Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(Joll@ @ 2012 11 28, 15:53)
Kaip čia tylu... vis užsuku pasižiūrėti...

Na, ką man dar 300 g ir turėsiu -12 kg  biggrin.gif

Tiesa, paskutinį mėnesį buvau pritrūkusi motyvacijos, todėl šiek tiek buvau apleidusi sportą, nors maitinausi, nekeisdama sveikos mitybos ypročių, tai rezultatai to mėnesio nelabai džiuginantys...
Išvada tokia, norint numesti svorį nepakanka vien tik sveikai maitinti, reikia dar ir sportuoti, tada rezultatai garantuoti  mirksiukas.gif

Gal ateityje sukursiu savo temutę, kurioje galėsiu plačiau viską papasakoti, o gal ir kokių bendraminčių atsirastų į kompaniją, nes aš dar su savo -12 kg, dar nė neįpusėjau norimo rezultato, todėl jei norėsite prisijungti brūkštelkit... Kompanijoje bus smagiau  mirksiukas.gif

Saunu, kad paraset!
Labai dziaugiuosi del jusu. As kai meciau svori su sportu visai nedraugavau blush2.gif . O ir su tokiu virssvoriu koks buvo pas mane, net medikai nepatare sportuot. Daug vaiksciodavau. Ir dabar megstu kojas pamankstint smile.gif
O uz tuos 12 kilogramu, kuriu atsikratet, tikrai verta pagyrimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Vilaguona.

Bet Jūs svėrėt 94 kg, o aš dar 6 kg daugiau smile.gif

Šiai dienai turiu -12 kg ir 200 gr., manau, kad ryt jie bus dar didesni.
Aš turiu draugaut su sportu, nes taip mažėja celiulitas ir auga raumenys, o ir oda traukiasi...

Na ką...judu pirmyn... prasinešiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 11 29, 20:55)
Ačiū, Vilaguona.

Bet Jūs svėrėt 94 kg, o aš dar 6 kg daugiau smile.gif

Šiai dienai turiu -12 kg ir 200 gr., manau, kad ryt jie bus dar didesni.
Aš turiu draugaut su sportu, nes taip mažėja celiulitas ir auga raumenys, o ir oda traukiasi...

Na ką...judu pirmyn... prasinešiu... mirksiukas.gif

Sveikos merginos 4u.gif
As taip pat atsikraciau nemazo kiekio lasinuku, o sportas tikrai padeda susitvarkyti odai 4u.gif

Saunuoles merginos 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ingridėle, wow -38 kg!!! Šaunuolė!!!

Tikiuosi man valios ir motyvacijos nepritruks...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 11 30, 10:18)
Ingridėle, wow -38 kg!!! Šaunuolė!!!

Tikiuosi man valios ir motyvacijos nepritruks...

Jei labai noresi tai tikrai numesi 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 11 30, 10:06)
Jei labai noresi tai tikrai numesi 4u.gif  bigsmile.gif

Saunuole! Papasakokit, kaip pavyko pasiekti tokiu rezultatu? Kaip su oda reikalai? Ar susitrauke?
Joll@, butinai pavyks! Tik nenuleiskit ranku! Lauksim rezultatu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2012 11 30, 16:18)
Saunuole! Papasakokit, kaip pavyko pasiekti tokiu rezultatu? Kaip su oda reikalai? Ar susitrauke?
Joll@, butinai pavyks! Tik nenuleiskit ranku! Lauksim rezultatu!  smile.gif

Na kai jau nusprendžiau, kad jau gana storėti, tai sumažinau maisto porcijas, atsisakiau nesveiko maisti, nebevalgiau po 18val, arbatą ir kavą gėriau ir geriu be cukraus, nevlagiau duonos ir bulvių ( dabar jau valgau šik tiek), nesveiko maisto atsisakiau (picų, kebabų, bulvyčių fri ir t.t.), sportavau šiek tiek na va taip ir pavyko pasiekti savo tikslą smile.gif su oda problemų nebuvo, nekaboja, tik strijų yra, bet jos jau atsirado nuo priaugto svorio doh.gif
Atsakyti
O per kiek lauko dingo tie 38 kg? Šaunuma
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 12 02, 20:57)
O per kiek lauko dingo tie 38 kg? Šaunuma

9 menesius
Atsakyti
Sveikutes..Joll,as irgi jungiuosi i kompanija:)jau 4 dienos skaiciuoju kalorijas..reikia 20 kg nusluoti:)ar priimsit i kompanija?:)nebera 2,7 kg
Atsakyti
Aišku junkitės, taip smagiau... gal ir temos savininkė musm ką nors patars...

Svarbiausia nepasiduoti nepritrūkti valios ir motyvacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš irgi noriu prisijungti. Buvau numetusi 15 kg nuo 100 kg. Dabar 5 vel sugrįžo, taigi sveriu 90. Bet norėčiau numesti pradžiai nors 10 kg.
Atsakyti