Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(be*starlet @ 2013 01 28, 14:22)
Si savaitgali teko pamatyti "Laimingus" Kauno dramteatryje.
Arturas Areima kaip rezisierius man labai imponuoja, labai patiko jo "Smeklos", "Prakeiktieji", "Markize de Sad".
Bet si karta tai kaip su skuduru i veida... Meiles istorija, nors ir tragiska, galima ir kitaip pateikti, ne taip standartiskai ir nuvalkiotai.
Visada labai renkuosi spektaklius, nes noriu iseidama issinesti nuotaika, ispudzius, pamastymus... Deja, si karta labai nusivyliau ir siuzetu, ir aktoriais.

sekantis bandymas atiteks "Jeruzalei".
Ar matet jau kas? R.Atkociuno "Skeriai" man tikrai patiko, bet kaip tik perskaiciau jo pacio interviu apie "Jeruzale" ir jis sako, kad pats nustebo, jog po pertraukos isejo tik trecdalis ziurovu smile.gif

Beje, "Madagaskara" rodys dramos teatre vasari, paziurejau , kad ir Girstutyje bus.

O gal kas buvot sio rezisieriaus spektaklyje Plesikai? g.gif
Atsakyti
Vakar labai gerai praleidome vakarą VšĮ "laimingi žmonės" monospektaklyje "Atėjau, pamačiau, negalėjau", arba "Visiškas rudnosiukas" Vilniaus mažajame teatre! thumbup.gif
Nuostabus spektaklis, sukeliantis kontraversiškus jausmus: iš vienos pusės naivus ir be galo juokingas, iš kitos, įsigilinus - labai gyvenimiškas, net graudus. Aktorius A. Storpirštis puikiai atliko vaidmenį, o V. V. Landsbergio dainuojamoji poezija, kurią ir šiaip labai mėgstu, labai praturtino ir pagyvino spektaklį .
Ėjom nesitikėdami nieko įspūdingo, bet gale iš visos širdies plojom atsistoję. Labai sušildė ir praturtino. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spurgitta @ 2013 01 09, 10:18)
Norėčiau atsiliepimų apie Keistuolių teatro spektaklius "Mašininkai" ir "Juokdario mirtis arba kas nužudė Šekspyrą?" ir Jaunimo teatro "Kapinių klubą"  ir "Pagalvinį" ax.gif

"Kapinių klubą" gana seniai mačiau, bet iki šiol atsimenu, kad labai patiko ir pakėlė nuotaiką thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
labai ieškau balandžio 2 dienai į Koršunovo Išvarymą 2 vnt bilietų.
Kai paskelbė pardavimą, susirgau gripu,o kai pagaliau išsveikau jau nė vieno bilieto nėra pardavime.
Esmė tame, kad atvažiuoja svečiai iš užsienio ir labai norėjo pamatyti šį spektaklį-todėl tai datai konkrečiai ir ieškau.
Gal pas ką nors pasikeis planai ir neisite.
Lauksiu pasiūlymų į až.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 02 06, 17:27)
O gal kas buvot sio rezisieriaus spektaklyje Plesikai?  g.gif

Maciau PLESIKUS pries pusmeti .
Spektaklis 6-7/10. Truko man isbaigtos siuzetines minties/temos.
Bet siaip, nesigailiu , kad ejau, ispudis likes geresnis nei po Laimingu smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau matėte Atviro rato "Ofelijos"?
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie spektaklį "Kamasutra". Niekada nebuvau Kauno pantomimos teatre - ten tik 4 eilės? nelabai įsivaizduoju salės su tiek vietų g.gif
Atsakyti
Buvom vakar G. Ivanausko premjeroj "Bollywoodas".
Daug spalvų, nuotaikingos muzikos, gražaus šokio, įdomios scenografijos. Praktiškai po spektaklio širdy prasidėjo pavasaris ax.gif Toks geros nuotaikos ir pozityvių emocijų užtaisas. cool.gif Rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
Delfio komentaruose paskaičiau, kad mėgėjiško lygio ir labiau chaltūra, nei kokybė g.gif

Kas matė "Rojų", kaip jums? Aš mačiau ir man nelabai patiko. ax.gif Nemėgstu pantomimos ir pats pastatymas pasirodė kiek silpnokas, pusę laiko buvau ant miego ribos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 15, 11:57)
Kas matė "Rojų", kaip jums? Aš mačiau ir man nelabai patiko. ax.gif  Nemėgstu pantomimos ir pats pastatymas pasirodė kiek silpnokas, pusę laiko buvau ant miego ribos unsure.gif

Na, žinokit, iš tiesų kažkaip nelabai... Nepalyginti su "Pragaru"!
Mane iškart priešiškai nuteikė "Karvelėli mėlynasai". Man tai Tumino "Madagaskaro" daina ir jokio kito spektaklio! Vargšas Kazlas taip apkrautas fiziškai, kad pasijutau kaip maratono varžybose ( beje, kažkuriam Jaunimo teatro spektaklyje jis tuos ratus jau atbėgo irgi).
Ir apskritai kažkaip plokščiai, paviršiukais...
Panašu į "Giesmių giesmę", kuri man irgi nepatiko.
Nelengva apie meilę kalbėti...
Atsakyti
Sveikos mielos mamytes,

Na cia aisku ne sklebimu lenta, bet jei turite draugu ar biciuliu Londone, pasidalinkite sia informacija su jais.
Noriu su jumis pasidalinti Nacionalinio Kauno dramos teatro naujiena!
Gastrolės Londone!!! Bilietu dar yra.

Spektakliai bus rodomi rytinėje Londono dalyje, Barkinge, The Broadway theatre vasario 24 d.:
KIŠKIS PABĖGĖLIS - spektaklis visai šeimai, vyks vasario 24 d. 14 val.Bilietų kainos: nuo 25 iki 5 svarų (5 svarai vaikams bilietas be vietos, ant keliu)
ŽEMĖS AR MOTERS - žaisminga komedija, vyks vasario 24 d. 19 val.Bilietu kainos:nuo 25 iki 15 svaru.
Bilietus galima pirkti teatre arba internetu www.thebroadwaybarking.com,
taip pat bilietus užsisakyti ir įsigyti tel. 07852343151 ar 07451027009 (surinkus užsakymus, bilietus pristato į sutartą vietą);
Taip pat bilietai parduodami "Svajonės"parduotuvėje,High Street North,E12 6PB;
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 15, 11:57)
Delfio komentaruose paskaičiau, kad mėgėjiško lygio ir labiau chaltūra, nei kokybė g.gif

Na galbūt jiems ir pritrūko vienos nakties... g.gif Bet bendrai tikrai buvo gerai.
O Delfyje komentarus tikriausiai rašo kokie nors įžymūs režisieriai ir kūrėjai, kurie yra pastatę ne vieną anšlaginį spektaklį ir gali geriau, nei Ivanauskas smile.gif Aš asmeniškai iki Delfio komentatorių lygio dar nenusileidau unsure.gif
Nors aišku, dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia ar kitur, ar delfio komentarus rašo tokie patys žmonės, tas pats lygis 4u.gif Tiesiog reikia atsirinkti.

Man šis spektaklis pasirodė kaip tarpinė stotelė ir kad tiesiog reikėjo "padaryti", atsižymėti, iki kito karto. Tai ne tas spektaklis, kuris pats iš savęs turi kažką tokio, kad nemačius pirmosios dalies, eitum tiesiog kaip į atskirą vienetą, ne į tęsinį. Gal nelabai tiksliai perteikiau mintį, bet gal aišku.

Atsakyti