Sveikutės kačių mylėtojos

Labai labai reikia Jūsų pagalbos

Šiandien, va vos prieš valandą, įkando katė. Savo katiną su pavadėliu buvau išvedusi į lauką. Vaikštinėjome, ir katinukas pamatė šunį. Aš net nelabai susigaudžiau, kas tuo metu vyksta, nes ir pati išsigandau. Katinas pradėjo šnypšti, puolė prie manęs, o aš norėjau jį paimti ant rankų ir nusinešti namo, bet tuo metu jis man įkando į riešą. Tiesą sakant, nelabai supratau, įkando ar įdrėskė, nes viskas įvyko super staigiai, tik vyras, grįžęs iš darbo pagal extra iškvietimą

, pasakė, kad žaisdos kąstinės. Kraujo buvo nedaug, bet delnas nerealiai sutino, vietos aplink žaisdas pamėlo, ir visa ranka dabar nutirpusi, labai skauda, žaizdos gilios ir atvipusios, nors ir nedidelės. Buvau vaistinėje, sakė siųti nereikia, davė peroksido ir kažkokio antiseptinio tepalo.
Gal kuri esate susidūrusios su katės įkandimais? Kaip gydyti, kad neliktų randų? Mano katinas pasiutlige tikrai neserga, nes gyvena "šiltnamio sąlygomis"

, kaip ir priklauso yra skiepijamas. Tik visai neseniai susipažino su gamta, kai nupirkau pavadėlį. Nu, tikrai ranka atrodo baisiai

, o skausmas ir tas tirpimas dar labaiu nervina

Žinau, kad tokios žaizdos labai ilgai gyja

Bet gal galima kaip nors palengvinti ir pagreitinti šį procesą???
Ačiū!!!