Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(kristinuke @ 2012 04 05, 10:43)
Gali. Mane ir grybas nuo jo buvo užpuolęs, žvakutes naudojau po crinono. Tiesiog viską labai išsausino, o iš to ir visi kiti malonumai.

gal man cia nuo to crinono, nors nieko neniezti ir gleives kazin ar nuo jo gali atsirasti g.gif Bet jau vakar gydytoja pasake nebedeti crinona, nes jau nebereikalingas ir ten sake jau uzsikimso viskas, tai istrauke man atrodo likucius, nes trupuciuka skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 05, 10:12)
truputi baidausi as to sarasiuko  blush2.gif nors gal ir gali irasyti  blush2.gif tik kad gimdymo termina nelabai galiu pasakyti  blush2.gif nes jei butu vienas lelius, tai butu terminas kaip pas tave, o kai du leliai, ilgiau kaip iki 38 savaites neleis nesioti, kas reikstu, kad terminas - mazdaug zolines g.gif bet ir tiek dar reikia isnesioti  doh.gif is viso patekti i rugpjuti butu labai gerai, na o bet taciau visokiu ivykiu gali buti jau ir anksciau  doh.gif

Pas mane irgi terminas sąlyginis, nes ginė vis akcentuoja, kad 1. antras neštmas iki galo neišvaikščiosiu biggrin.gif 2. per aukštas tas spaudimas pas mane, tai turbūt neištempsiu iki termino g.gif 3. dėl tu klubų turbūt ir neleis tempti iki galo, 4. dar ir placentos pirmeiga, tai jeigu nepakils, tai gimdysim ankščiau biggrin.gif va kiek punktų pas mane paankstint gimdymo datą, bet norėčiau iki 24 pratempti cool.gif bet jaučiu, kad niekas manęs čia nepaisys su mano norais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 05, 14:08)
4. dar ir placentos pirmeiga, tai jeigu nepakils, tai gimdysim ankščiau biggrin.gif

Pasirodo, placentos pirmeiga ne taip jau ir retas reiškinys... Nors aš su tokia diagnoze jaučiuosi kaip raudonojoj knygoj.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 04, 11:55)
Beje, ar kuri ėjot 3 kartą pas genetikę? Man jinai vakar jau pasakė,kad nėra reikalo, tik sako jeigu ką turi tel, jeigu kas bus neaišku pasiskambink ax.gif

aš buvau tris kartus. Pirmas vizitas buvo apie 12 sav, antras apie 19 sav, trečias 28 sav. Dėl trečio susitikimo genetikė buvo sakius, kad nebūtinai, kad galim ir pas ginę echo pažiūrėt. Bet mes nusprendėm, kad bus ramiau kai patyrusi genetikė apžiūrės. Pas juos ir aparatūra geresnė. Šiandien kaip tik tuo įsitikinau. Nes buvau pas ginę šeimos klinikoj ir ji man pirmą kartą echo žiūrėjo. Tai net akis išpūtus bandžiau susigaudyt, kur čia kas. Kai tuo tarpu pas genetikus viskas iš karto aišku.
Papildyta:
Tiesa, kai genetikė prieš savaitę žiūrėjo, lelius sėdėjo. O šiandien ginė nustebino pasakydama, kad jau galvute žemyn įsitaisęs thumbup.gif Tikiuosi, nesugalvos vėl apsiversti.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 04 05, 12:58)
*a net akis išpūtus bandžiau susigaudyt, kur čia kas. Kai tuo tarpu pas genetikus viskas iš karto aišku.
Papildyta:
**Tiesa, kai genetikė prieš savaitę žiūrėjo, lelius sėdėjo. O šiandien ginė nustebino pasakydama, kad jau galvute žemyn įsitaisęs  thumbup.gif Tikiuosi, nesugalvos vėl apsiversti.

*oi, koks pazistamas jausmas biggrin.gif lygiai ta pati patyriau, kai echo vietoj gine dare, nepalyginama su genetikais schmoll.gif
butent del tos pacios priezasties svarsciau galimybe nuvaziuoti konsultacijai ir 28sav, bet veliau pamasciau, kad del gimdymo vis tiek ketinu tartis, o ten (KMUK) irgi aparatura rimta, todel galbut jau iki genetiku nevaziuosiu, o pasidarysim echo su daktereliu, pas kuri noreciau gimdyt rolleyes.gif
**puikios naujienos thumbup.gif tai jau sunkiai gal jam ir gausis vartytis, vietukes po trupuciuka mazeja rolleyes.gif
kaip greit laikas kapsi...atreja susitikimas wub.gif

labuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 05, 13:21)
Pasirodo, placentos pirmeiga ne taip jau ir retas reiškinys... Nors aš su tokia diagnoze jaučiuosi kaip raudonojoj knygoj.

man išviso ginė manau daug ko nesako g.gif nes tik pasakė pirmeiga ir tiek g.gif tik sakė ramiai, nepersistengti, o toliau g.gif O kodėl tu jautiesi kaip raudonoje knygoje g.gif man šiaip labai patinka mano ginė, bet jinai, kad per daug nejaudinti daug ką nutyli, bent jau aš tiek pastebėjau g.gif nors iš kitos pusės gal gerai mastau.gif o tai wc visą neštumą iš jaudulio praleisčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 05 balandžio 2012 - 13:04
Sveikutės. Mes po TA. Bet tik pasvėrė, paklausė, padidino geležies dozę ir paleido. Taigi vis dar nežinau, kas pilvelyje gyvena. Nors paklausiusi su tuo vamzdeliu ginė sakė, kad širdelės plakimas vyriškas. Pasirodo, jos mama taip pat ginė buvo ir tuomet, kai dar nebuvo jokių echo, lytį spręsdavo ir iš širdelės plakimo. Aišku, sakė, tas plakimas vienoks ar kitoks ir nuo leliaus padėties gali priklausyti. Na, kadangi visi aplinkui kartoja, kad pas mus bus berniukas, aš jau tuo beveik įtikėjau. Ir dairantis po parduotuves žvilgsnis pirmiausia krypsta į berniukiškus dalykėlius...
Atsakyti
Tanga, su gera TA 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 04 05, 14:25)
Sveikutės. Mes po TA. Bet tik pasvėrė, paklausė, padidino geležies dozę ir paleido. Taigi vis dar nežinau, kas pilvelyje gyvena. Nors paklausiusi su tuo vamzdeliu ginė sakė, kad širdelės plakimas vyriškas

smagu, kad viskas gerai smile.gif

man kažkodėl nuojauta sako, kad zuzliukas yra berniukas mastau.gif pažiūrėsim, kaip bus iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
o ka genetike gali pasakyti ta 3 karta, kai nueini 28-ta savaite? g.gif ir ar kazka jau pakeisi tokiu metu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 05 balandžio 2012 - 14:04
QUOTE(Streamy @ 2012 04 05, 15:03)
O kodėl tu jautiesi kaip raudonoje knygoje g.gif man šiaip labai patinka mano ginė, bet jinai, kad per daug nejaudinti daug ką nutyli, bent jau aš tiek pastebėjau  g.gif nors iš kitos pusės gal gerai mastau.gif o tai wc visą neštumą iš jaudulio praleisčiau biggrin.gif

Aš dėl aplinkinių reakcijos taip sakau, nes jei kam pasakau, kad man gimdyti reiks anksčiau dėl tokios priežasties, tai akis išpučia - o kas tai yra? blink.gif Manęs irgi nė viena ginė negąsdino, tik paprastai pasako, kad reiks CP ir kokios gali būti bėdos, su tuo susijusios. Su CP susitaikiau nuo pat pradžių, bet kad paskutines savaites reiks gulėti ligoninėje, vis dar nepatinka ax.gif
Atsakyti
Va tas paskutines savaites, kad ligoninėje reikės praleisti nei nelabai faina ...
Atsakyti