Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(d'ville @ 2012 04 03, 20:50)
Na, aš apie tai, kad be gydytojos siūlymo galima prašyti smile.gif Žinoma, tau geriau matyt, tiesiog sprendžiu pagal save - noris saugoti save kuo labiau.. Ir tu saugok, ir stresoriams sakyk ne  4u.gif

stengsiuos 4u.gif
aš gyvenime tik kartą buvau buleteny mastau.gif tai man net į galvą tokios mintys neateina smile.gif
Atsakyti
Pamiršau iš to džiaugsmo pasiguosti biggrin.gif Rado genetikė mioma g.gif 3,*2,5cm viršutinėj gimdos sienelėje g.gif atrodo mastau.gif Tai kas man dabar ką nors pakomentuos, žinau,kad atrodo jau iš pagimdžiūsiųjų turėjo miomą,bet nepamenu kuri unsure.gif Eit pas mamytes paklausti nedrąsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 03, 19:02)
Aš po TA, viskas mūsų beibiukui gerai ir turėsim  flirt.gif Tai reiškiasi ir pirmą kartą pamatė teisingai yahoo.gif

Su gera TA ir su mergyte! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 03, 20:20)
Pamiršau iš to džiaugsmo pasiguosti  biggrin.gif Rado genetikė mioma  g.gif 3,*2,5cm viršutinėj gimdos sienelėje  g.gif atrodo mastau.gif Tai kas man dabar ką nors pakomentuos, žinau,kad atrodo jau iš pagimdžiūsiųjų turėjo miomą,bet nepamenu kuri  unsure.gif Eit pas mamytes paklausti nedrąsu  blush2.gif

Man rodos, Rute turėjo.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 04 03, 21:37)
Man rodos, Rute turėjo.

RUTEEEEE< AUUUUUUUUUU cool.gif Eisiu klausinėtis ryt, šiandien tingiu, šiandien švenčiu, truputėli viena diena pavėluotai vestuvių metines ir nusispalvinus ružavai wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Turiu klausima kas lv lanketes ar lankotes, ar utrogestan su receptu ? Mano klinikoj turi ir parduoda, bet as ten greit nebusiu, o bijau kad pritruksiu. Lyg embrions neturi. Ar klystu ? Mastau kaip gaut. ax.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 18:12)
nu ką wub.gif pasivijom, atitinkam 7 savaitėles ir širdukas plaka happy.gif jausmas, aišku, neapsakomas...

wub.gif wub.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 04 03, 19:02)
Aš po TA, viskas mūsų beibiukui gerai ir turėsim  flirt.gif Tai reiškiasi ir pirmą kartą pamatė teisingai yahoo.gif

ruzavi sveikinimai 4u.gif 4u.gif cia pas genetike buvot? tik echoskopavo ar dare ir kraujo tyrimus?
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Krempudra @ 2012 04 04, 08:02)
sveikos
ruzavi sveikinimai  4u.gif  4u.gif cia pas genetike buvot? tik echoskopavo ar dare ir kraujo tyrimus?

Ačiukas wub.gif Ne kraujo nedarė, tik echo, nes pirmasis tyrimas parodė, kad rizikos nebėra, tai ir nedarė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 03, 20:20)
Pamiršau iš to džiaugsmo pasiguosti  biggrin.gif Rado genetikė mioma  g.gif 3,*2,5cm viršutinėj gimdos sienelėje  g.gif atrodo mastau.gif Tai kas man dabar ką nors pakomentuos, žinau,kad atrodo jau iš pagimdžiūsiųjų turėjo miomą,bet nepamenu kuri  unsure.gif Eit pas mamytes paklausti nedrąsu  blush2.gif

As turejau mimoma iki pastojimo ji buvo 5 cm ir per visa nestuma jinai pas mane buvo 2,5 cm netrugde nei pastoti nei isnesioti, bei dabar po gimdymo irgi neisnyko vakar buvau echo tai sake jinai pas mane yra 2,5 cm visa kita pas mane jau graziai susitraukus ir pasiruosus naujai gyvybei ax.gif

tad nepergyvenk nieko blogo nenutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 04 04, 09:09)
visa kita pas mane jau graziai susitraukus ir pasiruosus naujai gyvybei ax.gif

jus iškart antrą planuojat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 04, 08:11)
jus iškart antrą planuojat? bigsmile.gif

Nea, tu ka, reikia dukriuka paauginti, cia daktares zodziai apie nauja gyvybe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 04 04, 09:13)
Nea, tu ka, reikia dukriuka paauginti, cia daktares zodziai apie nauja gyvybe tongue.gif

aaa smile.gif šaunu
mes tai sutarėm nesisaugot po pirmo blush2.gif bus kaip bus..
Atsakyti