Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(irute1984 @ 2012 04 04, 09:09)
As turejau mimoma iki pastojimo ji buvo 5 cm ir per visa nestuma jinai pas mane buvo 2,5 cm netrugde nei pastoti nei isnesioti, bei dabar po gimdymo irgi neisnyko vakar buvau echo tai sake jinai pas mane yra 2,5 cm visa kita pas mane jau graziai susitraukus ir pasiruosus naujai gyvybei

tad nepergyvenk nieko blogo nenutiks 

4u.gif 4u.gif Ačiukas už atsakymą 4u.gif Ramiau paliko 4u.gif Tik man atrodo, kad kažkuriai dėl miomos CP darė, nors gal klyst g.gif Nes jeigu man ar taip ar taip darys, tai gal ją ir išpjaus tuo pačiu g.gif

Ilgai labai nelaukit wub.gif wub.gif wub.gif

Pradedu paskutiniąją savaitę iki pusliakėlės wub.gif Net pačiai nesitiki schmoll.gif wub.gif Su vyru vakar sedėjom kavinėje ir kalbėjom, kad dar nelabai tikisi, kad tapsim tėvais, man tai nenaują, o jam pirmagimis, tai jisai labai susijaudinęs mane į kiekvieną echo lydi wub.gif vakar tris kartus genetikės klausė ar tikrai dukriukas wub.gif lotuliukas.gif Tai ir pats sakė, kad ir jam tai kaip fantastikos srities wub.gif kad va dukriukas tupi pas mane pilvuke wub.gif o vakar išdidžiau pareiškiau, kad damos eina maudytis, ech nuostabus jausmas wub.gif O mergina vyrelį mano manau suvystys migam lotuliukas.gif tėvelis jau dabar susilydęs vaikšto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 04 balandžio 2012 - 08:32
QUOTE(Streamy @ 2012 04 04, 08:30)

Pradedu paskutiniąją savaitę iki pusliakėlės  wub.gif Net pačiai nesitiki  schmoll.gif  wub.gif Su vyru vakar sedėjom kavinėje ir kalbėjom, kad dar nelabai tikisi, kad tapsim tėvais, man tai nenaują, o jam pirmagimis, tai jisai labai susijaudinęs mane į kiekvieną echo lydi  wub.gif vakar tris kartus genetikės klausė ar tikrai dukriukas  wub.gif  lotuliukas.gif Tai ir pats sakė, kad ir jam tai kaip fantastikos srities  wub.gif kad  va dukriukas tupi pas mane pilvuke wub.gif o vakar išdidžiau pareiškiau, kad damos eina maudytis, ech nuostabus jausmas  wub.gif O mergina vyrelį mano manau suvystys migam  lotuliukas.gif tėvelis jau dabar susilydęs vaikšto  lotuliukas.gif

kaip gera skaityt tokius dalykus wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

po pertraukos, įlindau pasiskaityti ir taip faina ant širdelės, tiek gerų naujienų bigsmile.gif

Mergaitės, visoms po 4u.gif širdingai dėkoju už palaikymą.

šiandien lygiai 25 sav., į tai vakar vyras liūdnai atsakė "TIK 25 savaitė"...
turiu ištempti dabar kaip galima ilgiau...tai mano gyvenimas labai ribotas patapo, jau ir užpakalis nutirpt baigia nuo to gulinėjimo... biggrin.gif
gerai, kad anytėlė davė siūlų, tai užsiimu rakaliojimu (pirmą kartą gyvenime bandau nunerti pleduką)...

zuzla, nebijok pagerti magnio. man jis iš pradžių kiek bjaurus buvo, bet paskui tik greit greit pasidarai, dar greičiau išgeri ir viskas lotuliukas.gif
aš gėriau nėštumo pradžioje po 2 pakelius, nes gimdoje mioma trukdė gimdai plėstis. dabar apie tą miomą nieko nesako. ax.gif

Streamy, kaip faina, kad jau žinai ką turėsit. sveikinimai !!!

Krempudra, kaip sekasi ?

Kristinuke, dėkui už rūpestėlį wub.gif

Atsakyti
pasislepusi, laikykis 4u.gif Kartais gera pagulet. Pas mane darbe pekla, mielai namie buciau, kad butu maziau itampos ir stresu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 04, 10:30)
o vakar išdidžiau pareiškiau, kad damos eina maudytis, ech nuostabus jausmas  wub.gif

Vaje, Streamy, kaip gražiai parašei, taip ir matau išdidžias damas smile.gif

O man šiandien sunkiadienis.. Jaučiu ir nuovargį po laaabai darbingų pastarųjų savaičių, ir šonus visus skauda, ir oras blogas, ir zuikis ramiai sėdi verysad.gif Visai nei ūpo, nei nuotaikos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 04 balandžio 2012 - 08:54
QUOTE(valerie @ 2012 04 03, 14:17)
O kur ir kokias antklodeles pirkai?  blush2.gif

Šiandien jau antklodės, pagalvėlės, užvalkalai ir vystyklai pristatyti smile.gif Dodo.lt pirkau. Kokybe nesiskundžiu, dar radau daugiau nei užsakiau rolleyes.gif O patalynę pirkau vežimėliui ir lovelei.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 04, 08:30)
4u.gif  4u.gif Ačiukas už atsakymą  4u.gif Ramiau paliko 4u.gif Tik man atrodo, kad kažkuriai dėl miomos CP darė, nors gal klyst  g.gif Nes jeigu man ar taip ar taip darys, tai gal ją ir išpjaus tuo pačiu  g.gif

As dare CP bet mioma paliko nes ji randasi kraujingoje vietoje todel nerizikavo jos salinti gymdymo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 04 03, 21:43)
kokią Troll lovelę pirkote? Man jos labai gražios  4u.gif
Papildyta:

http://www.trollonli...hm_gultina.html

O nuolaidas reikia gaudyti kasdien, nes vieną dieną ką nors randi, kitą, žiūrėk, jau nebėr unsure.gif Taip kad kol kas įsidarbinau internete biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2012 04 03, 22:20)
žinau,kad atrodo jau iš pagimdžiūsiųjų turėjo miomą,bet nepamenu kuri  unsure.gif

Tikrai Rute. Ir jai darė CP.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 04, 08:43)
pasislepusi, laikykis  4u.gif Kartais gera pagulet. Pas mane darbe pekla, mielai namie buciau, kad butu maziau itampos ir stresu  ax.gif

4u.gif
va būtent, kad kartais gera pagulėti, bet ne tada, kai planuose buvo kelionės į parduotuves, kelionės pas artimuosius....
bet nieko, mes stiprios rolleyes.gif

o dėl darbinės aplinkos.... man tai keista, kai patarinėjama mesti darbą, imti nedarbingumą....
nedarbingumas problemos neišspręs, na tik laikinai, kol jame būsi. o kai grįši atgal, ar nebus blogiau? nevisi kolegos, nevisi bosai yra supratingi.
be to, dažniausiai už tave niekas darbų nepadarys, tad grįžus bus didesnis stresas kaip įveikti susikaupusį darbą ir spėti padaryti, ką reikia.
o mesti darbą... ne visi tai gali sau leisti. gi reikia ne tik patiems pavalgyti, apsirengti, bet ir būsimam žmogučiui kraitelį sukrauti, o kur dar kitokie įsipareigojimai....
atsiriboti nuo stresų, nekreipti dėmesio.... juk mes visi skirtingi.
tarkim, ateina klientas ir iškeikia jus, kodėl ne taip nusišypsot, nepamiršta pakeikt ir jūsų įmonės, kad jūs vagys ir t.t. kaip reaguosit?
kas tokių situacijų neturėję, tai greičiausiai pagalvosite, kad juoksitės, nekreipsit dėmesio, pasiųsit žibučių raut nuo plikos pakalnės...
bet kas susidūrę su bjauriais klientais, su isterikėm bobom ir kt. stichinėmis darbinėmis nelaimėmis, supranta, kad nėra taip paprasta atsiriboti nuo tų žmonių ir jų blogų emocijų.
o kai esi šiek tiek pakitusios sudėties (2in1, kitaip sakant), tai negali prognozuoti kaip reaguosi. vienos kaip tik akis drąsko, kitos pastoviai žliumbia, o kitos suserga dzin liga ir šypsosi, šypsosi....

pasisakiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 04, 10:41)
Kristinuke, dėkui už rūpestėlį  wub.gif

Nėr už ką dėkoti, juk nuo pradžių visus jūsų žingsniukus žinau. Būsiu jūsų leliaus internetinė krikštamotė biggrin.gif Tik sėkmės jums, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 04, 09:41)
jau ir užpakalis nutirpt baigia nuo to gulinėjimo...  biggrin.gif

zuzla, nebijok pagerti magnio. man jis iš pradžių kiek bjaurus buvo, bet paskui tik greit greit pasidarai, dar greičiau išgeri ir viskas  lotuliukas.gif 

oi kaip aš taip norėčiau... man reikia "lost" peržiūrėt 5 sezonus laugh.gif

man jis nėra bjaurus smile.gif tik jaudinuosi dėl to, kad galiu padauginti gerdama kiekvieną dieną mastau.gif ar ne?

QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 04, 10:08)
pasisakiau  ax.gif

visiškai su tavim sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 04, 11:13)
tik jaudinuosi dėl to, kad galiu padauginti gerdama kiekvieną dieną mastau.gif ar ne?

Ne. Nepadauginsi. Perteklius pasišalins.
Atsakyti