ir nustot ėst
 .Pries 2 metus buvau numetus 27kg....paskui atsipalaidavau ir vėl negaliu ziūrėti į save.Dabar trūksta tiek nedaug,tai valios.Mėginsiu nuo rytojaus,jei nepaslysiu
.Pries 2 metus buvau numetus 27kg....paskui atsipalaidavau ir vėl negaliu ziūrėti į save.Dabar trūksta tiek nedaug,tai valios.Mėginsiu nuo rytojaus,jei nepaslysiu  

ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė
 ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė  .
. ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad
 ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad 

ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė
 ir moviau is virtuves.Sūnus pastebėjęs kiek tevalgau uzklausė  .
. ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad
 ,bet kazkaip atsilaikydavau.Ir nedariau as tų visokių masazų ir tt.darbas mano nesėdimas,tikrai daug judu ir svoris graziai sau tirpo.Tuos 27kg pameciau per 3,5mėn,noriu pasakyti,kad 

O del artimuju repliku del svorio tai zinau kaip nemalonu buna...
 O del artimuju repliku del svorio tai zinau kaip nemalonu buna...  . Tik laikykis ir judek link savo tikslo
 . Tik laikykis ir judek link savo tikslo   

,vat ,kad ir svenciu metu taip būtų
 ,vat ,kad ir svenciu metu taip būtų  ,blogiausia kai namiskiai vaiksto aplink ir kramsnoja,tai nors imk ir pasislėpk.Vyras dėl dietų turi savo nuomonę...jam tai nesamones ir pataria nesukt sau galvos jam mat pliauskos nepatinka
,blogiausia kai namiskiai vaiksto aplink ir kramsnoja,tai nors imk ir pasislėpk.Vyras dėl dietų turi savo nuomonę...jam tai nesamones ir pataria nesukt sau galvos jam mat pliauskos nepatinka  ir kai voris buvo nukritęs,tvirtino,kad jam grziau kai buvau apvalesnė.Nesuprasi tų vyrų.Bet stengsiuos dėl savęs,nes būti lieknesnei jauskas nepakartojamas.
 ir kai voris buvo nukritęs,tvirtino,kad jam grziau kai buvau apvalesnė.Nesuprasi tų vyrų.Bet stengsiuos dėl savęs,nes būti lieknesnei jauskas nepakartojamas.