Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

Kai pastojau, labai maudė pilvą, gulėjau lovoj su biuleteniu, ir meldžiau žirniuką pasilikti. Nuo tos baimės važiavo stogas. Paskui pagalvojau ir pasakiau, jeigu tas mažiukas turi palikti mane, tegul palieka, nelaikysiu jo per prievartą, galbūt jis nesveikas, gal jis nenori toliau vystytis. Gal jam per sunku. O jeigu jis turi gimti, tai išsilaikys ir gims. Ir tada taip palengvėjo. Atsidaviau gyvenimui ar likimui, kaip bepavadinsi. Kaip, kad rašo toje knygoje. Paskaityk dar ją, padės nusiraminti 4u.gif
Aš su tavim 4u.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 11:33)
Sveiku protu suvokiu, kad jei butu buve lemta, butu issilaikes maziukas. Suprantu ir neduok D nesveiko vaikucio. Noriu tureti sveika ir stipru. Kaip gydytoja sako, sis nestumas buvo priverstinis, su vaistais. Gal but del to viskas taip ir baigesi. Toliau eiti stiprybes man tikrai uzteks, tik nezinau ar finansu pakaks...

Tau ramune PKS ar ne ? kaip baisu is tikro, bijau ir as tokio likimo , na tau viltis yra gana nemaza kad pavyks nes pavyko, suprantu sunku bet vistiek vilti didesne turi, ir tikrai bus leliukas pamatysi negali galvot apie tai kad gal vel pasikartos situacija, reikia mum but optimistem.
As irgi ryte nuzliumbiau posmeli po to kai pamaciau I , nes musu situacija kad kasmet turim pusmeti laiko bandyt, jei nepavyksta tai visi metai nueina veltui , pernai bandem naturaliai pusmeti nepavyko, veliau vyras isvyko dirbti, dabar vel pusmetis nuejo veltui kogero , ir vel is tikruju visi metai nusiraso.
Tik kol neparejo mm ir zinant kad man uzsitesia gal maza vilti dar turiu , nors sakau cia saves apgaudinejimas tik , taip kad paliudesim ir po kurio laiko vel sieksim tikslo. 4u.gif
Atsakyti
Ramune! console.gif stiprybes jums! 4u.gif

p.s. del finansu nesuk galvos, pamatysi, kai reikes, ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
liudnai Velyku sulauksime..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 06, 13:11)
liudnai Velyku sulauksime..

tikriausiai rozyciu raudonu sulauksiu velyku proga lotuliukas.gif juokas pro asaras doh.gif
Atsakyti
Is tikruju labai liudna... Vakar net vyrui sakiau, is musu 3 panasiai pastojusiu, tik as viena likau. O dabar jau nei vienos.
Visa laika sakydavau, kad tos, kurios pastoja, bet persileidzia, laimingos nors tuo, kad zino, jog gali pastoti. Dabar ir as tokia vilti turiu. Bet baisiausia pastojus bus sekmingai isnesioti... Ne be reikalo buvau pilna baimiu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 12:50)
Is tikruju labai liudna... Vakar net vyrui sakiau, is musu 3 panasiai pastojusiu, tik as viena likau. O dabar jau nei vienos.
Visa laika sakydavau, kad tos, kurios pastoja, bet persileidzia, laimingos nors tuo, kad zino, jog gali pastoti. Dabar ir as tokia vilti turiu. Bet baisiausia pastojus bus sekmingai isnesioti... Ne be reikalo buvau pilna baimiu.

tikrai taip, pamenu, kaip Tu del visko pergyvenai.. Turbut gyliai sirdyje kazka nujautei.. verysad.gif

nors man taip ir nera nutike, bet jei pastociau, buciau irgi pilna baimiu.. tiek visko zinant, rami nebebusiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 13:50)

Na nebeliudekim, jei su tavo vyru nera bedu tai su PKS tikrai imanoma pastot ir isnesiot aisku laikas bega, man ovulacijos vyko 50 ant 50 pavyko net su ovuliavitu ir su salaviju arbata uzaugint viena foli ir gleivine , bet man kazkas dar negera, i jauciu , tai nzn kaip paziures i mano norus prasysiu drilingo , o tu jau dareisi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 06 balandžio 2012 - 13:17
QUOTE(Sumi @ 2012 04 06, 14:17)
Na nebeliudekim, jei su tavo vyru nera bedu tai su PKS tikrai imanoma pastot ir isnesiot aisku laikas bega, man ovulacijos vyko 50 ant 50 pavyko net su ovuliavitu ir su  salaviju arbata uzaugint viena foli ir gleivine , bet man kazkas dar negera, i jauciu , tai nzn kaip paziures i mano norus prasysiu drilingo , o tu jau dareisi ?

na su vyru kaip ir viskas gerai, nors tuo dziaugiuosi. Man lap daryta lapkricio men., sis ciklas buvo treciasis.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 11:33)
Toliau eiti stiprybes man tikrai uzteks, tik nezinau ar finansu pakaks...

Svarbiausia, kad nusiteikusi eiti toliau 4u.gif Kai toks didelis noras, kai abu žiūrit į vieną tikslą, tai vienaip ar kitaip, finansų atrasit. Savaime matai, kad dedi centą prie cento, kažko atsisakai, kažko pigiau ieškai.
O juk tau ne tiek daug ir reikia, stimuliuojasi puikiai su clost'u, nereikia kelis kartus brangesnių gonadotropinų, nereikia IUI. Jūs sugebėsit, Ramune 4u.gif
Atsakyti
Dieve, Ramune, kaip gaila tavęs ir tavo vyro-tik dabar perskaičiau liūdnąją žinią verysad.gif Kažkuri mergina rašė, kad nepadės jokie balonėliai ar paguodos žodžiai, todėl aš tik mintimis apkabinu tave ir braukiu kartu ašarą...Kai perskaičiau, jog "iškrito per apžiūrą" leliukas, iškart apsiverkiau,taip suskaudo širdį dėl tavęs, dėl Kneziauskienės, dėl visų mergaičių, kurioms taip liūdnai baigėsi...
Dėl tavo minties, jog pastojai su vaistais ir galbūt šis priverstinis būdas nepadėjo leliukui įsitvirtinti, manau, jog klysti- kiek merginų pastoja po IVF? Ten išvis arkliškos vaistų dozės. Nors gal ir vaistai įtakoja, kas dabar pasakys? g.gif Laikykis, mažute
Atsakyti
Ramunyte kaip gaila girdeti tokias naujienas verysad.gif bet tikiu ir as visa sirdimi kad tau pavyks!
o as siandien is daktarelio su nekokiom naujienom doh.gif didizausiais folikulas 10mm gleivine 5mm ovuliacija nevyksta nors ir stimuliuoju huh.gif prirase Dufo ir dar clostilbegyto dar karta meginsime, jai nepavyks ir si karta nezinau net ka ir bedaryt mega_shok.gif
Atsakyti