Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 29, 17:15)
niu, net nespėjau pradėt nervuotis  doh.gif  lotuliukas.gif Big Rainbow gal norėtum, įdomus toks pomidoras  bigsmile.gif

ziauriai bigsmile.gif ypac su grietine ir druskyte....... ai, ir be grietines tiktu........

gundytoja doh.gif

aishku noreciau, tik kur reiks sutalpinti - nebent kazka mano mainais paimsi? o gal sitas lauke tinkamas augti? g.gif

P.S. mergickos , neberashykit az- Black krimo atliekama daigiuka jau atidaviau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 29 kovo 2012 - 16:55
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 29, 16:19)
sutinku  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Raportuoju: pirmadienį subėriau pomidorų sėklas, trečiadienį 80proc išlindo, šian paskutinis 20proc. Šaunu  bigsmile.gif

Nu nieko sau. Manau man laikas savo atsėjinėti, nes vienas išlindo tik, o kitų nei kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 29, 16:54)
ziauriai  bigsmile.gif  ypac su grietine ir druskyte....... ai, ir be grietines tiktu........

gundytoja  doh.gif

aishku noreciau, tik kur reiks sutalpinti - nebent kazka mano mainais paimsi?  o gal sitas lauke tinkamas augti?  g.gif

indeterminantas, neriboto augumo, tai biesai žino, kokius čia vikruntasus su juo reiktų daryt lauke auginant blush2.gif Dar turi laiko apsispręst, pranešiu vėliau, o tai ką tik išdygo ir dar norėčiau paaugint. Susirašysim wink.gif

QUOTE(ersketroze @ 2012 03 29, 16:57)
Nu nieko sau. Manau man laikas savo atsėjinėti, nes vienas išlindo tik, o kitų nei kvapo biggrin.gif

tai gal pasėjai giliau, todėl ilgiau lenda wink.gif Nors dėl ramesnio miego, tai pabandyk mediniu pagaliuku pakrapštyt/paieškot. Matysi pagal situaciją ar reikia naujai atsėt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pasėjau 13-a ssėkliukių Black Krim. Daigumui patikrinti. Jei išdygs, atidavinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 29, 10:43)
Be šasnsų biggrin.gif Palaistyk tu juos gal kokiu augimo stimuliatorium, mažu padės g.gif ir svarbiausia, kad jie gautų kuo daugiau šviesos ir augtų ne per šiltai, kad daigeliai labiau paplatėtų iš kotuko, nes tavo įdėtoj nuotraukoj jie labai gležnučiai...
Aš į vieną durpę nesodinu, visad įmaišau dar kompostinės žemės, smėlio, pelenų, nu žodžiu, kol gaunu tokią struktūrą, kuri man perbraukus su ranka pačiai patinka biggrin.gif šiaip labai geros struktūros žemės buvo Verdeteros, ten tai jau nieko maišyt nereikia, bet čia kažkas rašė, kad labai prastos nusipirko, tai nežinau, aš šiemet jos kažkaip niekur neužmačiau g.gif

nelabai as gaudausi su tais stimuliatoriais, patarkit prasau doh.gif tai viena is siu galiu naudoti: seasol arba humiverd g.gif
Atsakyti
paklausiu profu 4u.gif : prasitaraiu parduotuvej, kad pomidorai patyso, tai dave kazkoki atlet augalu augimo regulaitoriu, kuris stiprina saknu sistema ,ale naturalus g.gif
Gal ka zinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 29, 13:36)
nezinau ar kam beaktualu, bet senukuose 40 % sekloms....
Buciau zinojus buciau net nejus....

lotuliukas.gif
drauge biggrin.gif
as i maxima nuejau, irgi seklom -30proc, palikau siek tiek maziau nei tu cool.gif
ir substratams visiems -40proc kam reikia mirksiukas.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 29, 15:57)
biggrin.gif o tai kokias ,snaige123  ...
ech , reikia man į senukus , nusipirkčiau vilmorin aitriųjų paprikų...bet kai nueisiu irgi bijau , kad vienomis jomis neapsiribosiu doh.gif

neeik schmoll.gif siusk vyra ir sakyk kurias tiksliai nupirkti turi hihihi.gif

QUOTE(Dzhine @ 2012 03 29, 19:38)
Šiandien pasėjau 13-a ssėkliukių Black Krim. Daigumui patikrinti.  Jei išdygs, atidavinesiu smile.gif

doh.gif
ruosk sarasa, antraip uzsikims AZ lotuliukas.gif
Atsakyti
tik nesinervuokit doh.gif

cia siandienine mano vakariene smile.gif nors ir valdiska bet niam niam smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 03 29, 10:05)
Kokios firmos? g.gif

Agrochemos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 29, 13:53)
Čia Ex super duper sėjimo dieną išrinko, gal dėl to ir auga gerai  4u.gif Kovo trečią sėjau, bet buvo mirkyti ir grūdinti Gaudvilės būdu, greit sudygo  4u.gif

seniai jau maniau, kad jų abiejų metodus sukryžminus gaunasi superpomidorai biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 29, 15:19)
Raportuoju: pirmadienį subėriau pomidorų sėklas, trečiadienį 80proc išlindo, šian paskutinis 20proc. Šaunu  bigsmile.gif

aha, tikrai gera diena. man tagetės per tris dienas išdygo biggrin.gif

Casual, nu tai ačių kad pavardinai bazilikų pavadinimus, dabar negaliu nurimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 28, 23:28)
Sakau kad matyta tu man biggrin.gif
Na pas mane dar 30 pomidoru ir 10 papriku biggrin.gif ir maisas visokiu seklu savo eiles laukia biggrin.gif vaikams irgi labai patinka. Su malonumu pernesa man tuos daigelius nuo palanges ant palanges smile.gif
Papildyta:

O ka virsininkas I tai ? biggrin.gif
As tai vis atknisinedavau paprikas paziuret ar jau dygsta. Na bet nieko, nesupyko labai. Viena tik nupiepus tokia...

Jauciu jo stadija dar sunkesne rolleyes.gif atsivilko i darba loveli ir prisisodino ant palanges svogunu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2012 03 29, 22:42)
Jauciu jo stadija dar sunkesne  rolleyes.gif  atsivilko i darba loveli ir prisisodino ant palanges svogunu  unsure.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti