QUOTE(burbuline @ 2013 01 18, 15:06)
Na vivilma,tavo laiskelius paskaicius visada raitaus is juoko,tu mūsų juokdarė.
Mano alkis snd kazkur pasislėpė

,galėtų visiskai dingt.Kartais pamislinu,kad sitam svorio metimo tarpsnyje norėciau būti kurnors izoliuota

,pvz misko glūdumoj,su tuo trupuciu maisto,kurio turi uztekt ir nedaugiau

,va tada man būtų lengva,o dabar vienos pagundos.Vakar ziūrėjau laidą valanda su Rūta,apie nutukimą,pasak daktarų geriausiai į savaitę pamest pusę kg

,bet kaip viskas tada ilgu,bent jau man
Nieko nebus,jei vakare pajusiu alkį,eisiu ieskot didesnės sagos

))))as irgi ziurejau vakar ta laida...matei,kaip sake,tie kur mazinasi skrandzius,tai tinginiai:))va,o mes netingines,nes dirbam:)))po puse kilo per savaite,tai man biski mazoka

atsibostu laukti rezultato:))

varom toliau,mergiotes:)
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2013 01 18, 15:06)
Na vivilma,tavo laiskelius paskaicius visada raitaus is juoko,tu mūsų juokdarė.
Mano alkis snd kazkur pasislėpė

,galėtų visiskai dingt.Kartais pamislinu,kad sitam svorio metimo tarpsnyje norėciau būti kurnors izoliuota

,pvz misko glūdumoj,su tuo trupuciu maisto,kurio turi uztekt ir nedaugiau

,va tada man būtų lengva,o dabar vienos pagundos.Vakar ziūrėjau laidą valanda su Rūta,apie nutukimą,pasak daktarų geriausiai į savaitę pamest pusę kg

,bet kaip viskas tada ilgu,bent jau man
Nieko nebus,jei vakare pajusiu alkį,eisiu ieskot didesnės sagos
Zinai,burbuline,pas mane tai jumoras pirmoje vietoje gyvenime:)))viena diena plauna MB man nugara ,plauna ir sako-mano gitarike:)))paskui paziuri i prieki,ir sako,aha,o cia-dudmaisis:))nu,galejau,aisku,as ji toj vonioj priskandint,arba bent jau is sampuno galva praskelt..ale kaip pykt,kad tiesa:))nu,gal truputi ne taip jau baisiai,bet tiesos yra:)))))
Papildyta:
Dabar kaip praso velai valgyt,tai sakau,dudmaisis nevalgys ir tau neduos:))))