Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Upas @ 2012 03 28, 17:46)
Nes Su jų firmos Elite braškėm, ir bėda turiu iš 10:1 daigi.
Sodinti nevėlu dar.

Aš turiu 2 daigus iš tų pačių braškių, bet nešaldžiau, o Jūs šaldėte?
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 03 28, 18:48)
as dar anksciau koki pusvalandi  biggrin.gif  Kadangi kaiuras siltnamis, tia jau stebejau lauko temperatura. Pradejo mazeti ir nesiau atgal. Bet panasu kad patiko jiems thumbup.gif  Net piktzole uzaugo, arba nesdama i siltnami nepastebejau, o parnesdama atgal pamaciua  biggrin.gif

Aš tai gyvūnų parsinešiau, vorų prilindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 28, 18:51)
Aš tai gyvūnų parsinešiau, vorų prilindo  doh.gif

biggrin.gif

gaila, kad baigesi silti orai sad.gif. Bet tikiuosi po tos savaites salciu ateis siluma ir jau niekur nesitrauks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 28, 15:58)
nu taip, beveik asocialiai daugiavaikė.... esam dviese - aš ir vyras biggrin.gif Vasarą perkam tik grietinę , aliejų ir druską - pusryčiams, pietums ir vakarienei pomidorai su grietine arba su aliejum biggrin.gif

Vajergau kaip SKANU 4u.gif Galeciau ir as but is tokios seimos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 28, 16:19)
tiesa sestadieni teta pikiuos savo pomidorus ir kaip supratau per daug pas ja ir daigeliu... kiek tiksliai liks nezinau. Rusis "Jaucio sirdis". Ar bus norinciu?

tikrai bus norinčių 4u.gif aš priglausčiau porą daigelių jei turėsit thumbup.gif nes kai maciau sekliu jaucio sirdziu nepirkau, o kai jau ieskojau neberadau doh.gif
Atsakyti
sveikutes, smile.gif as ir priglausciua kelis daigelius Jaucio sirdis jei butu smile.gif buciau labai dekinga smile.gif
Papildyta:
ai dar kazkaip nieko neuzskaiciau apie PEDRO pomidorus? ka manot apie juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 28 kovo 2012 - 20:28
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 28, 13:26)
Aš taip pat pastebėjau, kad daigyklose mizierni daigeliai "gaunasi". Todėl šiemet persodinsiu vienu kartu daugiau nei įprastai.

O mano patarimas butų mesti į šalį tas daigyklasį, įpatingai mažas, ,ir sodinti dėžutese.Į daigyklą sodinti irgi reikia mokėti. blink.gif Iki šiol sodindama gėles prisipildavau žemiu,paskui darydavau alia duobutę,sumurgdydavau šaknis, doh.gif Šiemet su dideliu žemes gabalu dejau daigus i skyrelius ir pyliau žeme ant šaknų...vaizdelis geresnis ax.gif
Kovo dvyliktą pikiuoti betalux vel prašosi gyvenimo salygų pagerinimo,storuliukai su gražiom karūnom,o mmicis ,artrodo,pastypo į viršu,matomai irgi nori erdves,laisvesnio gyvenamojo ploto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 28 kovo 2012 - 21:08
šiandien ir aš išnešiau savo pomidorus į balkoną smile.gif bet jūs man dar patarkit, jei pirma jiems trūko šviesos, lapai gelto apatiniai, dabar nešu į balkoną, tai kada lapai nebegeltonuos g.gif nes tuos geltonus lapus nukerpu, greit liks tik plikas stiebas ir viršūnės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 03 28, 21:58)
O mano patarimas butų mesti į šalį tas daigyklasį, įpatingai mažas, ,ir sodinti dėžutese.Iki šiol sodindama gėles prisipildavau žemiu,paskui darydavau alia duobutę,sumurgdydavau šaknis, doh.gif Šiemet su dideliu žemes gabalu dejau daigus i skyrelius ir pyliau žeme ant šaknų...vaizdelis geresnis ax.gif
Kovo dvyliktą pikiuoti betalux vel prašosi gyvenimo salygų pagerinimo,storuliukai su gražiom karūnom,o mmicis ,artrodo,pastypo į viršu,matomai irgi nori erdves,laisvesnio gyvenamojo ploto doh.gif

ka vadinat dėžutėmis, kokios jos
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 28, 22:00)
ka vadinat d??ut?mis, kokios jos

As susejau I dezutes nuo ledu biggrin.gif panasu kad tiko jiems, nesiskunde bent.
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 28, 21:00)
šiandien ir aš išnešiau savo pomidorus į balkoną smile.gif bet jūs man dar patarkit, jei pirma jiems trūko šviesos, lapai gelto apatiniai, dabar nešu į balkoną, tai kada lapai nebegeltonuos  g.gif nes tuos geltonus lapus nukerpu, greit liks tik plikas stiebas ir viršūnės doh.gif
Papildyta:

klausykit, jei teisingai pamenu, jūsų vazoniukai yra be skylės apačioje? tai geltonuoti gali ir nuo to, kad apačioje šaknys pūna. taigi su skylėm geriau paskubėkit.
Atsakyti
Va Blakstienos atsiliepimas apie juos
http://www.supermama...;#entry43659362

Hugutel

http://www.supermama...;#entry50175609
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 28, 15:30)
Sau auginam, sau.. visus šimtą daigų smile.gif ir, įsivaizduok, viską suvalgom, iki pavasario nelieka nei konservuotų pomidorų, nei pomidorų padažo, nei pomidorų žele, nei pomidorų sulčių... ničnieko.. lentynos tuščios...

gal 500 ir daugiau buvo sau g.gif ir ka vel rusys baigia istusteti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 28, 21:00)

Pvz,plasmasinė dežė atlikusi nuo katės kraiko.Kaip senovinė motera turiu mediniu dėžiu sukaltų...Kiviu indeliai tiktu,galima po du sudėti,kad stipriau laikytu.........
Atsakyti