Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Kaip smagu skaityti jūsų pasisakymus jūs ŠAUNUOLĖS,net panorau ir pati suimt save į rankas
ir nustot ėst doh.gif.Pries 2 metus buvau numetus 27kg....paskui atsipalaidavau ir vėl negaliu ziūrėti į save.Dabar trūksta tiek nedaug,tai valios.Mėginsiu nuo rytojaus,jei nepaslysiu blush2.gif
Atsakyti
Smagu,kad jungiesi:)Na,paslysi,kita diena vel imkis...o gal patiks:))nepatiks,reiskia tau dar nelaikas liekneti..o siaip smagiau,kai yra bendraminciu..kaip zadi mesti?neprapulk tik...
Atsakyti
Sveika, burbuline...

Smagu, kad užsukai, ir smagu, kad stoji į mūsų gretas...
Mano svoriukas neženkliai tirpsta, bet vis mažais žingsneliais į priekį...
Kaip sake Vilaguona, dar -500 gr biggrin.gif

Tik nežinau, kaip bus pre šventes....silkutės esu nerealiai pasiilgusi, o ir svečiai pas mane sugužės, tai bus ruošuos... žinau, kad ragausiu patiekalų... bet tik ragausiu, nevalgysiu ir nepersivalgysiu... todėl išanksto usiteikiu, kad tuo periodų kažkokių stulbinančių minusų nebus, bijau, kad tik koks pliusas neprisidėtų smile.gif

Vivilma, kaip tau sekasi?
Atsakyti
labas labas:)gerai sekasi..kosminiu greiciu svoris netirpsta,bet vistiek einu i minusa,kas man atrodo,kaip stebuklas:))jau nebesitikejau,kad svarstykles gali rodyti kada nors mazejancius skaiciukus:)tuo labiau,kad nesportuoju..viena diena 0,kita diena minus 200 g,kita diena,minus 300,vel 0..va taip ir slenku vezlio zingsneliu:)))na,spagatais cia nepavarysi:)))sekmes,merginos..labai labai noriu 4 kg iki nauju..bet kaip iseis,taip iseis:))man visa svori reik numest butinai iki vasario 14:))prisizadejau:))o iki kovo pabaigos tai zut but..giminiu susitikimas:)
Atsakyti
Burbuline, smagu, kad jungiesi! Tik nepradink ir pasakok kaip sekasi.
Vivilma, Joll@ labai dziaugiuosi, kad tesiat pradeta darba 4u.gif. O per sventes juk reikia pasilepint, bet svarbiausia nepersivalgyti!
Atsakyti
Laba visoms,gryzau is darbo,valgyt norisi ziauru,akys taip ir krypsta į skanesnį kasnelį,bet
pasiėmiau savo porcijėlę biggrin.gif ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė
ar vėl imuosi dietos,sakau mėginsiu,tai gavau švelnią repliką,kad jau norėjo man pasakyti dėl antsvorio blink.gif.

Vadinasi tikrai metas susigriebti.pirmą kartą laikiausi garsiosios Chazano dietos,galiu pasakyti,kad man labai veiksminga buvo.Alkis nepasakyciau,kad prapuolęs buvo,daznai norėdavosi prisišveist biggrin.gif ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad
nebuvo tuo metu nei silpna,nei dar kazkas,vėliau profilaktiskai tikrinaus sveikatą,jokių nukrypimų nerasta.Tik gaila,kad neisbuvau stabilizacijos laiko ir vė ėmiau kimšt kas papuola,dabar turiu rezultatą.Ką gi,kartosiu viską nuo pradzių,okai uzeis silpnumas,bėgsiu pas jus semtis stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes visoms metancioms svoriuka 4u.gif ŠAUNUOĖS JUS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2012 12 19, 14:31)
Laba visoms,gryzau is darbo,valgyt norisi ziauru,akys taip ir krypsta į skanesnį kasnelį,bet
pasiėmiau savo porcijėlę biggrin.gif ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė
ar vėl imuosi dietos,sakau mėginsiu,tai gavau švelnią repliką,kad jau norėjo man pasakyti dėl antsvorio blink.gif.

Vadinasi tikrai metas susigriebti.pirmą kartą laikiausi garsiosios Chazano dietos,galiu pasakyti,kad man labai veiksminga buvo.Alkis nepasakyciau,kad prapuolęs buvo,daznai norėdavosi prisišveist biggrin.gif ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad
nebuvo tuo metu nei silpna,nei dar kazkas,vėliau profilaktiskai tikrinaus sveikatą,jokių nukrypimų nerasta.Tik gaila,kad neisbuvau stabilizacijos laiko ir vė ėmiau kimšt kas papuola,dabar turiu rezultatą.Ką gi,kartosiu viską nuo pradzių,okai uzeis silpnumas,bėgsiu pas jus semtis stiprybės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Burbuline, tik tikek savim! Juk buvai numetus 27kg., vadinasi tikrai gali 4u.gif O del artimuju repliku del svorio tai zinau kaip nemalonu buna... blush2.gif . Tik laikykis ir judek link savo tikslo 4u.gif
Atsakyti
Aciū uz palaikymą Vilaguona,pirmos dienos pacios sunkiausios,paskui įpranti,bijau tik artėjancių svencių nes tenka aiskint kodėl dingęs apetitas lotuliukas.gif ,nors ne visada teisybę pasakau nes ne visi ją supranta.Tad man sventės bus isbanymų metas biggrin.gif
Atsakyti
Na,burbuline,isivaizduoju,kokios pirmos dienos sunkios...nors,kartais sunkiu dienu pasitaiko ir veliau..cia,panasiai,kaip alkoholikui:))vis atkristi gali:)))taip ir mums sventes bus isbandymas:))as irgi bandysiu skaniai valgyti,bet ne po daug,kad vel skrandzio nepratint prie kiekio...geriau kaloringiau,ar kas labiau patinka..o siaip gelbekimes skysciais:)ir sokiais:))o ne sedet prie stalo ir ziuret i bliudus:)))))cia ir nervai gali nebeatlaikyti,tiek grozio pamacius:))taigi,kaupiames ir vel rasom viska..o jei ir sugriesysim,tai kita diena vel imames nuolatines savo veiklos-NEESTI:))ir nesustojam..o kai bus labai sunku,ateikim cia,kad ir per kaledas:)))padekim viena kitai..nes nedaug cia kas to tikslo ir pasiekia is tiek besilankanciu...
Papildyta:
o del pasiteisinimu,kodel taip nedaug valgai,tai tu maziau jaudinkis...Sakyk,valgau valgau..tik nematai:))o jei dar labiau pristoja,sakyk,valgau,kiek man reikia:)
Papildyta:
Tai va,o kas del to,kad grizus nori valgyt,tai as tikiu,nes pati sedziu darbe nuo 9 iki 18 val...bet paskirstau maista..jei tik tau yra galimybe,ir tu taip daryk..as tai pusrycius pavalgau namie..dazniausiai tai buna 2 virti arba 2 kepti liesai kiausiniai,jie man labiausiai padeda sulaukt pietu neisalkstant..paskui obuoliuka sukramtau kokia 12 val.kokia 14 val.suvalgau ka nors,koki mesytes gabaleli su trapuciu,baltos kavos,ar arbatos,tada kokia 17 val.suvalgau obuoliuka dar,arbatos puoda,ir 18 val.iseinu namo...jau negriztu tokia labai isbadejusi..tik parejusi uzsikaiciu arbatos,tada atsigeriu auksinio uso antpiliuko puse stiklines,pasidarau arbatos..kai kada suvalgau kokios varskes gabaleli,ar salotu kokiu,kartais sriubos,kartais nieko,kaip savijauta buna,kartais sokolado gabaleli..o arbatos geriu daug per diena,kai tik truputi jauciu alki..tiesa,reik lakstyt i tualeta,bet nieko,isgyvent del to galima...be to,mazai valgant ir negeriant skysciu,pradeda galva skaudet:))bet cia jau atskira tema...
Atsakyti
Kaip nekeista,vivilma,siandien alkis manęs nekankina biggrin.gif ,vat ,kad ir svenciu metu taip būtų biggrin.gif,blogiausia kai namiskiai vaiksto aplink ir kramsnoja,tai nors imk ir pasislėpk.Vyras dėl dietų turi savo nuomonę...jam tai nesamones ir pataria nesukt sau galvos jam mat pliauskos nepatinka biggrin.gif ir kai voris buvo nukritęs,tvirtino,kad jam grziau kai buvau apvalesnė.Nesuprasi tų vyrų.Bet stengsiuos dėl savęs,nes būti lieknesnei jauskas nepakartojamas.
Atsakyti
Na,sveikos merguzeles:))jau 7 kg numeciau:)Joll,burbuline,kaip galvojat,ant svenciu nepaslysim?:)na,bet stengtis reikia..taip nelengva ta svori mest,o priaugint tai labai greitai:)visoms geru svenciu nepersivalgant:))
Atsakyti