Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(d'ville @ 2012 04 06, 10:00)
Tai vat, kad man kai sukietėja, tai ir būna toks sad.gif Apie tuos Hikso irgi pasiskaičiau, bet man ne jie, nes jie trumpučiai, kaip suprantu?

nu jo Hikso buna apie 30 sekundziu ir atleidzia ir neskausmingi. Nu tada cia manau nuo nuovargio tau, pagerk magnio ir reikia vis del to daugiau pagulineti, nes cia jau matyt gimda tinuse buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 06, 11:18)
nes cia jau matyt gimda tinuse buna g.gif

Taip dakt.ir įvardijo. O čia l.blogai? Nes jis kažkaip manęs negąsdino, pasakė tik, ką pavartot, ir kad taip būna g.gif
Atsakyti
Na, merginos, turiu naujieną iš Ice Tea. Ji nuo sekmadienio džiaugiasi dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 06, 10:22)
Na, merginos, turiu naujieną iš Ice Tea. Ji nuo sekmadienio džiaugiasi dukryte  wub.gif

thumbup.gif sveikinimai
Atsakyti
Na, merginos, turiu naujieną iš Ice Tea. Ji nuo sekmadienio džiaugiasi dukryte  wub.gif

Sveikinimai Ice Tea, aukit dideli ir sveiki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(d'ville @ 2012 04 06, 10:21)
Taip dakt.ir įvardijo. O čia l.blogai? Nes jis kažkaip manęs negąsdino, pasakė tik, ką pavartot, ir kad taip būna  g.gif

Nu siaip nera gerai kai gimda yra tonuse, o jei pamatysi, kad pastoviai taip eik vel pas gydytoja, nes man mano gine, sake, kad kai gimda buna tonuse ir pilvas kai kamuolis tai jau nera gerai , mane gulde i ligonine del to, nes nuo to tonuso pradejo kaklelis trumpeti be to parode per eho kaip buna leliukas prispaustas, geriausia cia vaistas gulejimas ir magnis, man lasino magni.
Bet tu nesigask per daug, tiesiog stebek pilvuka pasistenk nepervargti, o jei reikes paims biliuteni mirksiukas.gif
Atsakyti
ką reiškia "gimda tonuse"?
Atsakyti
Streamy, mano fronte niekas nesikeičia. vis dar be spalvos... verysad.gif
guodžiuosi nors tuo, kad drakoniukui viskas gerai. o man liepė pasisaugoti, tą ir darau.

d'ville, teisingai pataria, pagerk magnį ir pagulinėk daugiau. 4u.gif

Ice Tea, sveikinimai 4u.gif įdomu, kur Sontelis ir Viltelė pradingusios....

mano bendraamžės, ar pastebėjot kokių naujų požymių? man tai šonkauliai skauda... o ir eisena darosi keistoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 06 balandžio 2012 - 09:38
QUOTE(zuzla @ 2012 04 06, 10:29)
ką reiškia "gimda tonuse"?

kai gimda susitraukineja ir tada pilvas kietas kaip kamuolis galima net apciuopti gimdos konturus.
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif , bandysiu laisvadienius pragulinėti, ir magnio jau turiu nusipirkus.

Gal kvailas klausimas, Sangria023, bet pajusti tą kaklelį kaip nors įmanoma, kad jis jau trumpėja? Nes niekad man jo nežiūrėjo nei nekalbėjo apie tai, tad net neįsivaizduoju, kada jau čia pult į paniką?

Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 04 06, 10:45)
Ačiū, merginos  4u.gif , bandysiu laisvadienius pragulinėti, ir magnio jau turiu nusipirkus.

Gal kvailas klausimas, Sangria023, bet pajusti tą kaklelį kaip nors įmanoma, kad jis jau trumpėja? Nes niekad man jo nežiūrėjo nei nekalbėjo apie tai, tad net neįsivaizduoju, kada jau čia pult į paniką?

Deja pajusti nieko negalima, jis gali sutrumpeti be jokiu simptomu, as irgi apie ji nieko nezinojau iki tos dienos kol nepradejau kraujuoti, tada gydytoja ir pasake, kad gimda tonuse ir kaklelis sutrumpejo, jei ne tas kraujavimas nieko ir nepajausciau, nes ir pilvo nejutau, kad butu sukietejes. Tiesiog po to ivykio per kiekviena vizita pas gine prasau, kad paziuretu ir kakleli. Bet tau nereikia apie tai net galvoti, tiesiog pailsek, nepervark ir viskas bus gerai ir butinai pagerk magnio. As irgi ji geriu karts nuo karto.
Atsakyti

yahoo.gif yahoo.gif Sveikinimai naujai mamytei ir jo dukrytei wub.gif auit sveikos ir laimingos wub.gif

Kaip tik vakar atnaujindama sarašiuką pagalvojau, kad labia jau seniai jinai buvo pas mus wub.gif

Pasilabinu ir lekiu, riekia 100 milijonu darbų iki švenčių pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 06, 10:33)
mano bendraamžės, ar pastebėjot kokių naujų požymių? man tai šonkauliai skauda... o ir eisena darosi keistoka  biggrin.gif

Aš irgi vaikštau kaip antis. Modelio eisenos niekaip negalėčiau pakartoti biggrin.gif Vakarais nugarą pamaudžia, jei dieną daugiau ant kojų pabūnu. Reikės į baseiną pavaikščioti. Draugė sakė, labai gerai atpalaiduoja.
Papildyta:

Sveikinimai Ice tea ir jos stebukliukui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti