Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 28, 22:54)
Pakartosiu klausimą o gali sausoje žemėje šaknys pūti g.gif

Augalui turi būti visko balansas - drėgmės, šilumos, šviesos.. Jei iš pradžių tos šaknelės išmirko, o dabar perdžiūvo, tai irgi nėra gerai, tą augalas jums ir rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 28, 23:06)
vadinasi aš darausi ligonė į šią palatą pakliuvus biggrin.gif

Mano liga pezengusi dar toliau unsure.gif kadangi negaliu visa diena apie juos tupkineti namuose, nusinesiau i darba ir susikroviau ant palanges tongue.gif dabar galiu istisai stebeti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 28 kovo 2012 - 22:21
QUOTE(matuke @ 2012 03 28, 23:17)
4u.gif
mano dvynukai beveik trimeciai ir dukryte 1,4m  biggrin.gif

Sakau kad matyta tu man biggrin.gif
Na pas mane dar 30 pomidoru ir 10 papriku biggrin.gif ir maisas visokiu seklu savo eiles laukia biggrin.gif vaikams irgi labai patinka. Su malonumu pernesa man tuos daigelius nuo palanges ant palanges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mupi @ 2012 03 28, 23:20)
Mano liga pezengusi dar toliau unsure.gif kadangi negaliu visa diena apie juos tupkineti namuose, nusinesiau i darba ir susikroviau ant palanges  tongue.gif dabar galiu istisai stebeti  rolleyes.gif

O ka virsininkas I tai ? biggrin.gif
As tai vis atknisinedavau paprikas paziuret ar jau dygsta. Na bet nieko, nesupyko labai. Viena tik nupiepus tokia...
Atsakyti
vakar ispikavau savo pomidoriukus, nelaukiau 4 lapelio, nes virsti pradejo, paziurejau i tuos kur uzvakar isverciau nuo lango doh.gif , jie jauciasi puikiai tfu tfu tfu ax.gif , galvoju gal ir tiems nieko bus ax.gif
mano Black rym irgi man 'faka" blush2.gif parode, is 10 (plius viena rezervine)seklyciu liko 5. unsure.gif

dar norejau paklausti, kai pikuojate pomidorus gerai sulaistote ta grunta kur kisite juos, na "naujus namus", nes gerai prilaisciau, ar nesupus jie? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. gal kas galit padeti, vyras nupirko bio univerasaliu zemiu, pradariau poka, man tos zemes i zemes nepanasios o tokios smulkios lengvos durpes. Ant poko parodyti ir pomidorai. Sakykit, ar galiu persodinti i tokia ale zeme, ar geriau pamaisyti su kokiom kitom zemem? Labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 28, 23:07)
Tai gal netinka tas, kad per sausa ta žemė?  g.gif Ir ar visa žemė sausa ar tik paviršius?

o kas kiek dienu laistot? ar kai pamatot jog pavirsius sausas ir laistot g.gif
QUOTE(matuke @ 2012 03 28, 23:08)
nu kurgi  schmoll.gif
sauspj tik dziuti gali  cool.gif

pavirsius tai tikrai sausas, o pirsta ikisus giliau nu irgi sausa.

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 03 28, 23:18)
Augalui turi būti visko balansas - drėgmės, šilumos, šviesos.. Jei iš pradžių tos šaknelės išmirko, o dabar perdžiūvo, tai irgi nėra gerai, tą augalas jums ir rodo  ax.gif

oi kiek su taips pomidorais vargo doh.gif

QUOTE(Mupi @ 2012 03 28, 23:20)
Mano liga pezengusi dar toliau unsure.gif kadangi negaliu visa diena apie juos tupkineti namuose, nusinesiau i darba ir susikroviau ant palanges  tongue.gif dabar galiu istisai stebeti  rolleyes.gif

blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 03 29, 08:10)
Sveikos. gal kas galit padeti, vyras nupirko bio univerasaliu zemiu, pradariau poka, man tos zemes i zemes nepanasios o tokios smulkios lengvos durpes. Ant poko parodyti ir pomidorai. Sakykit, ar galiu persodinti i tokia ale zeme, ar geriau pamaisyti su kokiom kitom zemem? Labai buciau dekinga  4u.gif

Nesodinus į tokią žeme,bet gera,viena durpė ir neturi buti,nusipirkus durpe maišau du žeme vistiek....
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 29, 10:26)
Nesodinus į tokią žeme,bet gera,viena durpė ir neturi buti,nusipirkus durpe maišau du žeme vistiek....

Tai siulot i tokia nesodinti? Man aplamai mistika nusipirkti zemiu, ka benupirkciau, vios buna labai lengvos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 03 29, 08:29)
Tai siulot i tokia nesodinti? Man aplamai mistika nusipirkti zemiu, ka benupirkciau, vios buna labai lengvos  verysad.gif

visad sodinu daigus į pirktinę žemę ir su niekuo jos nemaišau. Jei žemė skirta pomidorams, tai ir sodinkit į ją.
Atsakyti
Pirkau didelį poką kompostinės žemės. Tikrai labai gera. Nei lengva, nei sunki. Pirmi metai tokia turiu, kol kas labai patinka. Matysim, kaip augs.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 03 29, 08:29)
Tai siulot i tokia nesodinti? Man aplamai mistika nusipirkti zemiu, ka benupirkciau, vios buna labai lengvos  verysad.gif

Reikia skaityti instrukcijas pakuotės reversinėje pusėje. Paprasta ir jokio galvasopio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 03 29, 08:36)
Pirkau didelį poką kompostinės žemės. Tikrai labai gera. Nei lengva, nei sunki. Pirmi metai tokia turiu, kol kas labai patinka. Matysim, kaip augs.

Kokios firmos? g.gif
Atsakyti