Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2012 03 27, 18:42)
vasario 6d.
kovo 4 d. sodinti ir tik po 2 lapukus turi, bet dauguma jau didelius, 3 jau kalasi

ax.gif aha , nu ir maniškiai kovo 4 d.sėti daugumoj...o vėliau kurie tai dar ne visi išpikuoti...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 03 27, 18:43)
Norėčiau, kad geriau augtų, man vis flegmatikai papuola..  smile.gif  dar nežydi, bet mažučių pumpuriukų jau yra. Žydėjimo dar reik luktert.
O va, Škatulkos, tai kažkokie sumo čempionai sudygo, tarsi riebalais juos būčiau laisčiusi.. gal paaugę normaliau atrodys g.gif

thumbup.gif wau...maniškės polkos tik dar du tikrus lapiukus turi ir tai dar tokius tik mažiukus , kitos veislės praaugo kiek jau juos...kaip tokie ankstyvi tai galėtų greičiau ir augti g.gif o škatulkos kažkaip nepasirūpinau biggrin.gif reiks kitais metais prisiminti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Neris @ 2012 03 27, 18:59)
Išpikiavau dalį pomidorų, nes pritrūkau indelių smile.gif taip pat pasėjau pomidorus, kuriuos auginsiu lauke. Tik kažkokios Ola Polka sėklytės keistos vienos šviesios o kitos pilkšvos. Pilkas mečiau lauk kaip netinkamas. O kaip pas jus buvo visos vienodos?

biggrin.gif mano rutuliai virš 10 metų senumo visai supilkavę buvo ...ir sudygo aliai vieno... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 kovo 2012 - 18:21
mano kovo 4d. seti
[attachmentid=220738]

as planavau situose butelese augint iki siltnamio... bet ziuriu jus rasot vel reikes persodinti blink.gif Ar cia butina? Man jau dabar nera kaip ju sudeti, vos ne 2 aukstais.... Jau didesnese induose tikrai nesutilps lotuliukas.gif

siandein mane pagavo ikvepimas blush2.gif
taigi mano bajaja (vasario 28d.) biggrin.gif
[attachmentid=220739]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 27 kovo 2012 - 18:51
o pomidorai supikuoti i durpinius vazonelius - blogai padariau ar gerai g.gif gal kas patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 27, 20:48)
o pomidorai supikuoti i durpinius vazonelius - blogai padariau ar gerai g.gif  gal kas patars  ax.gif

kartais nuo durpinių indelių pelėsis įsimeta, jei jie seni labai. Bet nėra kaip patikrinti perkant g.gif Aš jų vengiu.
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 27, 20:48)
o pomidorai supikuoti i durpinius vazonelius - blogai padariau ar gerai g.gif  gal kas patars  ax.gif

Mano manumu , negerai, jie istraukia dregme, o labai daug laistant greitai istiz. As tik cukinijas, a gurkus paseju i juos , kuriuos trumpai auginu, o beto durp. puod. maziukai. Tany, o kam tu dar juos persodinesi ,juk indeliai dideli, turbut daugiau nei 0,5 l.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 27 kovo 2012 - 20:16
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 27, 21:10)
kartais nuo durpinių indelių pelėsis įsimeta, jei jie seni labai. Bet nėra kaip patikrinti perkant g.gif Aš jų vengiu.

QUOTE(Venta9 @ 2012 03 27, 21:12)
Mano manumu , negerai, jie istraukia dregme, o labai  daug laistant greitai istiz. As tik cukinijas, a gurkus paseju i juos , kuriuos trumpai auginu, o beto durp. puod. maziukai.  Tany, o kam tu dar juos persodinesi ,juk indeliai dideli, turbut daugiau nei 0,5 l.

vadinasi reiks persodinti doh.gif ot tai su......vis tas nežinojimas

o čia mano pomidorai jūsų teismui

user posted image

user posted image

nu jie man kažkokie ištysę ir ne tokie sultingi lapai kaip jūsų...patarkit ką blogai darau. kaip pagerinti jų savijautą g.gif čia pasodinti golden cherry - gal jie tokie ir turi būti g.gif
Atsakyti
g.gif nu tokie patįsę atrodo , gal tamsoka jiems...o koks substratas naudotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 kovo 2012 - 20:36
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 27, 20:12)
Mano manumu , negerai, jie istraukia dregme, o labai  daug laistant greitai istiz. As tik cukinijas, a gurkus paseju i juos , kuriuos trumpai auginu, o beto durp. puod. maziukai.  Tany, o kam tu dar juos persodinesi ,juk indeliai dideli, turbut daugiau nei 0,5 l.

nu as neplanavau persodineti... ir tikrai nenoreciau, kiek vargo butu doh.gif ... bet kad jus cia rasot kad visvien reikia persodinti... kai del skyluciu snekejot, tai ir susirupinau...
Papildyta:
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 03 27, 20:33)

man atrodo sviesos jiems truksta blush2.gif Matau is virsaus kazkas yra, gal uzstoja sviesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 27 kovo 2012 - 20:51
QUOTE(Neris @ 2012 03 27, 17:59)
Išpikiavau dalį pomidorų, nes pritrūkau indelių smile.gif taip pat pasėjau pomidorus, kuriuos auginsiu lauke. Tik kažkokios Ola Polka sėklytės keistos vienos šviesios o kitos pilkšvos. Pilkas mečiau lauk kaip netinkamas. O kaip pas jus buvo visos vienodos?

Pas mane irgi buvo pusė šviesių, pusė pilkų, irgi sėjau tik šviesias, sudygo visos, o su tom pilkom pabijojau rizikuot g.gif
Atsakyti
Klausykit, o kada antra kart persodint tuos pomidoriukus? As dabar susodinau I jogurto indelius po 300 ml o paskui turiu paruosus nupjautus pienos butelius. Na tokius kur po litra pienas, plastmasinius. Tiks?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 27, 21:34)
g.gif nu tokie patįsę atrodo , gal tamsoka jiems...o koks substratas naudotas

substratas naudotas "durpiu substraktas sėjimui" daugiau nieko nemaišytos

QUOTE(tany @ 2012 03 27, 21:50)

Papildyta:

man atrodo sviesos jiems truksta blush2.gif Matau is virsaus kazkas yra, gal uzstoja sviesa

virš jų augo kitos daržovės blush2.gif o dabar šalia lango pastačiau ant spintelės, palangės lygyje.
Atsakyti
ax.gif tai reikėjo pirkti tiesiog universalų arba specialų pomidorams...sėjimui tai jis sėti labiau tinkamas , o paskui jau kai po vieną sodini , geriau kitokį naudoti , ne tokį smulkų...gal senbūvės paprieštaraus....nors nežinau ar tai labai šiuo atveju svarbu ax.gif
Atsakyti