveriancia 94 kg., o po metu pamate jau labai daug netekusia svorio, tai kokiu tik pasisakymu negirdejau biggrin.gif Bet geriausias pasakymas budavo tylus, tik veido mimika isduoda, kad zmogus savo akimis netiki tuo ka mato biggrin.gif
Laikykites merginos 4u.gif
Atsakyti
Laikomes vilaguona:)norim ir mes kazka nustebint:))))
Joll.man rodos,ji cia kokia 150 sveria:)))neduok dieve iki tiek daeiti...
Atsakyti
Taip, aš jau tiek numečiau... bet dar daugiau reikia... Nu, bet kaip sakoma, aš nepasiduosiu, o jei sumanysiu, jus man neleiskit biggrin.gif
O jei ne tai tikrai reiks ta sultinga moterytę pasikabinti dideliu formatu pas save namuose ypatingai gerai man matomoje vietoje biggrin.gif

O dėl reakcijos, tai jų yra įvairių...
vieni giria, kiti pavydžiai nužiūri, kiti sako, kad jau gana, labai gražiai atrodai... na, bet dabar žiema, dar striukės storos nieko neleidžia matyti, o ir su vaiku kai namie sėdi, tai ne kaži kiek žmonių ir mato.... vat ateis pavasaris, kai išsilukštensim tada žiūrėsim kokios reakcijos, o dabar iki to pavasario reikia dar to apsauginio sluoksnio nutirpdyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 16, 20:18)
Taip, aš jau tiek numečiau... bet dar daugiau reikia... Nu, bet kaip sakoma, aš nepasiduosiu, o jei sumanysiu, jus man neleiskit  biggrin.gif
O jei ne tai tikrai reiks ta sultinga moterytę pasikabinti dideliu formatu pas save namuose ypatingai gerai man matomoje vietoje  biggrin.gif

O dėl reakcijos, tai jų yra įvairių...
vieni giria, kiti pavydžiai nužiūri, kiti sako, kad jau gana, labai gražiai atrodai... na, bet dabar žiema, dar striukės storos nieko neleidžia matyti, o ir su vaiku kai namie sėdi, tai ne kaži kiek žmonių ir mato.... vat ateis pavasaris, kai išsilukštensim tada žiūrėsim kokios reakcijos, o dabar iki to pavasario reikia dar to apsauginio sluoksnio nutirpdyti...  biggrin.gif

aukso zodziai..as su tavimi,o jei pasiduosim,tai spirkim viena kitai i uzpakali:))))
Atsakyti
Ku kūūūūū biggrin.gif

Ką veikiat? Tikiuosi nevalgot biggrin.gif

Aš vakar atlaikiau varškės ir kefyro dieną... Bet nukrito tik 200 gr, bet prasidėjo mmm, gal dėl to svoris taip neženkliai nukrito...

Ar jums padidėja svoris prieš mmm? g.gif

Ėėėė, lįskit lauk, kur esat?

Burbuline, ku kūūūū, kur dingusi? bigsmile.gif
Atsakyti