Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 14:38)
Merginos, kaip suprantat aprašyma:
ar jie prinokę bus įvairių spalvų, ar čia kaip suprast?

pagal aprashyma prinoke bus raudoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 29, 13:40)
pagal aprashyma prinoke bus raudoni  4u.gif

Tai atsiprašant, na figa rašo 5 colors.
Jopapa, taigi kol tie pomidorai prinoksta, tai galima priskaičiuoti nokimo spalvu ir 10.
Nu ir Š. gerai, kad tik du sudygo. doh.gif

Lolita, gal nebenori? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 29 kovo 2012 - 13:43
QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 13:42)
Tai atsiprašant, na figa rašo 5 colors.
Jopapa, taigi kol tie pomidorai prinoksta, tai galima priskaičiuoti nokimo spalvu ir 10.
Nu ir Š. gerai, kad tik du sudygo.  doh.gif

Lolita, gal nebenori? blink.gif

nu ir sujuokinai ,tai cia taip kaip man isejo ane...svarbu pasigirt ,o tik paskui ziuret kas ir kaip blush2.gif siusk ,ziuresim kas gausis,gal tu manu nori?

as tai kai pirkau ,tai su pardaveja dar diskutavau ,kaip kokia zinove ,kad matai kokiu jau pomidoru atsirado ,ant vieno stiebo keliu spalvu ir rusiu,nu kaip mokslas atseit pazenges i prieki doh.gif siaubas, kokia geda,dar ir forume gyriaus kokiu" ale" stebuklingu nusipirkau.

Casual ,dekui uz pasiulyma,biski tolokai i KAUNA man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 29 kovo 2012 - 13:53
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 29, 13:45)
nu ir sujuokinai ,tai cia taip kaip man isejo ane...svarbu pasigirt ,o tik paskui ziuret kas ir kaip  blush2.gif siusk ,ziuresim kas gausis,gal tu manu nori?

as tai kai pirkau ,tai su pardaveja dar diskutavau ,kaip kokia zinove ,kad matai kokiu jau pomidoru atsirado ,ant vieno stiebo keliu spalvu ir rusiu,nu kaip mokslas atseit pazenges i prieki doh.gif siaubas, kokia geda,dar ir forume gyriaus kokiu" ale" stebuklingu nusipirkau.

Aš panašiai, vos ne visai giminei pažadėjau kad duosiu skirtingų spalvų pomidorų nuo vieno stiebo. doh.gif
Nu bet kam tada tokias apgaulingas nuotraukas daryti, nu niekaip nedaeina. schmoll.gif
Aišku kai pagalvoji, kam???
Taigi - man tokiai žioplei, kuri pamatė paveiksliuką ir vsio- susileido, ne kad aprašymą paskaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 29, 12:49)
Nu bet ir dičkiai tavo murziukai blink.gif čia gal tie ankstyvieji? kada sėjai? o tos dėmytės iš nuotraukos panašu, kad įsigėrę, matyt kai purškei saulė nudžiovino toj vietoj...kadangi čia ne liga, o tiesiog kosmetinis pelenų defektėlis, nieko tokio smile.gif gal kaip tik bus dabar labai atsparūs viskam biggrin.gif 
gal gali nuotrauką įdėt ir plačiau mums papasakot kaip tu juos prižiūrėjai?

Ne, ne ankstyvieji - ankstyvųjų neturiu, seniai mirę ax.gif , neatlaikė mano kambarinės priežiūros ax.gif Šitus visus, kovo trečios dienos sėjimo, kasdien išnešu į šiltnamį, vos tik išlindo 4u.gif
Čia Ex super duper sėjimo dieną išrinko, gal dėl to ir auga gerai 4u.gif Kovo trečią sėjau, bet buvo mirkyti ir grūdinti Gaudvilės būdu, greit sudygo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 13:52)
Aš panašiai, vos ne visai giminei pažadėjau kad duosiu skirtingų spalvų pomidorų nuo vieno stiebo. doh.gif
Nu bet kam tada tokias apgaulingas nuotraukas daryti, nu niekaip nedaeina. schmoll.gif
Aišku kai pagalvoji, kam???
Taigi - man tokiai žioplei, kuri pamatė paveiksliuką ir vsio- susileido, ne kad aprašymą paskaityti doh.gif

as tai skaiciau ,rusiskas aprasymas ,bet matyt kaip zemaitei kol daejo,paskui kai sejau, tada atidziau paskaiciau kas ir kaip,tada jau ir isaiskejo,kad didziavaisiu pomidoru 5 spalvu misinys... doh.gif tai as irgi daug kam apsigyriau ,matai kokiu turiu ,o tu ne ,klauses ausis istempe kokie cia stebuklai bus,tik galvom knapsejo,gerai kad dar seklu niekam neisiuliau ,rudeniui isimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 29, 15:00)
as tai skaiciau ,rusiskas aprasymas ,bet matyt kaip zemaitei kol daejo,paskui kai sejau, tada atidziau paskaiciau kas ir kaip,tada jau ir isaiskejo,kad didziavaisiu pomidoru 5 spalvu misinys... doh.gif tai as irgi daug kam apsigyriau ,matai kokiu turiu ,o tu ne ,klauses ausis istempe kokie cia stebuklai bus,tik galvom knapsejo,gerai kad dar seklu niekam neisiuliau ,rudeniui isimt doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu gerai čia parašei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 13:38)
Merginos, kaip suprantat aprašyma:
ar jie prinokę bus įvairių spalvų, ar čia kaip suprast?

Jie tiesiog nokstant keis spalvas: zalia, balta, geltona, oranzine ir galiausiai sunoks ir taps raudoni. smile.gif Bus grazu kai noks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 kovo 2012 - 14:05
QUOTE(Asese @ 2012 03 29, 14:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu gerai čia parašei  thumbup.gif

nu taip ir gaunas anekdotai,bet sveika is saves ir pasisaipyt.
Atsakyti
Žiūriu aš į tuos kalendorius.. Kurios dabar dienos geriausios pikavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 03 29, 14:24)
Žiūriu aš į tuos kalendorius.. Kurios dabar dienos geriausios pikavimui?  ax.gif

Gera nuotaika -- pati geriausia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 03 29, 14:24)
Žiūriu aš į tuos kalendorius.. Kurios dabar dienos geriausios pikavimui?  ax.gif

pagal sita gali siandein. Bet cia pomidorai neatskirti, tai velnias zino ar jiems konkreciai tinka. Nes pagal kita, kur atskirta pomidoru sodinimas, pikiavimas, ir net skinimas blink.gif (cia tai nesamone kazkokia, kaip glaima skinti kazkokiom dienom, mes kasdien skinam, kai norim valgyt biggrin.gif ) bus tik balandzio 7d. Tai as prisitaikau prie to kurio man patogiau smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 14:39)
Gera nuotaika -- pati geriausia diena 4u.gif

man tai gerai tie kolendoriai... pasakau vyrui vo siadnie butinai turiu padaryti, tai bent nepasiuncia mane, akd kita diena padarysi... nes tada testusi ir testusi smile.gif
Atsakyti