Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Sveikos, merginos, mamos, moterytės smile.gif Turiu tokį gan įdomu klausimą ne su vaikais susijusį smile.gif Gavome dovanų kuponą "Apsilankymas Oskaro Koršunovo teatro spektaklyje" tad noriu visų nuomonės pasiklausti, gal kokį spektaklį jo matėte? Gal kokį parekomenduotumėte? Nes truputi paskaičius www.okt.lt visi tokie savotiški 4u.gif Būkit, geros pasidalinkite savo nuomone. Ačiū smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Gal kuri lankėtės Oskaro Koršunovo teatre? Gavau bilietus išsirinkti Oskaro Koršunovo spektaklį. Bet paskaitinėjųs www.okt.lt kaip suprantu nelabai mieli, gražūs ten spektakliai. Gan savotiškai sunkūs, todėl noriu Jūsų patarimo, gal kuri buvusi ir gal kokį parekomenduotumėte? Ar "DUGNE", "JULIJUS CEZARIS", "MIRANDA", "HAMLETAS", "NUOSPRENDIS – METAMORFOZĖ", "EMIGRANTAI", ĮSTABIOJI IR GRAUDŽIOJI ROMEO IR DŽULJETOS ISTORIJA" ?

Iš anksto ačiū visoms smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 01 28, 13:22)
Si savaitgali teko pamatyti "Laimingus" Kauno dramteatryje.
Arturas Areima kaip rezisierius man labai imponuoja, labai patiko jo "Smeklos", "Prakeiktieji", "Markize de Sad".
Bet si karta tai kaip su skuduru i veida... Meiles istorija, nors ir tragiska, galima ir kitaip pateikti, ne taip standartiskai ir nuvalkiotai.
Visada labai renkuosi spektaklius, nes noriu iseidama issinesti nuotaika, ispudzius, pamastymus... Deja, si karta labai nusivyliau ir siuzetu, ir aktoriais.

sekantis bandymas atiteks "Jeruzalei".
Ar matet jau kas? R.Atkociuno "Skeriai" man tikrai patiko, bet kaip tik perskaiciau jo pacio interviu apie "Jeruzale" ir jis sako, kad pats nustebo, jog po pertraukos isejo tik trecdalis ziurovu smile.gif

Beje, "Madagaskara" rodys dramos teatre vasari, paziurejau , kad ir Girstutyje bus.

O man "Laimingi" visai patiko, dėl standartiškumo sutinku, bet aktorių vaidyba man buvo turbūt geriausias dalykas šiame spektaklyje.

Mačiau jau ir "Jeruzalę", ir "Skėrius". "Skėriai" man patiko didžiulį įspūdį, kol kas man tai geriausias Dramteatryje matytas spektaklis, o va "Jeruzalė" nepatiko visiškai sad.gif Tik po spektaklio atkreipiau dėmesį, jog abiejų spektaklių tas pats režisierius, sunku buvo tuo patikėti...Po pertraukos išėjo tikrai nemažai žmonių...Nežinau, gal reikia žiūrėti labai labai giliai, kad įžvelgti kažką tokio, bet šiaip praktiškai visą laiką jaučiaus kaip pagėrusių tuse, kurie blevyzgoja beleką, tai kad šitą pamatyti, nereikia ir į teatrą eiti bigsmile.gif Manau, spektaklis galėtų patikti nebent kokiam žaliam jaunimėliui g.gif Žodžiu, nerekomenduočiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis_miau: 30 sausio 2013 - 12:22
Jau paskelbti keli spektakliai , kurie bus rodomi "Lietuvos teatrų pavasaris - Kaunas 2013".

Ar yra maciusiu "Ofelija" ir/ar "Juliju Cezari"?
Rodys Girstutyje balandi.
Atsakyti
Girdejau nemazai teigiamu atsiliepimu apie "Moderatoriai" spektakli, nusipirkau bilieta, bet nesuvokiu kaip sugebejau, nusipirkau sau netinkamu laiku, jei kas norit pamatyt pacios, parasykit per az ka nors suderinsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 01 28, 15:36)
ketvirtadienį pagaliau pažiūrėjau E.LAcascade "Dėdė Vania" labai labai patiko.
po spektaklio su vyru pagalvojom, kad gal reiktų nueiti į Latėno? palyginimui, kol dar įspūdžiai neatvėso.

Būtinai nueikit! Ir būtinai parašykit įspūdžius! Labai įdomu, kuris labiau patiks.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 01 30, 17:49)
Jau paskelbti keli spektakliai , kurie bus rodomi "Lietuvos teatrų pavasaris - Kaunas 2013".

Ar yra maciusiu "Ofelija" ir/ar "Juliju Cezari"?
Rodys Girstutyje balandi.

Jau yra visa festivalio programa, tik bilietai dar ne į visus spektkalius parduodami. 4u.gif
http://www.girstutis...ris-kaunas-2013
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2013 01 31, 12:51)
Jau yra visa festivalio programa, tik bilietai dar ne į visus spektkalius parduodami. 4u.gif
http://www.girstutis...ris-kaunas-2013

o, puiku smile.gif
aciu uz nuoroda.
Bet galvos skausmelis, kuri pasirinkti?
Galiu sau leisti tik i viena... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 31 sausio 2013 - 12:52
Rinksiuosi tarp:
Dieviškoji komedija
Skrydis virš gegutės lizdo

Julijus Cezaris (su klaustuku)

Kuris verciausias smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 31 sausio 2013 - 13:55
"Dieviškoji komedija" man nepatiko, ne mano stiliaus, per sunkus, per nuobodus. Šiek tiek rašiau pagauta tos nuotaikos po peržiūros, jei kažkuo padės, tai http://subjektyvi.bl...edija-6122.html
Atsakyti
"Dieviškoji komedija " man labai patiko. Žiūrėjau du kartus. Vasario mėn. eisiu į "Rojų".
Atsakyti
QUOTE(Foxė @ 2013 01 31, 22:58)
"Dieviškoji komedija " man labai patiko. Žiūrėjau du kartus. Vasario mėn. eisiu į "Rojų".

Italijoj Rojus labai skirtingų vertinimų susilaukė, vieni labai gyrė, kiti labai peikė (buvo Kultūros baruose surinktos recenzijos, jei neklystu).
Labai laukiu premjeros Lietuvoje.

Tikriausiai kartojuos, bet man Dieviškoji labai patiko. Mačiau 3 kartus, ir dar eisiu smile.gif
Ir kokie jaunieji aktoriai gabūs!
Atsakyti