QUOTE(be*starlet @ 2013 01 28, 13:22)
Si savaitgali teko pamatyti "Laimingus" Kauno dramteatryje.
Arturas Areima kaip rezisierius man labai imponuoja, labai patiko jo "Smeklos", "Prakeiktieji", "Markize de Sad".
Bet si karta tai kaip su skuduru i veida... Meiles istorija, nors ir tragiska, galima ir kitaip pateikti, ne taip standartiskai ir nuvalkiotai.
Visada labai renkuosi spektaklius, nes noriu iseidama issinesti nuotaika, ispudzius, pamastymus... Deja, si karta labai nusivyliau ir siuzetu, ir aktoriais.
sekantis bandymas atiteks "Jeruzalei".
Ar matet jau kas? R.Atkociuno "Skeriai" man tikrai patiko, bet kaip tik perskaiciau jo pacio interviu apie "Jeruzale" ir jis sako, kad pats nustebo, jog po pertraukos isejo tik trecdalis ziurovu
Beje, "Madagaskara" rodys dramos teatre vasari, paziurejau , kad ir Girstutyje bus.
O man "Laimingi" visai patiko, dėl standartiškumo sutinku, bet aktorių vaidyba man buvo turbūt geriausias dalykas šiame spektaklyje.
Mačiau jau ir "Jeruzalę", ir "Skėrius". "Skėriai" man patiko didžiulį įspūdį, kol kas man tai geriausias Dramteatryje matytas spektaklis, o va "Jeruzalė" nepatiko visiškai

Tik po spektaklio atkreipiau dėmesį, jog abiejų spektaklių tas pats režisierius, sunku buvo tuo patikėti...Po pertraukos išėjo tikrai nemažai žmonių...Nežinau, gal reikia žiūrėti labai labai giliai, kad įžvelgti kažką tokio, bet šiaip praktiškai visą laiką jaučiaus kaip pagėrusių
tuse, kurie blevyzgoja beleką, tai kad šitą pamatyti, nereikia ir į teatrą eiti

Manau, spektaklis galėtų patikti nebent kokiam žaliam jaunimėliui

Žodžiu, nerekomenduočiau