Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(Fjell @ 2012 06 05, 13:37)
Sveikinu labai jus ir linkiu toliau neprarasti valios  smile.gif O kaip dabar jau su oda reikalai? Matosi šioks toks progresas per du mėnesius?  g.gif

Aciu uz palinkejimus smile.gif . O del odos tai g.gif . Manau, kad mano atveju yra nelabai realu ka pakeisti. Tiesiog 40 kg. tikrai daug. Nebetikiu nei mankstom nei masazais. Butu malonu jeigu pasidalintu kitos mamos savo patirtimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 04 03, 04:05)
Noreciau labai suzinoti, o kaip jums su oda? Ar graziai susitrauke? As turiu irgi sublogti, jau numeciau gal kokius 6 kg. Tik idomu, kaip atrodys mano oda?

Jei turite strijų, tose vietose atrodys labai prastai verysad.gif Daug numetus tikrai neatrodysite kaip niekad nebuvus apkūni, bent jau aš neatrodau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2012 06 01, 20:04)
O kiek numetet jei nepaslaptis? smile.gif

Pradžioje nuo 96 iki 80. Pagal mano ūgį "idelus" svoris laikomas apie 83 kg. Vėliau beveik viską atgavau, ir taip keletą kartų, bet mažėjančia aplitude. Dabar jau gerą laiką svoris nusistovėjo ties 88-90 kg, bet su man labai svarbiu skirtumu, nuo pradinio viršsvorio: tie papildomi kilogramai virš idealaus svorio daugiausia sugulė į raumenis, o ne į riebalus. Ir savijauta ir vaizdas nepalyginamai kitoks, nei nešiojantis nereikalingus riebalus. Pvz. diržo ilgis dabar ne didesnis nei tuomet kai svėriau 80 kg.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 06 13, 06:41)
Jei turite strijų, tose vietose atrodys labai prastai  verysad.gif Daug numetus tikrai neatrodysite kaip niekad nebuvus apkūni, bent jau aš neatrodau  verysad.gif

Striju pas mane nera labai daug, bet odos perteklius tikrai matosi g.gif . O kiek jums pavyko numesti? Ir kaip oda? Smalsu suzinoti gal koki stebuklinga recepta zinot?
Atsakyti
Dabar jau gerą laiką svoris nusistovėjo ties 88-90 kg, bet su man labai svarbiu skirtumu, nuo pradinio viršsvorio: tie papildomi kilogramai virš idealaus svorio daugiausia sugulė į raumenis, o ne į riebalus.

Saunu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2012 06 05, 18:27)
Aciu uz palinkejimus  smile.gif . O del odos tai  g.gif . Manau, kad mano atveju yra nelabai realu ka pakeisti. Tiesiog 40 kg. tikrai daug. Nebetikiu nei mankstom nei masazais. Butu malonu jeigu pasidalintu kitos mamos savo patirtimi.  smile.gif

Numečiau ir aš nemažai,bet oda susitraukė,o strijos netrukdo gyventi.Jos atsirado, kai pradėjau augint pilvą smile.gif
Šaunuolė kad šitiek numetei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2012 06 27, 15:24)
Numečiau ir aš nemažai,bet oda susitraukė,o strijos netrukdo gyventi.Jos atsirado, kai pradėjau augint pilvą smile.gif
Šaunuolė kad šitiek numetei 4u.gif

Pavydziu baltu pavydu smile.gif . Saunuole ir tu, kad sugebejai tiek numesti 4u.gif
Atsakyti
Barbaske,

man aktualu. ka reiskia susitrauke? 4u.gif tiesiog palaukei kazkiek laiko ir pamatei kad susitrauke? g.gif tiesiog taip? kiek menesiu po svorio numetimo susitrauke? ir krutine grazi, nenukaro? nes juk 2-3-dydziais, buna, sumazeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 28, 04:37)
Barbaske,

man aktualu. ka reiskia susitrauke?  4u.gif tiesiog palaukei kazkiek laiko ir pamatei kad susitrauke?  g.gif tiesiog taip? kiek menesiu po svorio numetimo susitrauke? ir krutine grazi, nenukaro? nes juk 2-3-dydziais, buna, sumazeja  g.gif

Reiškia kad kai krito svoris,traukėsi ir skūra mirksiukas.gif tikriausiai didelis pliusas tas,kad esu jauna.
Krūtinė šiek tiek nukaro po maitinimo dukros.
Atsakyti
Na ir 6aunuolė vilaguona thumbup.gif .
Kai pagalvoji, nebereikia kasdien nesioti 2 maišų bulviu g.gif. kai pagalvoji, gi žmonės yra patys protingiausi žemės gyventojai, o taip nesaugo savo sveikatos. juk augant svoriui riebalais apaug dauguma vidaus organų, tame tarpe ir širdis, kuriai ir taip sunku dirbti be išeiginių.
Pyktis ima, kad viską puikiai suvoki, bet vis tiek maistas i burną dedamas gerai neapgalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(energy666 @ 2012 06 29, 23:44)
Na ir 6aunuolė vilaguona  thumbup.gif .
Kai pagalvoji, nebereikia kasdien nesioti 2 maišų bulviu  g.gif. kai pagalvoji, gi žmonės yra patys protingiausi žemės gyventojai, o taip nesaugo savo sveikatos. juk augant svoriui riebalais apaug dauguma vidaus organų, tame tarpe ir širdis, kuriai ir taip sunku dirbti be išeiginių.
Pyktis ima, kad viską puikiai suvoki, bet vis tiek maistas i burną dedamas gerai neapgalvojus  doh.gif

Aciu energyte666 smile.gif . Kartais ir paciai sunku suvokti, kokia buvau ir kokia esu dabar. Kiekviena is musu pakankamai stipri, kad pasiekt savo tikslo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2012 03 25, 15:06)
Praejus metams savarstykles rode 54 kilogramus  thumbup.gif !!! Dabar zinau : kai labai, labai nori, gali viska!

Tikras stebuklas! thumbup.gif
Man si situacija labai pazistama, po antro sunelio gimdimo per pusantru metu priaugau iki 96 kg doh.gif nors verk, o pastojus buvo 69-70 kg. Tik nesuprantu kur cia paslaptis, kodel taip auga svoris???? g.gif Per pirma nestuma sveriau apie 72 kg, priaugau 12- 14 kg, po gimdymo svoris labai greitai nukrito, maitinau suneli iki pusantru metuku, valgaiu ka norejau ir kiek norejau, ypac saldumynus 4u.gif , o kilogramai tirpo. Pastojus antra karta priaugau panasiai, kaip per pirma. Bet po gimdymo dar buvo like apie 5 kg, bet nepergyvenau. Du vaikai, nebus kada liudeti, tik spek suktis.... Bet jau sulaukus vasara teko nusipirkti kelias laisvesnias palaidines, rudieni - pakeiciau visa garderoba, nebetilpau i senus drabuzius doh.gif Nuo praitu metu gruodzio men. persikeliem gyventi i UK, o cia issipuciau, kaip bomba... Na, mane visi ramino, kad kol maitinu jaunesneli svoris nekris... Jau 3 men, kaip nemaitinu, o svoris nekrenta. Garderoba ir vel tenka keisti verysad.gif Virs menesio laikiausi siokios tokios dietos, valgaiu tik darzoves ir virta krutinele arba zuvi... Nezinau ar geras rezultatas gal -2 kg. Dabar vel grizau prie iprasto raciono, bet vis mastau apie radikalius pakeitimus...
Tad Jusu pasakojimas man labai aktualus ir pozityviai nuteikiantis thumbup.gif

Papildyta:
Dar noreciau suzinoti, ar siai dienai Jusu svoris toks pats? Ar viska valgote?
Atsakyti